- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.801
seninki iyimis yine mehay ben dun aksam 3 hamburger ekmegi arasi kofte yedim :tomato:ama sporumu yaptim ardindan
ne kadar oldn peki ben ayni baslamamis gibi duruyorumselam kizlar asil siz beni gorun tiroid hormonlarin tavan yapti nasil sistim bir bilseniz adet duzensizligi yasadim bu ay hormonlarin yuzunden nasil sisim nasil anlatamam bugun biraz indim sankizemuszemus
canim senin bu troid benim prolactin hormon yukseldikce baya zor veriyoruz
bakalim ben ilaca basladim faydasini gorcemmi
kiloma gelince artik 64.5 degilim ama sporumu yapiyorum kararliyim yilmayacagim ah bide tiroidim izin verse kilo vermeme
siz yazin ben sporumu yapacagim kizlar gelince okurum Walk at home yapiyorum 2 gundur
aksam sadece salata yersen durumu biraz toparlamis olrsun
benim karnim acikti ama ne yesem diye dusunuyorum daha yemedim bisey sadece su ictim
ayy kizlar simdi okudum 1 porsiyon peynirli borek 875 kaloriymisss ben o zaman 1700 kalori borekten 150 kaloride kisirdan alsam 1850 yapar bugun asmisim bile bu saate kadar siniri ben(( yaa bir porsiyon derken bir adetmi demek istiyor yoksa ikimi acaba?????
selam kizlar asil siz beni gorun tiroid hormonlarin tavan yapti nasil sistim bir bilseniz adet duzensizligi yasadim bu ay hormonlarin yuzunden nasil sisim nasil anlatamam bugun biraz indim sankizemuszemus
kiloma gelince artik 64.5 degilim ama sporumu yapiyorum kararliyim yilmayacagim ah bide tiroidim izin verse kilo vermeme
canim porsiyonda bir buyukce dilim demek oluyo
ama sen kucuk yediysen ancak bir porsiyon olur heralde
aksam sadece salata baska caren yok :)
benim karnim acda degildi oylesine yedim yaa :çok üzgünüm: acken yiyince yine pisman olmuyorum ama boyle sebepsizce yiyince sinir oluyorum niye yedim diye...evde bisey olmuycak diyet yaparken salatadan meyveden baska yoksa olmuyor olmuyor....:1no2:
aynen valla evde fazla cesit olunca insan oydu buydu yiyor, suan bizim evde fazla cesit kalmad iki kisi kaldikya
esim diyo dun git magazan alisveris yap doldur iyice dolabi diyo ,bende dedm yok fazla doldurmayim olunca iyoruz, olmayinca yenmiyo :)
bu gevurlar gibi yapcan ,gunluk meyvesini sebzesini aliyo hergun magazaya gidip aliyolar bizde oyle yapsak
bi yere falan gitmezsem ben varim canim bosum suan zatencumaya benle lapa diyetine kim var????
aaa bir simit 125 kaloriymis zaten cok ozlemistim yerim bol bol bu yaz turkiyede o zaman....
siz ne zaman gidiyorsunuz kizlar??benim 1 ayim kaldi 27 haziranda ucuyorummmmm
bi yere falan gitmezsem ben varim canim bosum suan zaten
bende cumartesi almanyada yedim susamli simidi ,orda turk firinlari var hemen annemlerin evinin arkadsinda neler neler yapiyolar ,ordan alip yedim ,hatta gelirkende alcaktimda dukkan kapaliymis kaldi iyiki almadim degilse simdi yerdim :)
sende gidince bol bol ye dicem ama abrtma verdiklerini geri alma ,ben turkiyede
haftada bir kilo aliyodum :)
ben izne gitmiyorum burdayiz malese az kalmis valla senin ne kaar kalcaksiniz peki
iste bizim dolaplar dolu oldugundan cenemiz durmuyo ay bu kalmasin aman bunun tarihine az kalmis dur sundan bundan derken ye babam ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?