- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.821
ozaman ilo vermek icin 7000 kalori harcak gerekiyo yani haftada
once ne guzel spor aletim kaloriyi yaziyodu simdi bozuldumu ne hic bisey gostermiyo
su an itibariyle hem sabah hem oglen yemegimi yemis oluyorum
bir tabak yari patates pure yari yesil fasulye yemgi
dunden kalanlar :) malum cope gitmesin mdeye gitsin :)
bir lokma ekmek yesillik biraz yogurt olcak
aksamfa bilmem artik allah ne verirse
Bu diyet sayesinde ayda yaklaşık olarak ortalama dört – beş kilo vermeniz imkanınız bulunmaktadır. Tabii diyeti uygularken bol bol su içmeyi ve yürüyüşler yapmayı ihmal etmemeniz gerekmektedir. İyi diyetler diliyorum
ya ben dbu tur diyetleri daha iyi uygulyorum normal dikkat ettigim zaman kacamak cok oluyo
bu guzelmis hosuma gitti uygulasakmi ne :)
canim aslinda zayiflamak icin en kolay hesaplama yontemi su...gunluk kalori ihtiyacini biliyorsundur bilmiyorsan hesapla ve hergun ondan 500 kalori eksik al haftada 3500 kalori eksik almis olursun va yarim kilo verirsin....2 haftada 7000 kalori ve 1 kilo aydada 4 kilo yapar saglikli zayiflamis olursuna.s
iste gunluk hesaplasam ne yi olur da iste oyle uyguluyorum
mesela bu aralar acayip canim avokado istiyo
dun az bisey yedim suan dolapta gozume bakip duruyo bekliyo zavalli :)
yersem cope gitmesin diye ancak :)
ben sabah 10 dakika stepper yaptim 110 kalori yaktim birazdan oglumu yedirip egzersizde yapicam bacak hareketleri mekik falan...sende ne vardi hangi alet...bak bendeki su harika bacak erittiriyor 1 ay once kalcalarimda birsuru selulit vardi simdi dumduz puruzsuz oldu ve bacaklarim incecik oldu 1 ay onceye kadar cok pahali degil canim géant da ve auchan da var 35 euroydu al sende derim.... http://www.toptensport.ch/htdocs/images/Pictures/Petits_trucs/Mini_Stepper.JPG
benimde hosuma gitti ogunlerde SIK SIK ve az yeniliyor ac kalinmaz yani...ama su izgara isi bozuyor yaa burda izgara yakacak yerim yok bazen tost makinasiyla bazende firinda yapiyorum ama tadi hic hos olmuyor kurutuyor:çok üzgünüm:
tamam kiz iste benimkide bundan :) ben alali 3 sene oldu bunu
dun ben bunla bir saate yakin yaptim
gecen sene 54 kilo oldugum zaman hep bunla yapiyodum gercekten cok ise yariyo
iste evde kaynanamlar falan olunca yapamiyodum
simdi kimse yok dun koydum t karsisinda yaptim bide bende lastikler var aletin altina koyup ellerime alip dgiisk kol hareketleride yapiyorum
malum benim ust bolgemde daha fazla kilo var
ben severim zama arada yerim devamli yenmez valla :)ayy iyiki avakadoyu sevmiyorum yaa o da cok kalorili..su hamur islerini ve boregide sevmesem ne iyi olurdu valla yaakaydirigubbakcemile3
Canim gorumcem 20 gun diyet yapti 4 kilo verdi ustelik cok sisman degil senin kadar boyu ve kilosu ayni 62 den 58 e dustu..sadece salata yemis 20 gun boyunca cok azimli yaa ben 2 gun yesem bikiyorum sadece salatadan...
hic durmadan degilde bi 10 dk falan yapiyorum az dinlenip yine cikiyorum tabi terim sogumadan ,once devamli yapa yapa alistirdim uzerinde yarim saat kaliyodum durmdan ,ama dun yeni basladimya ancak 10 dk bir duruyorumhaa canim gecen benimkininde gostergesi bozulmus gibiydi meger pili bitmis a.sbende uzulmustum ama degistirince cikti yine kaydirigubbakcemile2seninkininde pili bitmistir kesin degistir hemen....a.s sen hic durmadanmi 1 saat yapiyorsun vay anasunuuakannehir ben en fazla 25 dakika yapiyorum su icinde kaliyorum ama simdi oglum durmuyor ya 10 ya 15 dakika yapiyorum onun karsisinda bana guluyor onla oynuyorum saniyor ama bakiyorki bitecegi yok kendi icin olmadigini anliyip agliyorsempatiksalakcinni bende birakmak zorunda kaliyorumboshayallersmile
canim sen yaz ben oglumu yediriyorum bir taraftan yaziyorumda ...
ben severim zama arada yerim devamli yenmez valla :)
bak bende oyla cok hamur isine duskun degilim tadina bakarim fazla abartmam ,bana sebze olcak tamam
kaynanam gitmeden buzluga birsuru yapti koydu bir tane canim istemez
yukardaki verdigin diyetler guzel insani biktirmaz cunku herseyden yiyosun
ama tek yonlu beslenmek biktiriyo
bende senin gibi bikac gun yerim bikarim ,hergun salata boo gelir insana
iste bana boyle guzel bi diyet lazim aceba az nceki gondedigine yarin baslasammiki
smdi istedigimi yaarim zaten esimde diyette :))
hic durmadan degilde bi 10 dk falan yapiyorum az dinlenip yine cikiyorum tabi terim sogumadan ,once devamli yapa yapa alistirdim uzerinde yarim saat kaliyodum durmdan ,ama dun yeni basladimya ancak 10 dk bir duruyorum
once bi pilini degistirdim olmadi
simdi yeni alcam pil bakalim caliscakmi bunda
bende bir taraftan kendimi doyuruyorum bir taraftanda yaziyorum :)))))
afiyet olsun kuzuma yarasin
offf kizlar 3 kilometre yurudum geldim
su walk at home dan ve leslie gacisindan allah trazi olsun yarim saatlik olani yapiyorum 2 gundur yari 1 saatlige gececegim.ay terler icinde kaldim banyo olacagim sonrada ananas yiyecegim kahvaltimda ananas fena halde yag yakiyormus kizlar bilginize
kizlar kilo 66 oldu sekerler ne 63.5 mahayim ah keske nerde o gunler
dun kilo hesaplamasi yaptim 55 kilo olmaliymisim ama bana cok zayiflik yakismiyor ya 57 olsam yeter.
ben 6 agustos ucuyorum allah nasip ederse 7 agustosta nevsehirdeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?