Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cok iyi mervecim tam gaz devam..bu hafta baya kilo vermissindir tartildinmi hic??

cumartesi tartılcam delikafadulden geçen haftada aynen bu şekilde yapmıştım 3 gitti.hemde ondan önceki hafta sonu piknikteydik ufak tefek kaçaklara rağmen 3 gitmişti.bu haftaya 0 kaçamak dewam ediyorum :kedi:

mehayim evde yuruyorsun canim ama degisik hareketler ve durdugun yerde yuruyus acaip zorluyor bazen insani ve buda ter yapiyor tabi ben cok seviyorum ustelik yarim saatte 2 miles yani 3 kilometre demek super bisi

ben fazla yuruyuse cikamadigimda bunu yapiyorum bende yarim saatlik olani var birde 1 saatlik yarinda ona baslayacagim indir sende en azindan yarim saatligi emrecik uyurke yaparsin super....

takildigin o diger siteden(s.......z......) indirmistim ben gecen sene

herkese merhaba... uzun bir aradan sonra tekrar buluştuk... evet yaklaşık 1 hafta önce memlekete gitmişitim gitmeden öncede diyeti bozmamak için tonla sözler vererek peki sonuç olarak ne oldu??? mümkün olduğunca diyeti bozmamaya çalıştım ama bazı anlar oldu ki dur yapma diyemedim kendime bu durumlarda da diğer öğünlerimden fedakarlık ettim ve 1 haftada hiç tartılmadım eve döndüğümde resmen bi şok yaşadım kaçamaklarıma rağmen 1 kilo vermişim şuan itibariyle 65 kiloyum ve çok mutluyum buara söylemeden edemeyeceğim annemlerin tepkisi görülmeye değerdi onlar bana güzel olmuşsun dedikçe mutluluğum bir kat daha arttı sonuç olarak geriye 5 kilom kaldı ve tam tamına 29 günüm var. 20 günde 6 kilo verdiğime söre 29 günde de 5 kilo veririm inşallah... tabi desteklerinizle...

sen nerden biliyorsun takildigim yerleri giiiisempatiksalakcinni

bence hemen çizelgeni değiştirmelisin :lepi: tebrikler valla.işte böle zamanlarda istediğimiz kiloya düşünce nası korumamız gerektiğini anlıyoruz yavaş yavaş.kendimize her zaman olmasada genelde dur demesini bilmeliyiz yasakkelime

kizlar simdi bir anasin yarimini yedim ama doymadim tabi okula gitmeden oncede peynirli makarna yiyecegim.

okulda ders arasindada meyve goturcegim onu yiyecegim

aksama firinda patlicanli sebze yemegi yapicam ve salata oh tamam.

ayy ne guzel birlikte diyetmi yapiyorsunuz??kac kiloki??:uhm:benimkininde ihtiyaci var ama hayatta yapmaz..zaten nefret ediyor sebzeden...
canim esimde baya gobek var hatta biraz verdi dikkat ederek ,birlikte yapsak daha iyi verir
yani ozel bi diyet yapmiyo ama dikkat edyo
hani ben aksamlari sadece salata yiyelim desem tamam der
seninki gibi sebzeyi hic sevmiyo
bende izagara uzerinde yaparim cok zaman et tavuk eti falan ayni
saol ablasi yedi doyurdum kuzumu cok acikmis mamalari gorunce nasil agladi..darisi bu sene senin ve prensesimin basina insallahhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

insallah canim benim ya ogunlerde gelcekmiki aceba
ayni seyleri sende once dusunuyodun bak ne guzel yavrun kuaginda insallah dedigin gibi darsi bize olur

insallah canim neden olmasin ustelik sen daha hicbir tedavi denemedin benim 8. denemeydi oyle dusunmem cok normaldi ama senin ilk seferde olur bakarsin bu kadar umutsuz olma..olacak insallah ben inaniyorum...

merhaba şekerler
ben sık giremiyorum nedeni burda kablolar yeraltına alınıyor net bazen hiç gelmiyor bitsede bizde kurtulsak ne zaman biter oda belli deil oldukça girerim ama eğer giremezsem bildirim günü mehaycım beni bu hafta sabit geç canım kaçamaklarım oldu fazla deil ama yinede veremiyecem bu hafta herhalde neyse inşallah almamışımdırda
eee sizler ne yapıyorsunuz herkes uğruyormu geçmişi okumadım daha
önce dün ne yediğimi bildireyim
sabah-1 paket form bisküvü,şekersiz çay
öğle-4-5 parça mücver (maalesef yağda),salata
ara-sade nescafe
akşam-zeytinyağlı dolma(3 tane),1 kase yoğurt

bugün yediklerim
sabah-3 tane elmalı tarçınlı cevizli pasta,şekersiz çay
ara- nescafe
öğle-1 kase mercimek çorbası
akşam-evde dolma var onların bitmesi lazım 3 dolmave cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…