Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehaycım ayda 4 kilo vermek zor değilki benim diyetimde de 4 kilo rahat rahat verilir. ve yediklerini kendin ayarlıyosun.. şimdi verdiğim kiloları buraya yazayım.

Lightlife...
BAŞLANGIÇ TARıHı.....15...2...2010. 83 000 GR.

ıLK HAFTA ........... 83.000 gr.
1. hafta................. 80.000 gr.
2. hafta................ 82.000gr .(evde deyildi bozdu )
3. hafta................ 81.000 gr..
4. hafta ............... 78.000 gr.
5. hafta ............... 77.000 gr. bozdu 2 gün ....
6. hafta ............... 77.000 gr.
7. hafta ............... 76.000 gr.
8. hafta .............. 75.000 gr.
9. hafta .............. 75.000 gr.
10 hafta ............. 73.000 gr. bozduu..

yukarıdaki şekilde kilo verdim ve benim diyetimde kesinlikle diyeti bozmamak gerekiyo. istikrar çok çok önemli ama ben gördüğünüz üzere bozdum başladım bozdum başladım ama yine de verdim.

slm kızlar..hemen menmü yazayım
sabah-ılık su,2dilim kızarmış ekmek,1domates,1biber,1salatalık,3br şekersiz çay,çok azda peynir
ara-egzersiz+maydnz suyu,meyve
öğle-geç yedim ikindiye doğru oda kısır kaçamk oldu bu allahtan yürüyüşümü yaptım hemen otumu içtim sirkeli suyumuda içtim.

ha bu gız beni geçcek heee :teytey: en çok ben vercem görürsün :lepi: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

ha bu gız beni geçcek heee :teytey: en çok ben vercem görürsün :lepi: sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar bende zayıflamak istiyorumm hemde çook diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum yeşil çay içiyorum bakalım 2 haftadır devam edıyorum bu cuma günü tartılcam sen baya vermişsin deneyimlerini yazarmısın vereliniortak

canım öncelikle günaydın.valla öyle özel bişey yapmadım.bilinidk şeyler işte domates salatalık peynir zeytin.bitki çayları ot çayları yürüyüş egzersizler akşam yemeğini elinden geldiği kadar erken yemeye çalış ekmeği ve şekeri çok çok azalt bu diyet deil sağlıklı beslenmek oluyomuş.biz diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz :sm_cool: :jeyyar:

mafoldumben
geçcem tabiya birazda ben göreyim listenn başında kendimi zemuszemus buhafta iddialıym canım valla sengözlerimebaksanab

canım benim inşallah yaa.hadi bakalım özellikle bugün ve en önemlisi yarın çok çok dikkatli olalım yediklerimizde.hatta yarın akşam yemeğini erkenden yiyelim ve çok hafif geçiştirelim.cumartesi sabah tartıda gözlerin pörtlicekkk :1shok: :1shok: :1shok: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızlar 7-9 arası sporumu yaptım geldim duşumu aldım.ohh kendimi kuş gibi hissediyorum ((serçe olmasada karga ördek leylek falan... kaydirigubbakcemile3 ))
ya sabah kalkınca üzerimde sadece zıbınla boy aynasına baktımda kızlar bana mı öle geliyo pskilojik olarak bilmiyorumda selülitlerim hemen hemen %70-75 denecek kadar gitmiş yaa çok azıcık kalmış.basenlerim küçülmüş bacaklarım incelmiş.yürüyüşün selülite ve basene faydası varmı bilmiyorum ama galiba bana fayda etmiş ya

kızlar kahvaltımı (öğlenle birleşti)yaptım.bi domates,yarım salatalık,2 kk peynir,bi form bisküiye 1 çay kaşıgı labne.2 bardak çay.kahvaltıdan önce bitki çayımı içtim.şimdide kiraz saplı ve maydonozlu çayımı içcemm

kızlar nerdesiniz bugün yaaaa lmaz: olmuyo ama böle gelen yok giden yok.kaçamak mı yapıldı yoksaaaaa CADIARZU neyse ben maydonozlu kiraz saplı çayımı içtim.neye faydası oldugunu bilmiyorum ama otun zararı olmaz zayıflamak isteyen içiyo elbet vardır bi faydası sırnaşık şey delikafadulden :roflol:

merhaba kıslar a.s.
merve,kvsr ikinizde süpersiniz maşallah deyim
bu haftalık kaçamaklara durr dedim artık
bugünkü menüm
sabah-öğle bir oldu =4 domates,2 salatalık,1 kk tulum peyniri,az şekerli çay (ekmek yok)
ara-1 kase çilek
ara-1 muz
yürüyüş+egzersiz
akşam-1 karnıyarık,azıcık pilav yiyecem

bende biraz önce 6 tane yaprak sarma yedim incecik incecik olanlardan.akşamada çorba ve cacıkk
he bu arada bi buçuk lt su içtim 1 litre daha içcem.ot çaylarımıda içiyorum gidip gelip :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…