Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

herkese slm..ayşenur tamam canım saol.
sabah-ılık su,1dilim kızarmış ekmek,3br şekersiz çay,çok az peynir,2domates,1salatalık
ara-egzersiz şuandada maydnzlu suyumu içiyorum..
yarın nasıl bisonuç çıkıcak bakalım

Önemli değil Kevser =)

Arkadaşlar kaçırdım diye korkmayın sakın..
bi sonraki öğünü hafif geçirirsiniz olur biter..
olan oldu..
geçmiş için üzülmeyin.. geçmişi düzeltemezsiniz ama bi sonraki adıma karar verebilirsiniz öyle değil mi? =)

bence sende süpersin:lepi:ekmeksiz nasıl yapabiliosunz kahvaltıyı banada deyin azcık..ekmeksiz yapamıorumya:1no2:
saol canım aslında bende kahvaltıyı ekmeksiz yapamazdım herhalde ben akşamdan kalma oluyorum kaydirigubbakcemile3 koyacak yer bulamadığım için yiyemiyorumdur

kızlar şimdiden sorucam.akşam çorba diyodum ama pilav yedim oda 4y.k geçti sizce kaçırmışmı oluyorm yani ekmek yemiş kadar olurmuyum
çok yememişin takma kafana bu hafta harika gidiyosun
aramıza hoş geldin canım yaşın çok küçükmüş daha kendini fazla zorlamadan sağlıklı beslen canım kilo verme işini uzun zamana yay kendini çok sıkmaki bıkmıyasın
şunuda söylemeden edemiyecem maşallah 40 yıldır diyet yapıyomuşsun gibi galiba benimde senden öğreneceğim çok şey olacak Şeniz

dün akşam 1,5 saat yürüdüm,1 satte parktaki aletlerde çalıştım
bu sabah yine domates,salatalık peynir yedim,az şekerli çay içtim
birazdan koca kase çorba içecem 1 dilim ekmekle

ben de öğlen:mantar çorbası,4 y.k. pilav,yeşillik yedim...şuan da form çayımı içiyorum..akşama da hafif bişeler yerim,salata gibi...yarın c.tesi ya,sanki bugün daha dikkatliyim:)

dün akşam 1,5 saat yürüdüm,1 satte parktaki aletlerde çalıştım
bu sabah yine domates,salatalık peynir yedim,az şekerli çay içtim
birazdan koca kase çorba içecem 1 dilim ekmekle

ablacım sende çok güzel gidiosun :lepi:kısa sürede atıcaz kilolarımızı heralde böyle giderse..kaydirigubbakcemile2

buarada bisorum daha ara öğün olarak başka ne tüketebilirizya.mesela şuanda karnım acıkmaya başladı günler uzun meyve dışında ne yesem diye düşünüyorum:uhm:

buarada bisorum daha ara öğün olarak başka ne tüketebilirizya.mesela şuanda karnım acıkmaya başladı günler uzun meyve dışında ne yesem diye düşünüyorum:uhm:

canım aralar da meyve (kurusu yada tazesi),leblebi,domates-salatalık söğüş,süt,yoğurt,meyveli yoğurt,2-3 diet bisküvi sade nescafe olabilir
bende az önce 1 dilim karpuz yedimcokacimcoook
editlemek durumunda kaldım yarımda muz yedim

Son düzenleme:

Hoşbuldum canımmm =) ablamı demeliyim yoksa?
Zaten zorlamıyorum ama şu sıralar motivasyon eksikliğim var sanırım.
bende bari size yardım ediyim diyorum =)
Ay çok güldm =D Sağol canım bnm ne sormak istiyosan sor biliyosam elbette yardımcı olurum.. 40 yıldır diyet yapmıyorum ztn bu işe diyet demiyorum sinirlerm bozuluyo beslenme programı diyorm ben Öyle daha rhat hissediyorm..diyetisyene gitmiştim çünkü ordn biliyorm.. ve araştırma yapıyorum.. =)

bekledim kimse gelmedi bende çıkıyorum birazdan parka gidecem çalışmaya devam hihoyyyt
yarın bildirim yapmayı unutmayın:))

yaşımı söyleyim 44 sen karar ver ne diyeceğine benim için farketmez

kıslar parka gidemedim havada acaip bir toz var o yüzden çıkmak istemedim
akşam yemeğimide şimdi yedim patates salatası çok acı yapmışım resmen içim kavruluyor
birazdan belki itfaiyeyi çağırabilirimdelikafadulden

kızlar mrb yaa kusura bakmadım düün giremedim bugünde giremedim intte sorun vardı.mehaycım listeyi sen yappıyosun sizden çok önemli bi ricam var bolur öğleden sonra yap listeyiiiii...açıköğretim sınavım var sabahın köründe yollara çıkcam öğlende evde olurum eve gelir gelmez kilomu bildiririm hemen nolur beni bi haftalık mazur görün nolur ya erken yapıyosunuz ama bi haftalık bana torpil geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…