- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.901
ii gidio inşallah buhafta çok dikkat ettim ama dün akşamki pilav kafama takıldı sanırım onu kaçırdım biraz:kedi:neyse yarın görücez artık senin nasıl gidio??selam kizlar nasil gidiyor yarin bildirim gunu yediklerinize dikkatttt!!!!!!!!!
ii gidio inşallah buhafta çok dikkat ettim ama dün akşamki pilav kafama takıldı sanırım onu kaçırdım biraz:kedi:neyse yarın görücez artık senin nasıl gidio??
saol canım aslında bende kahvaltıyı ekmeksiz yapamazdım herhalde ben akşamdan kalma oluyorum kaydirigubbakcemile3 koyacak yer bulamadığım için yiyemiyorumdurbence sende süpersin:lepi:ekmeksiz nasıl yapabiliosunz kahvaltıyı banada deyin azcık..ekmeksiz yapamıorumya:1no2:
çok yememişin takma kafana bu hafta harika gidiyosunkızlar şimdiden sorucam.akşam çorba diyodum ama pilav yedim oda 4y.k geçti sizce kaçırmışmı oluyorm yani ekmek yemiş kadar olurmuyum
aramıza hoş geldin canım yaşın çok küçükmüş daha kendini fazla zorlamadan sağlıklı beslen canım kilo verme işini uzun zamana yay kendini çok sıkmaki bıkmıyasınÖnemli değil Kevser =)
Arkadaşlar kaçırdım diye korkmayın sakın..
bi sonraki öğünü hafif geçirirsiniz olur biter..
olan oldu..
geçmiş için üzülmeyin.. geçmişi düzeltemezsiniz ama bi sonraki adıma karar verebilirsiniz öyle değil mi? =)
dün akşam 1,5 saat yürüdüm,1 satte parktaki aletlerde çalıştım
bu sabah yine domates,salatalık peynir yedim,az şekerli çay içtim
birazdan koca kase çorba içecem 1 dilim ekmekle
buarada bisorum daha ara öğün olarak başka ne tüketebilirizya.mesela şuanda karnım acıkmaya başladı günler uzun meyve dışında ne yesem diye düşünüyorum:uhm:
aramıza hoş geldin canım yaşın çok küçükmüş daha kendini fazla zorlamadan sağlıklı beslen canım kilo verme işini uzun zamana yay kendini çok sıkmaki bıkmıyasın
şunuda söylemeden edemiyecem maşallah 40 yıldır diyet yapıyomuşsun gibi galiba benimde senden öğreneceğim çok şey olacak Şeniz
Hoşbuldum canımmm =) ablamı demeliyim yoksa?
Zaten zorlamıyorum ama şu sıralar motivasyon eksikliğim var sanırım.
bende bari size yardım ediyim diyorum =)
Ay çok güldm =D Sağol canım bnm ne sormak istiyosan sor biliyosam elbette yardımcı olurum.. 40 yıldır diyet yapmıyorum ztn bu işe diyet demiyorum sinirlerm bozuluyobeslenme programı diyorm ben Öyle daha rhat hissediyorm..diyetisyene gitmiştim çünkü ordn biliyorm.. ve araştırma yapıyorum.. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?