Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kizlar nasilsiniz??bende bu hafta o kadar abartmama ragmen (borekler kekler tartlar kizartmalar yedim) yinede 400 gr vermisim cok mutluyum haftaya cok dikkat etmeye devam edicem aslinda bu hafta boyle yapmasaydim 61.5 olurdum kesin....giremedimde cok bu hafta zaten....

Kizlar liste isiyle ilgilenemiycem bir sure cok yogunum birde hazirliklar basladi turkiye icin pek giremiyorum...varmi aday olan liste yapmak icin cumartesi gunleri????

ben de kilomu bildirim,malum günlerdeyim ama yine de 600gr. vermiş görünüyorum...kilom 67.3 olmuş....sevindim walla...yememden çok da fedakarlık yapmamıştım...zemuszemus

günaydın kıslar
mehay bilge tebrikler alkisalkisalkis
bende kilo verememişim :çok üzgünüm: bu hafta aynıyım 61 kg. haftaya inşallah

tebrikler mehay,yavaş yavaş vermek daha ii ...yüzümüz çökmez inş...:hulya:

günaydın kıslar
mehay bilge tebrikler alkisalkisalkis
bende kilo verememişim :çok üzgünüm: bu hafta aynıyım 61 kg. haftaya inşallah

saolun canlarim...
bilgecim benim yuzum cokmuyor hic gozaltlarim morariyor biraz sadece cok zayiflayinca....

günaydın kızlar geldim sınavdan hemen size yazıyorum.1 kilo vermişim.85 dim.84 olmuşum yani.şükürler olsun.mehay listeye aday çıkmazsa bende ilgilenebilirim...

topraksuu........61..........61 --> aynı
sympathique........62..........62-->aynı
mehay...........62,8..........62,4-->400 gr vermiş :lepi:
bilge85......67,9.........67,3 -->600 gr vermiş :lepi:
merve_52...........85........84-->bi kilo vermiş :lepi:
kevser..............63,5........ ??
nazlıbahar..........65,5......?

kilo veren herkesi kutluyorum valla kendi çapımba bişeyler yapmaya çalıştım ama olmamışsa başkasıda yapabilir kızlar hiç sorun deil.

kızlar bide yazmadığım varsa bana geçen haftaki ve bu haftaki kilosunu sölesin ya kusura bakmayın.kimse bana sen yap demedi ama atladım işte sazanımya =)) klava:

yok kızlar ben zayıflayamıyorum
ne kadar zayıflamaya çalışırsam her defasında bir öncekinden daha fazla kilo alıyorum... artık ot ve saman gibi ekmek yemekten de bıktım gözüm kalıyor millet yerken
hem yemeği yapan ben onca zahmeti çeken ben aç kalan ota talim eden gene ben üffff bıktım...

karamsar olursan her defasında bir öncekinden daha çok hayal kırıklıgına uğrarsın canım.kararlı ol.inatçı azimli ol.bize takıl dewamı gelir a.s a.s a.s

merhaba arkadaslar gecen hafta hormon duzensizligim yuzunden 67 cikmistim bu hafta 65.5 la devam ediyorum,herkse kolay gelsin.

iyi hafta sonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…