Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

topraksuu........61..........61 --> aynı
sympathique........62..........62-->aynı
mehay...........62,8..........62,4-->400 gr vermiş
bilge85......67,9.........67,3 -->600 gr vermiş
merve_52...........85........84-->bi kilo vermiş
kevser..............63,5........ ??
nazlıbahar..........65,5......?
princess of rain.......67........65,5--> 1.5 kilo vermiş. vereliniortak alkisalkisalkis :hooray:

merhaba kıslar kilo veren herkesi kutluyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mervecim ellerine sağlık canım liste gayet iyi olmuş a.sa.s
kahvaltı-haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,2 dilim ekmek,az şekerli çay
öğle-1 tabak zeytinyağlı ama susuz yeşil fasulye yedim ekmeksiz
akşam-4-5 kaşık nohutlu pilav,salata

ablacım sen bu hafta kaçamaksız menüler yedin.neden veremedinki sporda yapıyosun.acaba kilo verme durdu mu.bi kaç gün biraz arttırsan sonra tekrar başlasan.

ablacım sen bu hafta kaçamaksız menüler yedin.neden veremedinki sporda yapıyosun.acaba kilo verme durdu mu.bi kaç gün biraz arttırsan sonra tekrar başlasan.

canım ben uzun zamandır diyet yaptığım için vücudum alıştı herhalde
bu hafta kaçamaksız yaptım ancak benim kaçamaklar geçen haftaydı etkisini bu hafta gösterdi işte ondan verememiş gibi göründüm haftaya inşallah gider
benim yaş 44
boy 1.60
kilo 61
yani çok bir fazlalığım yok spor yaptığım yerde çok fit göründüğümü zayıf olduğumu söylüyorlar fena deilim yani kollarımın haricinde kaslıda sayılırım ondan zor veriyorum
ama devam edecem bırakırsam alırım öyle bir yapım var

ooo çok çok süpersin valla.vermek için deilde almamak için uğraş bence bundan sonra.maşallah sana hihoyyyt hihoyyyt

kızlar ben bu hafta yaklaşık bir buçuk kilo verdim...çok şükür 65 den aşağıya indim...

çok yoğun bir haftaydı...onun etkisi de oldu herhalde...hedefim bu hafta da bir kilo bakalım...

sabah klasik kahvaltımı yaptım...sonra ev işine verdim kendimi...biraz önce yeşilçayımı içtim...karnım gurulduyor...iki tane form yemeyi düşünüyorum...

akşama dere otlu çok hafif bir kabak yemeği ve yoğurt yiyeceğim...

ayrıca walk at home indirdim...dün akşam yaptım..müthiş ter attım..bu akşam da yapacağım inş...çok eğlenceli...

saol canim ellerine saglik cok guzel olmus.....opuyorumnanaktan

kizlar bugunku menum soyle oldu

sabah 2 dilim kepek ekmegi bir tatli kasigi kusburnu marmelati ve 1 kare peynir...
oglen birazdan 2 dilim kek yiycem cevizli-uzumlu :kedi: arkadasim caya cagirdi..ama bu son bu hafta daha tatli yemek yok
aksamada 4 islim kebabi ve 3 kasik pilav ne bicim diyet menusu bu yaa degilmii???bilmiyorumkismile

iyice sacmalamisim:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…