- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.941
kızlar herkes bildirim yapınca listeyi şöle bi düzenlicem.bu görevi başkası üstleninceye kadar tabiki...
merhaba kıslar kilo veren herkesi kutluyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mervecim ellerine sağlık canım liste gayet iyi olmuş a.sa.s
kahvaltı-haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,2 dilim ekmek,az şekerli çay
öğle-1 tabak zeytinyağlı ama susuz yeşil fasulye yedim ekmeksiz
akşam-4-5 kaşık nohutlu pilav,salata
ablacım sen bu hafta kaçamaksız menüler yedin.neden veremedinki sporda yapıyosun.acaba kilo verme durdu mu.bi kaç gün biraz arttırsan sonra tekrar başlasan.
canım ben uzun zamandır diyet yaptığım için vücudum alıştı herhalde
bu hafta kaçamaksız yaptım ancak benim kaçamaklar geçen haftaydı etkisini bu hafta gösterdi işte ondan verememiş gibi göründüm haftaya inşallah gider
benim yaş 44
boy 1.60
kilo 61
yani çok bir fazlalığım yok spor yaptığım yerde çok fit göründüğümü zayıf olduğumu söylüyorlar fena deilim yani kollarımın haricinde kaslıda sayılırım ondan zor veriyorum
ama devam edecem bırakırsam alırım öyle bir yapım var
ooo çok çok süpersin valla.vermek için deilde almamak için uğraş bence bundan sonra.maşallah sana hihoyyyt hihoyyyt
topraksuu........61..........61 --> aynı
sympathique........62..........62-->aynı
mehay...........62,8..........62,4-->400 gr vermiş :lepi:
bilge85......67,9.........67,3 -->600 gr vermiş :lepi:
merve_52...........85........84-->bi kilo vermiş :lepi:
kevser..............63,5........ ??
nazlıbahar..........65,5......?
kilo veren herkesi kutluyorum valla kendi çapımba bişeyler yapmaya çalıştım ama olmamışsa başkasıda yapabilir kızlar hiç sorun deil.
merhaba arkadaslar gecen hafta hormon duzensizligim yuzunden 67 cikmistim bu hafta 65.5 la devam ediyorum,herkse kolay gelsin.
iyi hafta sonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?