- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #11.881
Hoşbuldum canım =))
15 Yaşındayım.. belki benim sana abla demem gerekiyodur
ztn büyük olsamda gerekmezdi abla demen
teşekkür ederim..
boyun kaç senin canım
Bebek kardeşim canım :dance:
Nickimde ondan emin ztn o doğmadan önce üye olmuştum buraya..
bebek bilgileri için =)
Sonra buralarda takılmaya başladım..
Tamam dememlmaz: zemuszemus adın mervemi?
1.60 Boyum..
yaşıma göre iyiymiş..
diyetisyene gidiyodum bi ara..
şimdi gitmiyorum..
hemen hemen aynı kilolarımız falan..
Benim ideal kilom 55-60
Ama şuan 85im.. ayda 5 kilo vermeyi hedefliyorm..
selam kizlar bugun baya kizartma yedim uzuunnn zamandir yemiyordum pisman degilim....
aferin kız sana :lepi: olsun arada ödül gerekli hep aynı şeyleri yemekten gına geliyo bi süre sonra bişey olmas delikafadulden
bugün kuş gibi hafif hissediyoum kendimi.mideyi doldurmayınca ne kadar rahat oluo insanya.zemuszemussabah yürüyüşümü yaptım 1saat ardından maydnz suyu içtim
sabah-4br şekersiz çay,1dilim ekmek,1kk peynir,2biber közlenmiş,1domates,1salatalık2tanede yeşil zeytin+sirkeli su
ara-meyve
öğle-patates haşlama +1lt su
ara-şimdide meyve yiyorum ardından maydnz suyu içicem..
akşamada-çorba ve salata düşünüyorum..
merve dediğin gibi şu iki günü hafif geçirmeye çalışıyormhihoyyyt.bakalım nolacak artıkbilmiyorumkismile
ayşenur hoşgeldin canım aramıza..hep birlikte verioruz burdakaydirigubbakcemile2istedikten sonra emin ol oluo.bide yediklerimize dikkat etmek işte..boylarımız hemen hemen aynı ideal kilomuz 55 evet.inş 55 oluruz o günüde görecez bak gör:lepi:kaydirigubbakcemile5
menünü beğendim kevsercim. afiyet olsun
Hoşbuldum canım =)
Evet oluyoda.. baya sabır gerekiyo.. Evet ideal kilomuz 55 ama senin yoln daha kısa be canım =) benim için şu 2 ay.. yani haziran ve temmuz çok önemli.. O yüzden bol desteğe ihtiyacım var =( Çünkü geri dönüşü olmazsa bu işin olmucak.. artık yarınlar yok.. bi an varsa o an şuan die düşünüyorum..
İNŞAAALLAHHH..
İnşaallah Rabbim yardım eder..
Bizde fit günlrimizi görürüz.. zemuszemus
bence sende süpersin:lepi:ekmeksiz nasıl yapabiliosunz kahvaltıyı banada deyin azcık..ekmeksiz yapamıorumya:1no2:merhaba kıslar a.s.
merve,kvsr ikinizde süpersinizmaşallah deyim
bu haftalık kaçamaklara durr dedim artık
bugünkü menüm
sabah-öğle bir oldu =4 domates,2 salatalık,1 kk tulum peyniri,az şekerli çay (ekmek yok)
ara-1 kase çilek
ara-1 muz
yürüyüş+egzersiz
akşam-1 karnıyarık,azıcık pilav yiyecem
bence sende süpersin:lepi:ekmeksiz nasıl yapabiliosunz kahvaltıyı banada deyin azcık..ekmeksiz yapamıorumya:1no2:
tabi gerekli ama sayıyı korumak önemlia.ssen daha önceden vermişsin sanırım kilo??Canım ya bu kadar takma bak kahvaltıyı ekmekle yapmak daha iyi.. (;
Ekmeği tamamen çıkartamazsın hayatından çünkü o da gerekli.
Tam tahıllı yada çavdarlı ekmek yiyebilirsin 1 dilim..
Bu ekmeklerde şeker olduğu için tatlı ihtiyacını biraz karşılıyo..
Hem programda izledim hemde ekmeği aldığında içindekilerde görebilirsin ztn.
Yani ekmek var ekmek var =))
tabi gerekli ama sayıyı korumak önemlia.ssen daha önceden vermişsin sanırım kilo??
kızlar şimdiden sorucam.akşam çorba diyodum ama pilav yedim oda 4y.k geçti sizce kaçırmışmı oluyorm yani ekmek yemiş kadar olurmuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?