Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam nazlim geldim ben...
bugun yediklerim soyle 2 galeta birinin ustune biraz cikolata surdum 1 cay kasigi kadar digerini peynir ve balla yedim

ogle 1 kase corba 1 galeta ve haslanmis karnibahar yogurtlu

ara 1 elma

aksam karar veremedim hala.....

kızlar öğlen olarak lapa sadece bi kaşık yiyebildim akannehir :) ama karpuz yicem şimdi.ot çaylarımı içerim.akşamada yopurtlu yicem bu kadaarr.ayy evet yaa bu hafta listenin şafti kaycak kaydirigubbakcemile5

nemesis cok iyi kilo vermissin ne zamandir yapiyorsun diyet?boy ve yas kac??

canım 66yla başlamıştım 60 a düştüm sona 1 ay filan ara verdim şimdide 2 haftadır yapıorum işte kızlarla birliktekaydirigubbakcemile3 temennim 57 ye düşüp iki haftada 3 kilo vermiş olmak :kedi: 22 yaşındayım boyumda 1.70

tickerinde 77 yaziyor ama:uhm:
iyi gidiyorsun o halde benimde boyum 1.70 bende 55 olmak istiyorum ama 58 ken bile manken gibiyim sen su anda oylesin demekkiyerimseniben

tickerinde 77 yaziyor ama:uhm:
iyi gidiyorsun o halde benimde boyum 1.70 bende 55 olmak istiyorum ama 58 ken bile manken gibiyim sen su anda oylesin demekkiyerimseniben

cook eskiden 77dim canım o kiloyuda verdim ama baya bi zaman oluo saol canım vala fiziim çok güzel şu an ayıptır sölemesi cok orantılı kum saati gibi vücudum var göbeim yok yanlardanda pörtlemio ama işte benimkisi zayıflık takıntısı 55 e bu kadar yaklaşmışken inmeden duramıo insankaydirigubbakcemile3

79 u gorursun belki bu haftakaydirigubbakcemile2

aslında btün hafta bunun için uığraştım.79 ları görsem dah fena gaza gelcem.motivasyonum yerine gelcek.hem ben haftaya nesfit yicem akşamları.tam 3 ayım var 3 ayda 68-69 olmam lazım.sevgilim gelcek askerden.ondan sonrada nişanlanana kadar falan 60-65 arası olurum yeter bana

bende oyleyim ama benimki takinti degil popomun daha kucuk olmasini istiyorumboshayallersmile cok buyuk degil ama kuculsun istiyorum biraz:1rolleyes:

bencede kıskan :sm_cool: elini sür şekerim bana sanada geçsin sırnaşık şey ama senin kilon yok o yüzden yavaş gider senden

evet tatlım yavaş gider aman gitsinde yavaş gitsin geride gelmesin inşallah zaten senin birinci olamana sevinirim valla çünkü cok cabalıosun hemde cook istiosun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…