- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.541
evet nazlıcm bencede herkes gayet dikkatli vede azimliydi bu hafta ee bize yakışanda bu kaydirigubbakcemile2
ben eminim herkes güzel sonuçlar alcak yaaa
nemesis cok iyi kilo vermissin ne zamandir yapiyorsun diyet?boy ve yas kac??
mervecm ben en büyük performansı senden bekliorum sankim en cok kiloyu sen verceksin gibime gelio
merve konusmalarindan bu hafta baya kilo vermis oldugunu hissettim:jeyyar:
canım 66yla başlamıştım 60 a düştüm sona 1 ay filan ara verdim şimdide 2 haftadır yapıorum işte kızlarla birliktekaydirigubbakcemile3 temennim 57 ye düşüp iki haftada 3 kilo vermiş olmak :kedi: 22 yaşındayım boyumda 1.70
ayy havalandım mı nee bayanssulusmile teşekkürler canım ayıptır sölemesi banada öle geliyo :lepi: nazlı ikinci olcak hıh aklinialirimsmile
kıskanmalımıyım acabasempatiksalakcinni
kız hiç tartılmadım ama bu hafta çok dikkatliydim.bide bugün lapada yaptıkya nazlıyla.değişik bi çay içiyorum bu hafta.kendimdede hissedebiliyorum sanki yaa
tickerinde 77 yaziyor ama:uhm:
iyi gidiyorsun o halde benimde boyum 1.70 bende 55 olmak istiyorum ama 58 ken bile manken gibiyim sen su anda oylesin demekkiyerimseniben
ye ben ya ben bende 3. olim bari yazık banasempatiksalakcinni
79 u gorursun belki bu haftakaydirigubbakcemile2
iyi hadi ol bari ben 3. lugu sana veriyorum ben ikincide olurum onemli degil:roflol:
cook eskiden 77dim canım o kiloyuda verdim ama baya bi zaman oluo saol canım vala fiziim çok güzel şu an ayıptır sölemesi cok orantılı kum saati gibi vücudum var göbeim yok yanlardanda pörtlemio ama işte benimkisi zayıflık takıntısı 55 e bu kadar yaklaşmışken inmeden duramıo insankaydirigubbakcemile3
bencede kıskan :sm_cool: elini sür şekerim bana sanada geçsin sırnaşık şey ama senin kilon yok o yüzden yavaş gider senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?