Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bu arada 3 mil yürüdümbadimin altına çöp poşeti giydim.aman yarebbiimm o neydi ölee.süper terledim yaaa.duşa girdim poşeti çıkarırken yere terler damladı düşünün :dance: şimdi lapamı yicem yanında yoğurtla.o kadaarr.yarın full lapa

ayy ne güzelya kısırla duruyosun akşamı yemedn.bi ben yapamıyorumya gündüz kısır yediysem akşamada ayrıca yemek yiyorumya ekmeksiz tabi ama genede olmuoya benim diyetklava: sık sık fenalık gelio banada buara hadelikafadulden bihırs yapıyorum bi çakılıyorum.mesela yazayım akşamki menümü
akşam-5y.k çorba,domates salatası,1dilim ekmek yanında domatesli kabak yemeği oda 6y.k
ardından sirkeli suyumu içtim 1lt suyumuda içtim.yarım saatte egzersiz.gel görki dayanamayıp dondurma yedim.şuanda çok kızıyorum kendimeya :1no2:

ben burayım cnm gunaydı n
lapamı yedım yrm cay bardagı yetı bana sabah olara ıcne d hıc bısıkoymdım pul bıbr karabıberle hulettım kalktım
bırazdan okula gıtcez oğlumla ablasının yanına karne almaya
bgn lapa gunumuz anlıcan ynr cok gzl bı sonuc vercem sızecok mutluyum bu gunude atlatırsam lapayla cok gzlı havada serın bgn yuryuste yaparım ınsallah

selam canim sen geldin oglum uyandi yine konusamiycaz ( ben 9 gun sonra turkiyeye gidiyorum 1 ay gorusemeyiz belki...yada girebilirsem arada girerim..ayy insallah bu sene sicaktan zayiflarim orda yaa cok sicakmis istanbul burasi buz buzz

ben bu hafta cok borek corek yedim yarin guzel bir sonuc veremem heralde...sen verdinmi kiz soyle bana kacsin simdi bak kimsecikler yok aramizda kalir:jeyyar:

:))) verdım cnm ya 64lerde bişi işte bakalım yrn sbh lapa sonucu ne olcak bu hafta bıde malum donemdeydım bgn son lapada yapıyorum ıste bgn bakalım nolcak bızde 15temmuz gıbı o aralarda tatıle cıkmayı dusunuyoruz o zmna kadar 62 falan olsam dıye ugrasıyorum bakalım ınsallah oşlurum

aynen canim bende malum donemdeyim feci tatli istiyorum bu ay...nutella yiyip duruyorum yaa ( kasik kasik (
insallahb 15 temmuza kadar istedigin kiloya dusersin ama 1 ay var daha istersen 58 bile olursun sen bence..yeterki iste ...a.s

bende sımdı sallayıpd uruyorum ya uyumadı gıttı okula gıtcez uyansında ama uycuak goz yok tam dalar otobus saatıne uyanmaz sımdı he ((

ayyy nerde cnm ya ıstesem olurum ılıyorum bunu ama kendıme sahıp olamıyroum bende bu yıl sanırım benımkı hamıle kalıpta şişkolasaktan tutusmustum onun bı sıkıntısıyla bı hızla o kadar kıloyu vermıstım onun 3te bırını vermeıyorum sımdı ya )))bakalım bu aralar ıyı gaza geldım ne kaadr verırsek artık sen naptın almadın dımı ınsallah gecen hafta ben ye ye ye 3hafta yedım walla bıraz almıstım ama vrdım yerlesmeden onalrı hemen emeklerımız bosa gıtmesın ya o kadar ugrsatık bunları verene kadar

yesıl cayımı ıcıyorum ara olarak yrm saat sonra da cıkıcaz dısarı oğlen lapamı yerım ıste yıne bakalım nasıl bı sonuc alıcam ya cok meralanıyorum ama gzl olucandan emını

gunaydin kizlar anam masallah hepiniz iyisiniz bir ben kaldim kilo veremeyen bu ay cozuttum ben bu haftada kilo veremedim tartilmadim ama insallah almamisimdir.

haftaya basliyorum kaldigim yerden bir misafir agirlayacagim gelecek hafta ondan sonra izine kadar kilo vermeliyim.haftaya bende lapa yapacagim bu hafta olmadi malum gunumdeyim.cok feci cok.
:2:

günaydın kızlar bende şşimdi lapamı pişiriyorum.domates salatalıkla karıştırıp yicem.akşamda lapa yedim ben.yarım çay bardağı yetiyo banada aynı nazlıbahar gibi fazlası yallaahhh çöpe sempatiksalakcinni 2 kaşık yoğurtla karıştırdım bide ruşeymle keten tohumu kattım birer tatlı kaşıgı.yedim valla çokda güzel olmuştu.şimdde lapamı yiyip ot çayımı içerim.arada karpuz yerim.öğlen lapamı da baharatlı falan yerim.akşamı yine dünki gibi yoğurtlu yerim.akşamda 3 mil yürürüm

slm kızlarrrhihoyyyt
ay cok yorgunum sabah erkenden her zamanki kahvaltımı yapıp pazara gittim baya bi dolaştım bide yürüyerek geldim eve yürüyüş yapmış oldum inş azcık erimiştir bi taraflarımsempatiksalakcinni
gelincede sabah bitiremediim bi parça ekmeğime bal sürüp yedim bide elma
bugünü hep yağsız salatayla gecircem artık bide bolcana egzersiz yapcam vücudu ne kadar hareketli tutarsak o kadar iyi yarına 57 yi görmek istiorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…