Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet cnm yaa.bundan sadece 1-1,5 sene önce 65dim.çok güzeldim kendimce.daha aşağısını istemiyorum zaten.o yüzden alışıkk deilim kiloya.beni uzun zamandır görmeyenler noldu sanaaaaa diyolar.daha çok gaza geliyorum

olamaz yaaa herkes benden umudu kesmis :sinifsinif:kimse beni kendine rakip gormuyor artik :gitme: ben bu hallere dusecek adammiydimsenağlama

ya hakikaten ne olduda 96 ya ciktin 1.1.5 senede ben hamile kaldim o kiloya cikmadim..:sm_confused:

hmmm benim eski popo ölçüm o zaman birazcık küçülmeye hitiyacı var ciddensempatiksalakcinni du bende ölçiim her tarafımı bende durumlar ne canım bide basen kısmından ölç istersen yerimseniben

basen kismi daha az cikiyor onceden olcmustum ama ben 98 olarak hatirlasam daha iyi olacak sanirim zayiflamak icin boyle hatirlamam lazim..
peki seninki kac su anda???bide senin gobek kac su anda???benim 78 ama 8 ay oldu dogum yapali...

basen kismi daha az cikiyor onceden olcmustum ama ben 98 olarak hatirlasam daha iyi olacak sanirim zayiflamak icin boyle hatirlamam lazim..
peki seninki kac su anda???bide senin gobek kac su anda???benim 78 ama 8 ay oldu dogum yapali...

cnm ya o göbek kısmını nerden ölçüoruz göbek deliği cevresindenmi?

nemesis bacaklarini inceltmek icin stepper alsana cok pahali bisey degil super inceltiyor..benim 3 haftada inanilmaz inceldi ustelik gunde 15 dakikayla...

nemesis bacaklarini inceltmek icin stepper alsana cok pahali bisey degil super inceltiyor..benim 3 haftada inanilmaz inceldi ustelik gunde 15 dakikayla...

hadi yaa cok iyiymiş bende pilates hareketleri yapıorum işte bide bacaklarımın kas yapmasından korkuorum baldırlarımın filan o stepper alt bacakta kas yaparmıki:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…