- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.561
ay şekerim sana birincilik yakışır.az gayret etama benm en dişli rakibem bu hafta nazlı.oda süper gidiyo maşallah
bende oyleyim ama benimki takinti degil popomun daha kucuk olmasini istiyorumboshayallersmile cok buyuk degil ama kuculsun istiyorum biraz:1rolleyes:
evet cnm yaa.bundan sadece 1-1,5 sene önce 65dim.çok güzeldim kendimce.daha aşağısını istemiyorum zaten.o yüzden alışıkk deilim kiloya.beni uzun zamandır görmeyenler noldu sanaaaaa diyolar.daha çok gaza geliyorum
ben popmu cok seviorum yaa bende bacaklarım incelsin istiorum iştesempatiksalakcinni canım sen hiç ölçtünmü poponu kaç cm?
evet olcmustum ama baya oldu..dur hemen olceyim yine...ama tam olarak poponun en sisko kismindan olcuyoruz degilmi yoksa basen kismindanmi???
nemesis en sisko yerinden olctum simdi 98 ciktisenağlama
hmmm benim eski popo ölçüm o zaman birazcık küçülmeye hitiyacı var ciddensempatiksalakcinni du bende ölçiim her tarafımı bende durumlar ne canım bide basen kısmından ölç istersen yerimseniben
ölçtüm
göğüs:90
bel:64
kalça:91
ah bide bacaklarım ince olsa hiç rejim yapmam
basen kismi daha az cikiyor onceden olcmustum ama ben 98 olarak hatirlasam daha iyi olacak sanirim zayiflamak icin boyle hatirlamam lazim..
peki seninki kac su anda???bide senin gobek kac su anda???benim 78 ama 8 ay oldu dogum yapali...
cnm ya o göbek kısmını nerden ölçüoruz göbek deliği cevresindenmi?
gogus 90 kiyafetlerin ustunden olctugundemi sutyen bedeninmi 90? masallah manken gibi kizsin....
evet...gobek deliginin ustune koy mezurayi dola belinin etrafina cikan sonuc bel olcun...
tam göbek deliği üstünden ölçünce 68 cıkıo bel boşluğu varya ordan ölçüncede 64
nemesis bacaklarini inceltmek icin stepper alsana cok pahali bisey degil super inceltiyor..benim 3 haftada inanilmaz inceldi ustelik gunde 15 dakikayla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?