Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar bugün çoşmuşsunuz vallasositososito.hadi bakalım bide yarın görücez artık.bukadar azme güzel sonuçlar çıkar inş.yerimseniben içinizde en tembel ben varım

hadi yaa cok iyiymiş bende pilates hareketleri yapıorum işte bide bacaklarımın kas yapmasından korkuorum baldırlarımın filan o stepper alt bacakta kas yaparmıki:uhm:

oyle cirkin goruntu verecek kadar kas yapmasi icin gunde 1 saat stepper yapman lazim sen 20 dk yapsan bacaklarin incelir...ben senelerdir ara ara kilo aldigimda hep kullandim oyle asiri kasli bacaklarim yok..onceden atletizm yapmistim 5 sene o zamandan biraz var sadece oda cok degil..yapmaz korkma...

bel boslugundanmiikafamçokkarıştı yaa zaten gobek deliginin oldugu yerin arkasi bel boslugu...

bel boşluu dediğim hani kum saati görüntüsü veren kısım varya orayı diyorum göbek deliğinin cevreside şu düşük bel giyince her an pörtlemeye hazır olan yeri diorumsempatiksalakcinni

sorma ya herkscıkmıs bendebudydım dızı ızlıyrdm ama untmusum bı n klıma geldı herkes cıkmıs bu arad kulaklar camıs ama bıını me olucam h cakarı yok bu hafta haftaya d aynen dvm walla hde bake yrm cay bardagı dereotlu lpamı yedım bolsu deva edıyorum aksmda işte 7-8 gıbı yerım meyve ve yesılcyla kapatrım ısalh
aksma kdarda myve yerım

ayy coşmuşsunuz ki ne coşma valla.sohbet koyuymuş :) ben ot çayımı içtim daha akşama kadar bişey yeme.belkii şekersiz kahve içerim.o kadaaannnn.akşamda lapamı yerim yarında birinci olurum işte :tomato:

canım akşam sadcece meyveyle mi geçiştircen.lapa yemicenmi

ooo send lapanı yıyp bırını olacakmıssı napim ben bu uzuntuyle bısıde yıyemm kı ))) iihiihi
lapamı yıcem cnm y oksa s atamam aclıktan d duraam zaten

18.06.2010 - Süt izni evdeydim..

Kahvaltı : Klasik evde - 10:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 14:00

1 tabak meyve salatası

Akşam : 18:30

100 gr derisiz haşlanmış tavuk
Semizotu
100 gr yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

1 elma

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 900

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…