Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gnydn herkese dun aksam lapamı yıyemedım cnm hıcne yemek ne baska bısey ıstedı bıraz meyve ve yesıl cayımı ıctım o kadarrr
eweeeettt gelelım ılkn sanırım ben soyluyorum 1kılo600gr. vermıs olup
63,9 ıle karsınızdayım
bırazdan arkadaslrla kahvaltıya ıkıcaz oğledensonra gelınce gorusmek uzee haydi nerdesınız dokulun bakalımm
yrn da pıknığımız varya ınsallah verdıleım gerı gelmez korktum sımd cok yığım hade bu kadar vebıldım gerı gelmez ınsaah ya bu hafatda bu gazla devam edıcem walla ))

kızlarrrrrr günaydınnnn canlarımmmmmmmmmmmmmm
ayyyy çok mutluyum.2 kilo verişim vallaa hihoyyyt 80 oldum.allahım yaradan rabbim sana binlerce kez şükrolsun.16 kilo verdim yaaa.mutluluktan ağlıyorum.psikolojim düzeliyo yavaş yavaş.çok seviniyorum yaaaa sırnaşık şey ayy haftaya da hedefim 2 kilo.normalde cumartesi pazarları,haftaiçi yediklermden birazcık dah fazla yiyodum.ama bu hafta yemicem.aynen dikkat etcem.pazarteside nesfite başlicam.cuma yine lapa yapcam.haftaya 78 i girmek istiyorum.ama 79 da olur yaaa.çok şükür çük şükür çük şükür yaaa :gitme:

canımmmmmm inan çok sevindim yaaa çok sevindim senin adına.almazsın merak etme.piknitke hopla zıpla.hafta içide dikkatli ol yine.cuma yine lapa yapalım bırak almayı eminim 62,9 ları görcen en kötü ihtimal tebrik ederim senii :lepi:

:lepi:supersin canimmmm aynen devammmalkisalkisalkis

he bu arada bakiyorumda 1.600 gr verince hemen erkenden bildirim yapmissinsempatiksalakcinni

slm kızlarrr
ya gec bildirim yapıorum misafirler filan vardı koşturmaca yane ya tuhaf ama ben 2 kilo vermişim hızlı oldu benim için önümüzdeki hafta rejim yapmıcam sadece korumaya çalışcam kilomu vücut bi süre böyle alışsın hızlı kilo vermek istemiorum cünkü ama mutlu oldumda vala yalan söleyememkaydirigubbakcemile2

valla nazlı durdu durdu turnayı gözünden vurdu.diyete ara vermeninin faydaları bu olsa gerek yaa.vücut az yemeye odaklayınca kendini,kiloda gitmiyo.ama azıcık fazla yesen bikaç gün,sonradan tekrar başlasan süper gidiyo vallaa

cnm evet sayfada sorun var tuhaf şekle şemale girmiş sempatiksalakcinni aynen bunu gibi ağzı bi tarafta burnu bi tarafta olmuş sempatiksalakcinni düzelir ama.yazdıkların geliyo tatlmm

geldık kızlarrrr cok gzl bı kahvaltı yaptık gamzem cok gzl eglendı oğlum bıraz ateslı ıhhhlayıp durdu sanırım diş cıakrıyorduk onun atesı vurdu yavrumu ((( fazla bıseyde yemedım oyle mıs gıbı hava yemyesıl etraff acaıp enerjık donduk aksama da baska bı koye gıdıyouz zıyaret amaclı ama verdığıklerıme dıkkat edıyorum walla 1. garantıledımsanıyordum ama meger neler varmıs ya bu haftada aynen devam edıp yıne korumaya gecmeyı dusunuyorum kılo veren azda cokta olsa canıgonulden tebrık edıyorum herkese koruyan allmayanlarda (bu arada arkadasın bırı bana aaa hocam baya ınceldınız sızde dedı nasıl mutlu oldum anlatamam ya yeter daha vermeyın dıyenler bıle cıktı ama durmak yok yola devam hedefımız var deılmı hem sızlerı yolda bırakamma ben yoldaslarım benım pehhhhh nasılım ama

mehayım erken den gırdımkı hem verdığımı bıldırmek ıcın hemde kahvaltıya gecıkmemek ıcın opuyorum canummm benı az kald hemen arkandayım bekle benı aşgummmm

afiyet olsun nazlıbaharcım valla ne iyi olmuş senin yerinde olmak isterdim bide tebrikler cok ii bi performans gösterdin valla ne güzel oluo dimi insanlar zayıfladıını farkediolar sona kıyafetlerin içine rahatca girebiliosun insan bunu göre göre bırakabilirmi diyetizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…