- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.601
gnydn herkese dun aksam lapamı yıyemedım cnm hıcne yemek ne baska bısey ıstedı bıraz meyve ve yesıl cayımı ıctım o kadarrr
eweeeettt gelelım ılkn sanırım ben soyluyorum 1kılo600gr. vermıs olup
63,9 ıle karsınızdayım
bırazdan arkadaslrla kahvaltıya ıkıcaz oğledensonra gelınce gorusmek uzee haydi nerdesınız dokulun bakalımm
yrn da pıknığımız varya ınsallah verdıleım gerı gelmez korktum sımd cok yığım hade bu kadar vebıldım gerı gelmez ınsaah ya bu hafatda bu gazla devam edıcem walla))
gnydn herkese dun aksam lapamı yıyemedım cnm hıcne yemek ne baska bısey ıstedı bıraz meyve ve yesıl cayımı ıctım o kadarrr
eweeeettt gelelım ılkn sanırım ben soyluyorum 1kılo600gr. vermıs olup
63,9 ıle karsınızdayım
bırazdan arkadaslrla kahvaltıya ıkıcaz oğledensonra gelınce gorusmek uzee haydi nerdesınız dokulun bakalımm
yrn da pıknığımız varya ınsallah verdıleım gerı gelmez korktum sımd cok yığım hade bu kadar vebıldım gerı gelmez ınsaah ya bu hafatda bu gazla devam edıcem walla))
selam kizlar buhafta diyet adina bisey yapmadigim icin 100 gr vermisim sadece neyseki almamisim vermisim yine iyi...61.7 yim su an
olsun cnm almamışsınya o da güzel.ilerde kilonu böle koruyabilirsin demekki
ama bu hafta çok çekişmeliydi yaaa.haftaya da aynen dewam etcez inşallah.hadi mehay senide görelim sahlarda artık.tr ye gtcen.dal gibi ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?