- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.621
canım bırkc işim var oğlumu ytana yatırayım işlerı halledıp gelıyorum arada da bakarım sana ben[/QUOevet canım yaa hepimiz süperdik birbirimize destek olunca böle oldu işteolumunekankayizsmile tamam tatlım sen işine bak görüşürüzsempatiksalakcinni
birincimiz nazoo.seni canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşım.başarılarının dewamını diliyorum :roflol: ikinci ben ve nemesis üçüncüde nazlıcım. kaydirigubbakcemile2 :lepi: guclubacismile sırnaşık şey delikafadulden Şeniz :dance: :teytey: :sm_cool:
gnydın :))))ben geldım ve gıdıyorum pıknığe cıkcaz
geldık kızlarrrr cok gzl bı kahvaltı yaptık gamzem cok gzl eglendı oğlum bıraz ateslı ıhhhlayıp durdu sanırım diş cıakrıyorduk onun atesı vurdu yavrumu((( fazla bıseyde yemedım oyle mıs gıbı hava yemyesıl etraff acaıp enerjık donduk aksama da baska bı koye gıdıyouz zıyaret amaclı ama verdığıklerıme dıkkat edıyorum walla 1. garantıledımsanıyordum ama meger neler varmıs ya bu haftada aynen devam edıp yıne korumaya gecmeyı dusunuyorum kılo veren azda cokta olsa canıgonulden tebrık edıyorum herkese koruyan allmayanlarda (bu arada arkadasın bırı bana aaa hocam baya ınceldınız sızde dedı nasıl mutlu oldum anlatamam ya yeter daha vermeyın dıyenler bıle cıktı ama durmak yok yola devam hedefımız var deılmı hem sızlerı yolda bırakamma ben yoldaslarım benım pehhhhh nasılım ama
mehayım erken den gırdımkı hem verdığımı bıldırmek ıcın hemde kahvaltıya gecıkmemek ıcınopuyorum canummm benı az kald hemen arkandayım bekle benı aşgummmm
gule gule canim benim yerimede ye hehehehe
ayyy temiz havada insanin istahida ne acilir ama haaa:jeyyar:
dun ben feci yedim misafirlikte sayayimda beni kovala oklavayla
2 kalin dilim kek baya bir kisir ve 2 kucuk pide....normalde pidecilerde satilan 1 pide kadar ediyor boyu...bu sabah bir tartildim 300 gr almisim(
şikerim evet çok kaçırmışsın ama bugün akşam yemeğini sadece salataya geçiştr.bide form çay gibi bişeyler iç.sabaha gitmiş olcak görceksin.üzülme her zaman yemiyoruz nede olsa.ayrıca pişmanlık duydugunda vücut kortizon salgılayıp su depoluyomuş.bişey olmaz dengelerim ben diceksin dengeliceksin oldu bittiii :lepi:
vay anasunuuuuu:1shok: su vucudunda herseyden haberi var yahuuukafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?