Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyy cnm saol hepımız superdık bu hafta masallah bıze haı bu haftada aynı sekıle olalaım hep veraber ya sende superdın ama ya masallah sana da bıttı artık yanı senın demekkı bnde spora egılseydım bıraz sızın gıbı olaktı ama buda yettı bana cok sevındım sbh tartıyı ole gorunce ya
nazar degmesın hıcbırımıze

slm kızlar ben geldim.öncelikle menümü yazıyorum ondan sonrada şu listeyi yapcam.
kahvaltı:yarım domates,yarım salatalık,1 kk peynir,2 bard çay,2 kandil simidi :jeyyar:
arat çayı,erik
öğlen:ot çayı,kiraz
akşam:4 tavuk köfte,bi kepçe çorba,8-10 patates kızartması,1 kupa kola :jeyyar:

topraksuu-----60-----?
mehay------61,8-------62,7----------- 100 gr vermiş hihoyyyt
bilge85--------------66,9-------------66,6---------300 gr vermiş----------hihoyyyt
merve52-----------82---------------80-------2 kg verdiimm hihoyyyt
kevser-------------62-------------??
nazlıbahar--------65,5-----------63,9-----------1,600 gr vermiş------- hihoyyyt
nazzoo-------79,1-----------------76,3----------2,800 gr vermiş----------- hihoyyyt :hooray:
nemesis-------------58------------56---------2 kg vermiş------------- hihoyyyt

birincimiz nazoo.seni canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşım.başarılarının dewamını diliyorum :roflol: ikinci ben ve nemesis üçüncüde nazlıcım.
kaydirigubbakcemile2 :lepi: guclubacismile sırnaşık şey delikafadulden Şeniz :dance: :teytey: :sm_cool:

Son düzenleme:
o kdr uğrastım sonuncumu olmusum bea helal bana :))))
tebrık edıyorum sislerı bgn ve yrn yedıklerımıyazamıycam ((
pzrts bıldırımlermle baslıcam ınş. he bu arada 2gunde dıkket etcem tabıkı bırazdan nesfıtımı yerım inş,
hıç bışey ıstemıyorum aslında bı yuruyuste yapabılırım

Sağol canımmmmm. Ben de sizleri tebrik ediyorum. Maşallah herkes az ya da çok kilo vermiş. Önemli olan almamak ve vermek bence. Haydi böyle devam arkadaşlar.. olumunekankayizsmile

19.06.2010 - Tatil Günü

Kahvaltı : Klasik 11:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 15:00

3 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase cacık

Akşam : 19:00

1 tabak börülce salatası
1 tabak domates çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

1 kase kiraz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

gnydın :))))ben geldım ve gıdıyorum pıknığe cıkcaz

gule gule canim benim yerimede ye hehehehe
ayyy temiz havada insanin istahida ne acilir ama haaa:jeyyar:
dun ben feci yedim misafirlikte sayayimda beni kovala oklavayla

2 kalin dilim kek baya bir kisir ve 2 kucuk pide....normalde pidecilerde satilan 1 pide kadar ediyor boyu...bu sabah bir tartildim 300 gr almisim (

askuummm sefkulum sen zayiflayarak bana yetisemesende ben sismanlayarak sana yetisicem bu gidisle merak etmesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

kizlar dun aksamki yediklerimden sonra hala kendime gelemedim canim hicbisey istemiyor bugun ama yinede cok acikip birden yememek icin 2 galeta yedim peynir ve biraz balla.....

şikerim evet çok kaçırmışsın ama bugün akşam yemeğini sadece salataya geçiştr.bide form çay gibi bişeyler iç.sabaha gitmiş olcak görceksin.üzülme her zaman yemiyoruz nede olsa.ayrıca pişmanlık duydugunda vücut kortizon salgılayıp su depoluyomuş.bişey olmaz dengelerim ben diceksin dengeliceksin oldu bittiii :lepi:

bugün kendimi ödüllendirmek isiyorum gün rasında.akşamı hafif geçiririm.ama neyle ödüllendrim bilmiyorum.bi k-bar alıp yiyebilirim elki.90 kalorilikler varya.

vay anasunuuuuu:1shok: su vucudunda herseyden haberi var yahuuukafamçokkarıştı

slm kızlar..
bende bugün izin verdim kendime birazcık kahvaltıda küçük bi pide yedim birazcıkta bal arada da mnik top çikolatadan yedim o kadar başka kalorili şeyler yemek yoksempatiksalakcinni artık meyve yerim akşamda nesfitim yine ee azcık atıştırmak gerekioki arada gözümüz doysun:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…