Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar bende 1 kk kaşarla 1 kk beyaz peynir yedim.sadece 1 tane tavuk köfte küçücük,5 tane patates kızartması veyarımşar domates salatalık bi bardakda çay içtim.tabi öncesinde ot çayımı içtim.içinde sinameki biberiye funda kiraz sapı ve maydanoz sapı vardı :bbo:

ay hala kimse yookkkk mafoldumben ben öğlende sadece3 tane tam tahıllı form yedim.sonrada 4 erik yedim.akşamı dışarı çıkıp gelince yicem.kabak mücveri düşünüyorum.dışardan nesfitimi alcam.bikaç çeşit form bişileri alcam.e yarın iş başı :) piknik yapar gibi domates salata götüremem :)

kızlar bugün baya bi kalori almışımdır,yemeğin dışında biraz önce,iki dilim yaşpasta,1 halley,1 metro indirdim mideye.....walla napim,aç kurtlar gibi yedim,şuan midem allak bullak oldu,ne zamandır bu kadar tatlı üst üste yememiştim,sanırım regli olmamın da etkisi var....öffffffffff napim yedim işte,pişman değilim....biraz tutunca kendimi veriyorum hemen napim..sizin kadar veremesemde azar azar veriyorum:)

cnm cok yorgunum kımıldıcak halım yok tam yazdım yollıcam elketrıkler gıttı sımdı de yaazmaya bıle halım yko cok yedım bende bgn yrn hemen baslıyorum yıne

kizlar ben dogumdan sonra 25 kilo verdim 3 haftalik kur hergun bir igne vuruyorsun ve haftada 2,5 kilo veriyorsun ve super birseyki yaglari yakiyor simdi yine kullaniyorum 59 kiloya dustum

cnm cok yorgunum kımıldıcak halım yok tam yazdım yollıcam elketrıkler gıttı sımdı de yaazmaya bıle halım yko cok yedım bende bgn yrn hemen baslıyorum yıne

bende nesfitimi aldım.bide 90 kalorilik k barlardan aldım birini yedim.süper tatlıymış yaa.acayip bastırdı tatlı isteğimi.nesfitede yarın akşam başlıyorum.

kizlar ben dogumdan sonra 25 kilo verdim 3 haftalik kur hergun bir igne vuruyorsun ve haftada 2,5 kilo veriyorsun ve super birseyki yaglari yakiyor simdi yine kullaniyorum 59 kiloya dustum

cnm yok iğneymiş yok ilaçmış bunlar boş işler boşa zaman kaybı.az yiyerek kalıcı olarak verilen kilo kadar güzeli yok emin ol.kendini böle şeylerle kandırma bence

selam kizlar bu aralar cok aktif olmadigim icin listeden cikarilmisim sempatiksalakcinnibu hafta itibariyle tekrar basladim rejime listeye geri alinirsam sevinirim 65 kilom.

simdi kahvalti yapacagim

1 haslanmis yumurta
domates salatalikcay ve biraz peynir
2 dilim ekmek

oglende meyve aksama henuz dusunmedim.:2:

gnydn herkese
sbh:ıkı kepek ekmekten tost yaptım yesıl cayımla yedım ara da henu bır erık yedım daha oğlen de
oğle:bır dılım keepek ekmek ve turlu yıcem ınsllah yparım da yetısır ogleye

20.06.2010 - Tatil Günü

Kahvaltı : Klasik 11:00

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : 15:00

1 tabak domates çorbası
1 ızgara köfte
1 bardak ayran

Akşam : 19:00

1 tabak yoğurtlu turp otu salatası
2 kaşık taze fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği

Gece : 22:00

2 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 950

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 60 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

arkadaslar bnce paylasım da bulunalım sadece gunluk aktıvıteelrımızı yazıp cıkıp olamz dıye dusnuyorum yanlıs dusunuyorsam soleyın bu sekıl paylasım olacagını dusunmuyorum hıc tanısmıyoruz neler yapıyoruz bılmıyoruz

günaydın kızlar
sabah egzersizlerimden sona klasik kahvaltımı yaptım yine
bugün öğleyi meyveyle gecircem aralarıda tabi
akşamada nesfitmi yerim
sonasından sirkeli suyum ve form cayımda var tabisempatiksalakcinni

kesinlikle haklisin canim bende senin gibi dusunuyorum ama bu aralar pek ugrayamiyorum malum turkiyeye geliyorum hazirliklar var
bugun oglumu doktora goturucem alisveris yapicam esim icin
yarin misafirim var
carsamba buzdolabi buzlugu butun parcalari sokup temizliycem butun evide
persembe esime biseyler yapip koyucam buzluga ben gidince yesin diye
cuma valizler hazilanacak
cumartesi yine temizlik ve baska isler
pazarda oglen ucaga biniyorum cok yogun degilmiyim sencede:uhm:

oooo bıtmıs ya hafatasonu buradasın desene ist. damı olucan ?burdan gecersenız haberleselım de goruselım ya olmazmı cnm duzce ıstıkametı:)))) ewet cok yoğunsn sen ılk defa bu sekılde gırmıyosun kac yıldır buradayız bırlıkte yaknda bende terkıdıyar eylıcem sanırım kızlar olmasa cok sessız kaldı burası ozluyorum eskı gunlerı ya

haklisin nazlibaharcigim fakat insanlarin kendine gorede isleri oluyor ben hem okula gidiyorum hem evimin isleri yemekti carsiydi.misafirdi yemekti yok izin hazirligi yok sinav derken ben cok yoruldum her gunum yogun geciyor inan zor nete giriyorum.sohbet etmek bende istiyorum fakat zaman yok yarin aksama misafirim var ev dip kose temizlencek 1 de okulum var,carsiya cikilacak.

oturacak vaktim yok durrr bi nefes alayimmmakannehir

kızlar mrb malum bugün ilk iş günüm...yeni fırsatım oldu girmeye.hiçbişey yemedim daha ya.öğlende ne yicem bilmyorum.yanımda form çay falan getirdim 2 tane.gün içinde içcem.akşamada nesfit
nazlıbahar haklısın evet.sadece aktivite yaz çık olmuyo.insan sohbet istiyo.iki lafın belini kırmak istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…