Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar 1 saat önce falan öğlen yedim.i tabak taze fasulye yemeği.bi bardak ayran ve bi ısırık sigara böreği.(kardeşime yapmıştım.sadece tadına bakmak için yedim bi lokma)

Hayırlı akşamlar herkese =)
Kızlar ya 84te takılı kaldımm yarın lapa yapcam inşaallah..
Ondan sonrada dikkat ederim tabi ama 80i bi göremedim yaa.
Takıldım kaldım burda (( kurtarın beniiiii!
metabolizmamımı şaşırtmam lazım napmam lazım bulamadım!
yeter artık ya!

gnydn kızlar
yoktum dun ewde kaynatmıssınız he ben yokken kacırdım ((
sbh:nesfıt yedım bırazdan cayımı ıcerım bu hafta fena yedım heee ınsllah bakalım yrn almamısımdır ama aldım dıye duusnuyorum

ayyy cnm ya yapsaydım cok ii olcaktıo ama cnm hıc ıstemıyor mısafırımız var kayınvaldemde hergun oraya gıdyorum o guzelım ymekelrdenalamıyorum kendımı :)))) sımdı sbh oğlen ypaıp aksam kesın boacam degmezyanı bıde eskısı gıbı yapamıyorum artık sanırımcocukalrı yedırken ırademe sahıp olmıyorum ((
e nbr naptın bu hafta pek gıreedım bende takıp edemedım gzlmıydı

Hb canımmm Ayy inşaallah olmaz ayy mervee heycanlandım
ayy merveee beni yalnız bırakma ayyy mervee msne gellll
ayyy merveeee bide 82 oluyomuşumm Allahııımmmmmm

Ben sabah smit yedim tam =/ Neyse arada olur öylee bide çay içtm bi bardak..
Ztn günüm lapayla geçicek..
Ayy çok heycanlıyııımmm =D

şimdi br seftalı yedım ve oğlumu uyuttum utu yapıyorm utu odassı dolmus tasmıs renklı beyaz bırsuru utulncek yarı bıttı daha sabatan berı sadece coccuklarınkılerı utuleyebıldım dusunun kaldığım yerden devam edeyım sonramutfaga gecerım yıne oğlen ıcın bıseylr hazılarım sonra burda olursanız gelırım yanııza

Ayy kolay gelsin cnm ya =)) inşaallah çabucak bitirirsin fazla yorulmadan.. ütü çok sıkıcıdır =/ Allahtan oğluşunu uyutabilmişsin =D

bilgecim lapa vücuttaki ödemleri attırıyo.2 günlük bi detoks ama biz sadece 1 gün yapabiliyoruz.googleye pirinç lapası yaz orda açıklamalar vardır.dene derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…