- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.721
nasıl oldu bende anlamadım ya tartıda bi sorun var yada yediklerimde sayayım meselayok artikk:1shok:kafamçokkarıştı 1 haftada 3 kilo alinmazki ne yedin??:uhm:
nasıl oldu bende anlamadım ya tartıda bi sorun var yada yediklerimde sayayım mesela
son 4gündür yatmadan önce dondurma bide oruç tutdum ozamanlarda yiyip yatıyodum hemen akmak arası yapıyodum.akşamları evde yemedik buaralar hep hamur işi gitti böyle durumlarda tutamıyorum kendimi.yürüyüşlerimi yapamadım otum bittiği için onlarla destekleyemedim..su yarım lt anca içebildim gün boyu.en önemlisi yatarken dondurma yemek oldu bence almama sebep..ve şu tartı işine kafam sarmadı..sen karar ver artık :1rolleyes:
ayy kvsr sende kendimi gordum bu hafta tek farkimiz sen dondurma yemissin ben yemedim ama digerlerinde esitiz..:çok üzgünüm:
slm kızlr nasılsınız bende bu afta yıyorum ya ama almadım sukur vermedımde walla bır tane tunığım vardı gamzenın doğumunsonra almıs olup bır kac ay gıyıp daha gıyemeyıp baıp bakıp ahhhh ahhh larrr gecrıdığım bgn gıydım oldu ama cok az daha verırsem cok gzl olcak ınsallah
bgn sabh dr.daydım oğlumun kontrollerı sımdıde pazardan gldık hahvaltıı oğlen yaptımbıraz ekmek kullandım hala kepek ekmegımı amadım anlıcanı z sımdıde 2sımıt(( kavun yedım cocuklarla ohhh aksamada meyve yıcem sadece yesıl cay ıccem bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?