Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kizlar birkc gundur nerdeyse hergun pasta borek yiyorum yaa ne olacak benim bu halim yazmaya utaniyorum valla( birde turkiyeye gidene kadar 60 olmak istiyordum yaa hala 61.7 yim ( ve 3 gun sonra gidiyorum

bu sabah: 1 dilim kepek ekmegi uzerine labne peyniri surdum ve yarim domates yedim...1 kandil simidi yedim

ogle 2 kurabiye ve 2 sekerpare (

aksam sadece salata yiycem ekmeksiz dun onceki gun ve ondan onceki gun hep misafir vardi ben misafirlikteydim oyle seyler yiyerek gecti...

yok artikk:1shok:kafamçokkarıştı 1 haftada 3 kilo alinmazki ne yedin??:uhm:
nasıl oldu bende anlamadım ya tartıda bi sorun var yada yediklerimde sayayım mesela
son 4gündür yatmadan önce dondurma bide oruç tutdum ozamanlarda yiyip yatıyodum hemen akmak arası yapıyodum.akşamları evde yemedik buaralar hep hamur işi gitti böyle durumlarda tutamıyorum kendimi.yürüyüşlerimi yapamadım otum bittiği için onlarla destekleyemedim..su yarım lt anca içebildim gün boyu.en önemlisi yatarken dondurma yemek oldu bence almama sebep..ve şu tartı işine kafam sarmadı..sen karar ver artık :1rolleyes:

netten hesapladim simdiye kadar yediklerimin kalorileri soyle
2 sekerpare 280 kalori
2 kurabiye 70 kalori
1 kandil simidi kac kalori bulamadim hadi o da 200 olsun
1 dilim kepek ekmegi uzerine labne peyniri ve yarim domateste 150 kalori

toplam 700 kalori cok faydasiz seylerden almisim (
aksama 1 tabak ton balikli bol yesillikli salata yiycem sadece...

ayy kvsr sende kendimi gordum bu hafta tek farkimiz sen dondurma yemissin ben yemedim ama digerlerinde esitiz..:çok üzgünüm:

ayy kvsr sende kendimi gordum bu hafta tek farkimiz sen dondurma yemissin ben yemedim ama digerlerinde esitiz..:çok üzgünüm:

sende kilo yapmamış sanırım ama bende yapmış anında:bbo::1shok: inan 1saat geçmeden aradan hemen bişeyler canım istio benim şu bikaç gündür öyle yemeği görünce kendimi kaybediyorumyadelikafadulden ama bugün toparlmaya başladım artık taviz vermicm

slm kızlr nasılsınız bende bu afta yıyorum ya ama almadım sukur vermedımde walla bır tane tunığım vardı gamzenın doğumunsonra almıs olup bır kac ay gıyıp daha gıyemeyıp baıp bakıp ahhhh ahhh larrr gecrıdığım bgn gıydım oldu ama cok az daha verırsem cok gzl olcak ınsallah
bgn sabh dr.daydım oğlumun kontrollerı sımdıde pazardan gldık hahvaltıı oğlen yaptımbıraz ekmek kullandım hala kepek ekmegımı amadım anlıcanı z sımdıde 2sımıt (( kavun yedım cocuklarla ohhh aksamada meyve yıcem sadece yesıl cay ıccem bıde

ayy maşşallah ya yemicem diyosunuz yemiyosunz valla akşam sadece meyve ha negüzel bende bukadar kararlı olabilsem keşke yemesem:1no2:

kızlar ben geldim.öğlende çıkmıştım evden işlerim vardı dolmuşla gitmek yerine yürüyerek gittim geldim.ayaklarım acıyana kadar yürüdüm valla.sadece kahvaltıyla duruyodum şu anda bi tabak taze fasulye yiyrum.sonra bi kase kiraz yerim akşamda nesfit

gunaydin merve iyim sen nasilsin canim?

2 gundur misafir agirladim gelemedim ama kacamakta yapmadim cok sukur.

bugunde ben gezmeye gidicem arkadasa

orada fazla yememem gerek

simdi 1 fincan cay bir dilim ekmek ve biraz peybir yiyorum ac gitmeyeyim demi.....

gnydn kızlar
bu hafta ben bısı yapamadım tatıl gıb gecıyor walla aksam sadece meyve emıstım kayınvaldem yemege cagırdı cok gzldı yemekelr yedım sabah ta cocuklara kızartma yaptım ohhh mıs gıbı ketcap mayonez yedık walla ardından yesıl cay işte ole ama haftaya bu sekılde olmaz kılo koruyoz sanırm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…