Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

umarim koruyabilirsin....sempatiksalakcinni neyse koruyamasanda onemli degilcan bogazdan gelir oyle degilmikaydirigubbakcemile5
ye askum ye yarasinnn:1rolleyes:

ya kahvaltıdan sonra bi ot çayı bide şekersiz kahve içtim onla duruyorum hafiften acıkıyorum ne yisemki acep CADIARZU

ben klasik kahvalti yaptim bugun birkac catal omlet biraz peynir domates biber salatalik 1 haslanmis yumurta 3 dilim ekmek

oglende 2 sekerpare yedim

aksama sadece salata yerim bu yuzden hesapladimda yediklerim 900 kaloriyi ya gecmis ya tam 900 kalori...ohaoldumsmile

ben bu kalori konusunu çok araştırmıştım mehaycım.7000 kaliro eşittir bi kilo demekmiş.yani sen alman gereken kaloriden 500 kalori eksik aırsan 500x7=3500 --> yani yarım kilo.günde 1000 kalori eksik alırsanda haftada bir kilo vermiş oluyomuşsun

Son düzenleme:

biliyorum canim bende cok arastirdim arastirmadigim sey kalmadi yani diyetisyen olmama engel bir diploma sadece:roflol:

mrb kızlar....ben geldim gidiyorum.
sabah-ılık su,4br şekersiz çay,1kkpeynir,2domates,2biber,2dilim kepekli ekmek,patates kaynatma.
ara-egzersiz,yarım lt su kayısı
öğle-biraz çorba,3y.k patatesli et,3y.k keşkek,5y.k nohut,2y.mantı,ardından 1dilim karpuz :kedi:
ara-3mil yürüyüş,sirkeli su buarada hiç boş durmadım öğlenki yediklerimi yaktım diye düşünüyorum
birazdanda meyve yicm
akşamada nesfiiit

kız kevseeeerrrr nettin bacım sen.öğleni fazla kaçırmışın.3 gün aç gez sen klava: klava: klava:

kevserim sen 3 gunluk ogleni toplu olarakmi yedin anam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…