- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.741
gnydn kızlar
bu hafta ben bısı yapamadım tatıl gıb gecıyor walla aksam sadece meyve emıstım kayınvaldem yemege cagırdı cok gzldı yemekelr yedım sabah ta cocuklara kızartma yaptım ohhh mıs gıbı ketcap mayonez yedık walla ardından yesıl cay işte ole ama haftaya bu sekılde olmaz kılo koruyoz sanırm :)))
ay ben varım beenn :)))
nasilsin mervos??
iyiyim cnm nolsun yaaa.sevdiğim bi kot eteğim vardı çok büyük geliyo artık kocaman duruyo üstümde sempatiksalakcinni evde falan giyiyorum artık zırt pırt düüşüyo belimden :lepi:
ya kahvaltıdan sonra bi ot çayı bide şekersiz kahve içtim onla duruyorum hafiften acıkıyorum ne yisemki acep CADIARZU
cok mutluluk veren bir goruntu degilmi:lepi:
anneme dedimki eteği daralttırcam anne deidm.ay yesinler diyo opuyorumnanaktan bırak at gitsin sen zayıfla yeterki yenisini alırız diyo hihoyyyt
ben klasik kahvalti yaptim bugun birkac catal omlet biraz peynir domates biber salatalik 1 haslanmis yumurta 3 dilim ekmek
oglende 2 sekerpare yedim
aksama sadece salata yerim bu yuzden hesapladimda yediklerim 900 kaloriyi ya gecmis ya tam 900 kalori...ohaoldumsmile
ben bu kalori konusunu çok araştırmıştım mehaycım.7000 kaliro eşittir bi kilo demekmiş.yani sen alman gereken kaloriden 50 kalori eksik aırsan 500x7=3500 --> yani yarım kilo.günde 100 kalori eksik alırsanda haftada bir kilo vermiş oluyomuşsun
biliyorum canim bende cok arastirdim arastirmadigim sey kalmadi yani diyetisyen olmama engel bir diploma sadece:roflol:
mrb kızlar....ben geldim gidiyorum.
sabah-ılık su,4br şekersiz çay,1kkpeynir,2domates,2biber,2dilim kepekli ekmek,patates kaynatma.
ara-egzersiz,yarım lt su kayısı
öğle-biraz çorba,3y.k patatesli et,3y.k keşkek,5y.k nohut,2y.mantı,ardından 1dilim karpuz :kedi:
ara-3mil yürüyüş,sirkeli su buarada hiç boş durmadım öğlenki yediklerimi yaktım diye düşünüyorum
birazdanda meyve yicm
akşamada nesfiiit
aynen yaaabide bu topice gelipde ahkam kesiyolarya arada.yok şöle yapın böle yapın diye.bilios nan :))) sanane diyesim geliyo :)))
mrb kızlar....ben geldim gidiyorum.
sabah-ılık su,4br şekersiz çay,1kkpeynir,2domates,2biber,2dilim kepekli ekmek,patates kaynatma.
ara-egzersiz,yarım lt su kayısı
öğle-biraz çorba,3y.k patatesli et,3y.k keşkek,5y.k nohut,2y.mantı,ardından 1dilim karpuz :kedi:
ara-3mil yürüyüş,sirkeli su buarada hiç boş durmadım öğlenki yediklerimi yaktım diye düşünüyorum
birazdanda meyve yicm
akşamada nesfiiit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?