Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

h.b cnm nbr nasılsın ıkı gunun kaldı gelıyorsun yanıbasıma sen burdayken gelırsem ıst. haberleırız bı buklluruz belkım de he ya da sen bu taraflara gelırsen hanı

h.b cnm nbr nasılsın ıkı gunun kaldı gelıyorsun yanıbasıma sen burdayken gelırsem ıst. haberleırız bı buklluruz belkım de he ya da sen bu taraflara gelırsen hanı

ne taraflara canim bu sicakta gelememki bebekle yoksa ne iyi olurdu valla
evet pazar aksami turkiyedeyim kaydirigubbakcemile2

kız sıcak flaan deıl buralar donuyoruz hazıran ayında walla bır yagmur sorma gıtsın az once anons yapıldı sele karsı tedbırlı olun dıye o derece yanı duzce traflarına

kız sıcak flaan deıl buralar donuyoruz hazıran ayında walla bır yagmur sorma gıtsın az once anons yapıldı sele karsı tedbırlı olun dıye o derece yanı duzce traflarına

duzceye uzagiz biz canim mumkun degil gelmem sen gel diyecegim ama seninde bebegin var..bebekle zor bu is...:1no2:

hehe sorma bakalım yasını nasıl karsılıcak cok meraklanıyoruz
saclarınkestırık bır numara acaıp deıstırdı onu ama daha kestırmem ya cok agladı yavrum sarıldı bana nasıl kucakladı benı zaten cok annecı mınık yengecım benım

mervecim ben bu cumartesiden sonra tatile gittigim icin beni 4 hafta listede izinli olarak goster canim gelince kaldigim yerden devam edicem ama bu cumartesi bildirim yapicam...

nazlim ben cikiyorum oglum SIKILDI durmuyor zaten ne zaman buraya gecsem uyaniyor ..ee tabi o uyurken islerimi yapiyorum uyanmasina yakinda bitirip oturunca uyaniyor cocuk ne yapsin benim icin 1 saat daha uyuyacak degilya:roflol::roflol::roflol::roflol:

nazlim ben belki yarin kilo bildirimi yapip cikarim birdaha giremem turkiyeye gidene kadar oradan, girerim hal hatir sormak icin sizlere hadi ben cikayim artik cok optum tatlim senide tatlilarimida...sen onlari benim yerime op annesi...gorusmak uzere...

İyi yolculuklar canım
Rabbim sağ sağlim dönmeyi nasip eder inşaallah.. <3
Kendine çok dikkat et oğlusunada tamam mı?

Ayrıca neden kötü olduğumu sonra anlatırım.. Sorduğun içn sağol =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…