- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.781
şimdi br seftalı yedım ve oğlumu uyuttum utu yapıyorm utu odassı dolmus tasmıs renklı beyaz bırsuru utulncek yarı bıttı daha sabatan berı sadece coccuklarınkılerı utuleyebıldım dusununkaldığım yerden devam edeyım sonramutfaga gecerım yıne oğlen ıcın bıseylr hazılarım sonra burda olursanız gelırım yanııza
Niyeee yaaaa =/
slm kızlar..
kaç gündür giremiodum anlaşılcaa üzere suç işlemekle meşgulümsempatiksalakcinni vala diyet miyet hak getire 4 gündür yiyorum ama midem baya bi küçülmüş bunu anladım ne yesem davul gibi şişiorum fenalıklar geliyo ama allahtan kilo almadım hala aynıyım ama 55 olmadan tamamen bitirmicem o nedenle yarın yeniden başlıorum diyete aylardır hasret kaldığım şeyleri yedim güzeldi valla ama diyet yapmayı özledim benim bi parçam olmuş o kadar yane sizleride cok özledim umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız canlarım muccuxxxŞeniz
slm kızlar..
kaç gündür giremiodum anlaşılcaa üzere suç işlemekle meşgulümsempatiksalakcinni vala diyet miyet hak getire 4 gündür yiyorum ama midem baya bi küçülmüş bunu anladım ne yesem davul gibi şişiorum fenalıklar geliyo ama allahtan kilo almadım hala aynıyım ama 55 olmadan tamamen bitirmicem o nedenle yarın yeniden başlıorum diyete aylardır hasret kaldığım şeyleri yedim güzeldi valla ama diyet yapmayı özledim benim bi parçam olmuş o kadar yane sizleride cok özledim umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız canlarım muccuxxxŞeniz
cnm bu detoksun bir numaralı altın kuralı bütün gün vucuda tuz girmicek.yani sen simit yedin.dövce seni dövcemklava: neyse sakın başka bişey yeme akşama kadar lapa.bak başka bişey yersen yolarım saçlarını alsanaalsanasmile yarına at canının çektiği şeyleri :lepi:
Ulan asıl ben seni dövceeemm şimdiiiiklava: insan söyler dimi sakın böyle böyle yapma diyeeee =( şimdi gitti lapa yok yemem ya ben bütün gün lapayla geççek diye senin online olmanı bekliyorm daha ilk defa yapıyorum diyee ! =( gitti lapa bide ters teper kilo alırsam ?
canım çektiği içn diil ya yemesemde olurdu yanii =(
saolun kızlarrr evet arayı haketmiştim galiba yarından itibaren tam gaz devam edicem inş diğer haftaya 55 olup tamamlıycam pufff sıkıcı yaaasempatiksalakcinni
canım benim bunu sadece gün içinde yaptıgı kaçamaklardan dolayı akşam yemeklerinde yapıpda faydasını görenler bile var.o yüzden öğlen ve akşamı yap.aralarda meyve veya meyvesuyu şekersiz çay kahve gibi şeyler tüket güven bana ter tepmezz
Çok kötüyüm =(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?