Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kolay gelsin canım.keşke yapabilseydin yaaa :gitme: neyse artık haftaya diyelim bakalım..inşalah almamışsındır yaaabende öğlene kadar halıları çırpcam evi temizlicem.öğleden sonra 2 gibi ancak gelirim sanırım.herkes burda olsun nan o saattee klava: hiç bi araya gelemiyoz :mymeka:

slm kızlar..
kaç gündür giremiodum anlaşılcaa üzere suç işlemekle meşgulümsempatiksalakcinni vala diyet miyet hak getire 4 gündür yiyorum ama midem baya bi küçülmüş bunu anladım ne yesem davul gibi şişiorum fenalıklar geliyo ama allahtan kilo almadım hala aynıyım ama 55 olmadan tamamen bitirmicem o nedenle yarın yeniden başlıorum diyete aylardır hasret kaldığım şeyleri yedim güzeldi valla ama diyet yapmayı özledim benim bi parçam olmuş o kadar yane sizleride cok özledim umarım hep beraber hedeflerimize ulaşırız canlarım muccuxxxŞeniz

Yeniden hoşgeldin aramızaaa =))
olsun canım bi mola vermiştin şimdi yeniden başlıyosun metabolizmanı şaşırtmışsındır baya Yeniden düzene gircek vücudun az kalmış hem hedefine..
hadi inşaallah hep beraber ulaşıcaz hedeflerimizeee =))

hoşgeldin canım.olsun sen artık ara vermeyi fazlasıyla haketmiştin.şu bi kiloyuda verde korumaya geç artık

Ulan asıl ben seni dövceeemm şimdiiii klava: insan söyler dimi sakın böyle böyle yapma diyeeee =( şimdi gitti lapa yok yemem ya ben bütün gün lapayla geççek diye senin online olmanı bekliyorm daha ilk defa yapıyorum diyee ! =( gitti lapa bide ters teper kilo alırsam ?
canım çektiği içn diil ya yemesemde olurdu yanii =(

saolun kızlarrr evet arayı haketmiştim galiba yarından itibaren tam gaz devam edicem inş diğer haftaya 55 olup tamamlıycam pufff sıkıcı yaaasempatiksalakcinni

canım benim bunu sadece gün içinde yaptıgı kaçamaklardan dolayı akşam yemeklerinde yapıpda faydasını görenler bile var.o yüzden öğlen ve akşamı yap.aralarda meyve veya meyvesuyu şekersiz çay kahve gibi şeyler tüket güven bana ter tepmezz

saolun kızlarrr evet arayı haketmiştim galiba yarından itibaren tam gaz devam edicem inş diğer haftaya 55 olup tamamlıycam pufff sıkıcı yaaasempatiksalakcinni

aynen yaaa bi süre sonra acayip sıkıcı geliyo.ben 75den aşagı düşünce bi hafta mola vercem.tabi görmemişler gibi saldırmicam yemeklere.sadece korumaya geçcem 1 haftalıgına.canımın çektiği herşeyi yicem ama az azz

ayşenur öğlende yarım çay bardağı pirinçle yap çünkü çok geliyo bi çay bardağı canum.içine domates salatalık kıvırcık soğan maydanoz dere otu semiz otu herşeyi doğrayabilirsin pul biber nanede katabilirsin tmm mı

=D he iyi o zaman güvenmesem bu işe kalkışmam dimi?
tmm içine herbişey katılcak anlaşılmıştırr komutanııımmmm!

sabah biraz omlet 1 karper peynir yarim domates biraz bal ve 2 dilim kepek ekmegi yedim..
oglen haslanmis 2 kabak uzerine yogurt yiycem ekmeksiz ve bir muhallebi
aksamda buyuk bir kase ton balikli salata sadece

slm kızlar
oğlen corba ve bolca salata ıkı lokma ekmek
gamze kur an kursuna gıtmeyı ıstedı bgn gıttı geldı sımdı subhaneke yı ezberlıyoruz ıkımız :) bı gorsenız halımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…