Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kızlar tartı yüzünden iki haftadır bildirim yapamıyorum.tartım yok başka yere gidiyorum tartılmaya 2haftadır aksıyo bu yüzden.evede alamadım.ama verdimi hissediyorum geçen haftaki gibi değilm..

selam kızlar nasılsınız bakalım.benim dün günüm kaçamak doluydu.ama şöyle bişey var.akşam yediklerimi günlüğüme yazarken farkettimki aslında abartamamışım.herşeyden ama az az yemişim yani.sadece midem küçüldüğü için kendimi çok yemiş gibi hissettim.bu sabah kahvaltıdada herşeyden ama çok az az yedim.

merhaba kızlar ben dün sabah tatıldığımda 59.1 idim bugün sabah ise 58.5 im bir günde fazla değilmi.ama dün bayağı az yemiştim ondan herhalde birde ben su üçübi arada dan vazgeçemiyorum onunda kilo yaptığını biliyorum ama içiyorum.
su lapa dediğiniz sey nedir acaba

canım pirinçten yapılıyo güzel ve gerçekten faydalı bişey vücuttaki fazla ödemleri attırmaya yardımcı oluyo gerçtende...pirinç lapası yaz googleye kadılar kulübüne ait olan yazıyı oku.orda tüm ayrıntılarıyla var.

slm kızlar ıyı pazarlar sabahtan berı oğlumla ugrasyorum uykusuzluktanda gozlerım kapanıyor oda uyumuyor hala sallıyorum (( bakalım nlcak

Selam Kizlar Bende Yeni Üyelerdenim araniza alirsaniz bende sizlerle birlikte zayiflamak isterim birlikte yol almak ve paylasmak bana da iyi gelecektir
biktim su kilolardan mafoldumben​

hoşgeldin aramızaa.s. boyun ve kilon kaçkaydirigubbakcemile2

hosbulduk tesekkürler

boyum 167 kilom ise mart ayinda 118 di su anda ise 108... :kedi:

kendi cabalarimla 2 ay icerisinde 10 kilo verdim 1.5 aydir oldugu yerde kaldi kilom devam edemedim sizlerle birlikte tekrar baslayacagim ins..

bu arada lapa nasil yapiliyor tam olarak nedir acaba ?​

aynen böyle canım 2gün sürüyo sabah.öğle akşam bu lapayı yiyosun aralarda ot çayı falan içiyosun..

10 kiloyu nasıl vermiştin peki??

sabahlari 8 de kahvalti yapiyordum

zeytin peynir domates salatalik ve haslanmis yumurta bunlari 2 dilim cavdar ekmegi ile yiyordum

5 saat ara veriyorum burada 1.5 litre su ve bitki cayi

öglen yemegi cok az yag ve tuz kullanarak sebze et veya balik bunlardan her gün 1 tanesini hazirliyordum

yine 5 saat ara ve 1.5 litre su bitki cayi

aksam yemeginde hazir corbalardan 1 kase 1 kase de salata

5 saat aralarda özellikle o kadar su iciyordum cünkü su icmesini seven birisi degilim zorlayarak iciyordum bunlarin disinda her gün en az 1 saat spor salonuna gidiyordum

kahvalti disi ekmek tüketmiyordum ayrica aksam yemeginden sonra da birsey yemiyordum

Bugün bi başkaydı sanki.. Yaşadıklarımı sindirdim belki.. belkide sindiremediklerim duruyor sırada.. Çocukluğumu unutmaktan korkar oldum! Zayıf günlerimi.. Farkettimde o kadar uzun zaman olmuşki zayıf olmayalı..Bisküviler,börekler,çörekler,pastalar,kekler.. Hep nefsime göre hareket etmişim..1 değil 2 yemişim nefsimi doyurmak istercesine.. Aslında 1de yeseydim yetermiş bana..Tadı aynı nasılsa.. az yesem dokunmayacak zararı.. ama çok yersem kilo aldıracak bana.. Öyle gizli öyle haince girmiş bu kilolar vücuduma..ben bile farketmemişim.. Şimdiyse, bundan sonraki hayatımda o güzel giysileri "acaba bana olurmu?" diye korkmadan deneyebilmek,giyebilmek istiyorum.Bundan sonraki hayatımda sağlıklı olmak istiyorum.. Vücudumda sadece yeterli miktarda yağ olsun.. Nefsim bana değil ben nefsime hakim olayım... Kalbim zorlanmadan atsın,organlarım rahata ersin.. Bazen öyle korkuyorumki,başaramayacakmışım gibi geliyor.. Ama hemen kendine gel diyorum.. Başaramamak diye bişey yok bu sefer.. Yıllar geçsede başaracaksın! -ki başarıyorumda! Bunu görmek mutlu ediyor! hemde öyle mutlu ediyorki! Vücudumdan eksildikçe kilolar, rahatlıyorum..üstümden yük atıyorum sanki! Tüm o olumsuzlukları silip atıyorum o an işte.. Kendime,hayatıma kilitleniyorum.. Çünkü başarıyorum...Ben istedikten sonra, kim bana hakim olabilirki? Nefsim mi? -Hayır bi çikolatayla kandıramaz beni.. Çevremdekiler mi? -Onlar beni benden iyi tanıyamazlar ya.. Ailem mi? - Umrumda bile değil!

Sadece hedefime doğru koşuyorum! Zamanında nasıl bozduysam vücudumun yapısını, şimdi onu fabrika ayarlarına geri döndürmek yine bana düşüyor! Korkmuyorum hiçbirşeyden! çünkü en ufak bir şüphe yok içimde! Artık üzüldüğümde buzdolabının önünde almıyorum soluğu.. Ne kadar yesemde, sorun hala orada duracak biliyorum..

O yüzden korkmuyorum, nefsimden,korkmuyorum dış etkenlerden..
Bu acıları kendi içimde yaşadım bu zamana kadar! Kim gördü gözyaşlarımı!

Şimdi, şuan devam ediyor ve edecek bu mücadele!
Bu sefer kaçışı yok!
ÇÜNKÜ;
BU SEFER NEFSıM DEĞıL,BEN KAZANACAĞIM!!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…