Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyy yok Allah korusun canim kavurucu sicaklar olmasin oglum burda gecenlerde 27 derece sicaklik oldu ona bile dayanamadi butun gun agladi ..zaten hicbiryere cikamam eger oyle olursa oglumla tatil evde gecer burnumdan gelir...ben kilo almaya raziyim gelince yine veririm ama tatil gibi tatil istiyorum ben....anneannemlere gidicektim gebzeye demek yagmur var iyi cok sevindim :))))) ben istanbul maltepeye gelicem canim annemlere...

ayy kıyamam canım benm yaaa...alışır cnm bir iki gün bunalır sonra sıcagada alışır bişey olmaz.inşallah güzel bi tatil geçirirsin hadi bakalım seni özlicez

saol canim gamzemin neyi var yaa canim sogukmu oralar nasil usutmus benim oglumda hasta nezle burnu akiyor geceleri tikaniyor uyuyamiyor hic ((

dun gece eısmın koyune cıkmıstık soğuk cnm buralar yagmur yagyıyor sureklı sanırım orda usttu kıskollu dolastı ewde soba yanıyordu ıcerı dısarı usuttu sanırım sabah yanımıza geldı yataga karnım agrıyor dıye serbet yaptım kucakladım ısınsın dye uyuyorduk bıden ne var ne yok cıkardı banyoya kostuk ama battı yanı hemen b banyo yaptım onu bal verdık uyudu gerı sımdı hala uyuyor Alla ta dakardesı erken uyanmadı sansına bgn sımdıde oğlumla oynuyorz ıste

sana da gemıs olsun cnm aman dıkkat et hava nemlendırıcler varya onlardan kullan odasında

ayy kıyamam canım benm yaaa...alışır cnm bir iki gün bunalır sonra sıcagada alışır bişey olmaz.inşallah güzel bi tatil geçirirsin hadi bakalım seni özlicez

saol canim bende sizleri ozluycem...
neyse ben artik cikiyorum valizimi hazirliycam kiyafetleri utuleyip is cok..gorusmek uzere..

nasil bisey o nemlendiriciler canim yaa hemen alayim..8 aylik bebeklere zarar vermez dimi kokusu falan??

yok cnm bız ahmet kerem sureklı tıkanıyordu burun olarakta nefes olarakta kısn onu alınca bıraz rahaladık ıcıne u koyuyorsun zaten buhar verıyor dısarı hava nemlendırıcı yaz google ok cıkar oradan sıcak buhar aldık bız kısın usumesınler dıye zarar vermez sızınoralarda daha iilerı vardır daha uygun fıyata bı ba sen gelınce bı arastır sureklı lazım olan bısey bence o her yas ıcın

saol cannim bakicam

selam kızlar,kilo verenleri tebrik ediyorum,ben bu hafta o kadar çok tatlı yedim ki,tabii ki verememişim ve 300 gr. almışımneyse buna da şükür:)

merhaba kızlar yeni üyeyim bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum hiç destekcim yok burda birbirimize destek olarak daha cabuk kilo verriz herhalde ben mart gibi 64 kilodaydım mayıs sonlarından beri yediklerime dikkat ediyorum simdi 59 a düstüm hedefim 49 olmak

canım öncelikle armıza hoşgeldin.cumartesileri kilo bildirim günümüz.gün içinde yaptıgın aktiviteleri paylaşırsan ve günlük sohbetlerimize katılırsan seviniriz.kilo cetveline gelince bende tam bilmiyorum.dada doğrusu sana nası anlatcamı bilmiyorum.

hoşbulduk tesekkürler bende artık sizinleyim cetveli bilen bi arkadas acıklar herhalde :uhm:

mehay-----------61,7---------60,7------------1 kilo vermiş----- :sm_cool:
bilge85-------------66,6-------------66,9----------------300 gr almış---------- :tomato:
merve------------80-------------80--------------aynıyımm klava:
nazlıbahar--------------63,9--------------64,2------------300 gr almış :tomato:
eminn----------------84----------------82,5--------------------1,500 gr vermiş-------------- :hooray:
kevser--------------65-----------------???????? klava:
princess-----------65-----------65 ---------------- klava:
nemesis---------------56---------56----------aynı ----- klava:
aysa27-----------------59-----------yeni yarışmacı :jeyyar:

canlarım benim kilo verenlerin tebrik ediyorum şekerlerrr hihoyyyt ayşenurrrr asgumm tebrikler sana ayrıca yani.bildirim yapmayanlar 1,200 den fazlada vermiş olsalar birinci deiller :enbuyukkk:

Son düzenleme:
slm kızlarr mervecim kusura bakma canm bugün cok yoğundum anca geldim eve oyüzden yeni bildirim yapabiliorum aynıyım zaten 56 kiloyum yine bu hafta karavana oldu böle sempatiksalakcinni
ayrıca kilo verenleride tebrik ediorummmkaydirigubbakcemile3

Bütün gün evde değildimm askooomm merveeemm <3
heralde 1,200den fazlada vermiş olsalar birinci değiller bana minik bir taş Ama sırf merakta bırakmıyım diye hemen yazdım çıktııımmm daha malum dönem bitmediği için tam bişey yazamadım şimdi hesapladım 82.5 falanımm iştee aklinialirimsmile Ayrıca, ayrıca tebriğiniz için çok tşkler mirvim hanım =D he bide, bi dahaki haftaya reglm biticeği içn bildirim yptığmda anlarım ztn kaç kiloyum e bide dikkat ediyorm hanfendi!

Kilo veren herkesi tebrik ediyorummmm
Veremeyenlerede inşaallah verirsiniz diyoruuummm..

Ben bu gazla varyaaaa
Kahvaltıya gittik kızlar, tabi kahvaltı tabağı salam kaşar flnnnn
hepsini anneme abime verdim
domates salatalık peynir falan yediiiiimmmm
çok mutluyummm heyoooooo kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
merhabalar sabah giremedim disariya cikmak zorunda kaldim.

hos kiloda veremedim ayniyim ben artik durdu kilo verimim n eyapacagim kizlar ya bir akil verin

kilom 65 mervecgim hak ettim o merdaneyi bebegimkaydirigubbakcemile3

merhabalar sabah giremedim disariya cikmak zorunda kaldim.

hos kiloda veremedim ayniyim ben artik durdu kilo verimim n eyapacagim kizlar ya bir akil verin

kilom 65 mervecgim hak ettim o merdaneyi bebegimkaydirigubbakcemile3

Canım =))
lapa ypmayı düşündünmü?
Bnmde durmuştu,yaptımm 1,200 kilo verdm =D
Maşşallah..
Bence yapmalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…