Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

walla mervecım sızden korkulur bı ben verecem dedım benı soladınız bende verecem ama sızın kadar veremem genclk yok artık dermısım

walla mervecım sızden korkulur bı ben verecem dedım benı soladınız bende verecem ama sızın kadar veremem genclk yok artık dermısım

eminim sen hepimizden daha fıstık ve çıtırsın :jeyyar: bende kilo çok oldugu için verirken sorun yaşamıyorum.ama sende verilecek kilo yok denecek kadar az.artık böle gramlarla şekerimm :lepi:

sagol nazlim henuz sonuclar aciklanmadi agustos ortasi gibi gerlir herhald insallah sende atlatirsin gulum,bende lesliemi indircem pcye format atilinca silinmis hepicigi:gitme:

of of ayyy havalandım bırden az daha versem cok ii olcak 2 cocukla o zmn gercekten cıtıy cıtıy olcam ))
aman ne gzl benımde ıcım kıpır kıpır bu araar 10temmuz gecsede bızdebı doktursek artıkın :)

sabah gamzeyı kur an kursuna goturduk oğlumla bırazdan gelır o kadar cok ıstıyorkı daha okumayı yazmayı bılmıyor :)ustelık ama bır gzl subhaneke okuyor bakalım gecıcekmı bgn ettehıyyatuyude azcık oğrendı bu hafta sadece anca onu okur sanırım :)))) 5gunde anca ezberler :)
benımde aksama mısafırım gelcek arkadaslar okuldan bı sılıp supureyım ewı aksama da sadece nesfıt dusunuyordum ama sanırm bgn yıyemıycem pıde yaptırcam cunku ozledım baya oldu yemeyelı (( asırıya kcmam yerım ya da kendımınkını yrn oğlene ayırırım ehüehüehü

opuyorumnanaktan kız maşallah de...bu yaşta başlaması çok güzelbişey ya.

canım ben tam olarak bilmiyorum.daha mutfakta yeni sayılırım.hiç yapmadım.ama bildiğin ıspanak yemeği gibi yapılıyomuş.annem öyle demişti bikere

masalh msalah tabı ya ama benım ıcın coook zor oluor okuma bılmedığı ıcın ben soyluyorum o dınlıyor ya sureklı tekrar edıyoum bıde herseyı kabullenen bıcocuk olsa ohh n gzl amasureklı ıtıraz edıyor tmm ezberleme dıyorum baslıyor aglmaya (( yavrum pc den acıyorum dınlesın dıye onlar anlasılmıyor deısık okuyor dıyor cocuk seserı acıyorum yok kabul et ıyor dusunsenıze sreklı nere olursak yatakta mutfakta sokakta sureklı ezber yapıyruz :)))
ama mutluyum cok ısteklı cunku

Malzemeler:

- 1 bağ semizotu
- 1 orta boy kuru soğan
- 1 kahve fincanı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı domates/biber salçası
- 2 olgun domates
- 1 yemek kaşığı bulgur/pirinç (tercihe göre)

Yapılışı:

1. Semizotunu yıkayıp temizleyin, fazla küçültmeden doğrayın, bir kenarda bekletin.

2. Küçük bir tencereye zeytinyağını koyun, yemeklik doğradığınız soğanları pembeleştirin. Soğanlar pembeleşince salçayı ekleyip karıştırın.

3. Domatesleri küp küp doğrayın, tencereye ekleyin. Semizotlarını da ekleyin, tuzunu atın ve tencerenin kapağını kapatın, kısık ateşte pişmeye bırakın.

4. Semizotu suyunu salınca 1 kaşık kadar bulgur ya da pirinç ekleyin. Yemeğiniz kısık ateşte kendi suyuyla pişecektir. Ancak biraz daha sulu severseniz su ekleyebilirsiniz. Bulgur ya da pirinç yumuşadıktan sonra altını kapatın.

5.semizotuna yoğurt çok yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…