- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.821
ayyy bi salep ıctım kızlar aksama nesfıt dusunuyorum ınsalalh kararımı bozmam bakalım
ay kararından dönme canım yarın tartı günü malum.valla ben acayip iddalıyım.eminn de olabilir ama bilmiyorum o da çok güzel gidiyo.
Selam kızlaarrr günaydın herkeseeeee
merveeee olduuu olduuuu verdiiimmmm 1 kilo 200 gramm verdiiimmmm
heyooooooooooooooo lappamın gözünü seviyiiimmmmmmmmmmmmdelikafadulden:teytey::dance:
Ben bu gazla varyaaa hayatta kaçamak yapmammmmmm aklinialirimsmile
gnydn kızlar heme yazıp cıkıcam kızım bıraz usutmuş
300 gr. almısım bu hafata cok yemıstım cunku
Selam kizlar nasilsiniz???ben kilo bildirimimi yapip hemen cikicam malum yarin turkiyeye gidiyorum...
Kilom 60.7 1 kilo vermisim bu hafta 61.7 den 60.7 ye dusmusum cok mutluyummmmm :))))))))))))))
turkiyeye 60 kiloyla gidemiycem diye uzulmustum ama sonunda 60 i gordum bugunde dikkat etsem yarin 60.4 falan gorururum kesin buda demektir 60 kiloyum cok mutluyum kizlar :)))
vaayyyyyyyyyyy :lepi: tebrikler mehaycım yaaa.çokmutlu oldum senin adına.ha gayret sık dişini..
bende sewındım cnm tebrıkler
canim bugunden sonra neler olur bilmem turkiyeye gidiyorum ve her gittigimde kilo alip geliyorum ...cunku burada orda bulamadiklarimi orda yiyorum canimin istedigi herseyi yiyorum fazla fazla...geri kac kiloyla gelirim bilmem..ama bu sene bebekle gidiyorum disleri cikiyor huysuzlaniyor oglum birde sicakmis oralar belki almam bu sene..insallahda almam dikkat etmeye calisicam...kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?