Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mehaycım tamam canım yarından sonra seni 4 hafta izinli yazarım...bu arada hayırlı yolculuklar dilerim sana.oğluşuna dikkat et
ayşenurr tatlım nolduu neyin var kuşumm (

kızlar lapamı yedim.evin işini yaparken çok acıktım halı çırparken başım döndü bi salatalık yedim midemi yatıştırdım.sonra yarım çay bardağı lapa,yarım salatalık yarım domates bi bi çay kaşıgı pul biberi karıştırıp yedim.ama yarısını yedim he çok doyurdu yiyemedim.şimdide çayımı içiyorum normal çay.birazdan ot çayımı içerimm

herkese slm menümü yazayım
sabah-2br şekkersiz çay,1kk peynir,1domates,1biber,2dilim kepek ekmek
ara-yarım lt su ya otlarımı alamadım genede kaldı.merve tekrr yazabilirmisin ya canım.
öğle-1dilim kepek ekmek,patates kızartma çok az,yoğurt
ara-karpuz
akşamada biraz makarna ve 1dilimde kek.
buarada yatmadan öncede 15 dk egzersiz

kevsercim otları yazıyorum
sinameki,biberiye,funda ve mate...
yediğin kirazın saplarını güneş almayan yerde 1-2 gün beklet kurur onları kaynat onun suyunuda iç.maydanoz suyuda iç.ben afedersin yed,klerim hiç kalmıyo içimde kaydirigubbakcemile2

Selam kızlaarrr günaydın herkeseeeee
merveeee olduuu olduuuu verdiiimmmm 1 kilo 200 gramm verdiiimmmm
heyooooooooooooooo lappamın gözünü seviyiiimmmmmmmmmmmmdelikafadulden:teytey::dance:
Ben bu gazla varyaaa hayatta kaçamak yapmammmmmm aklinialirimsmile

ayy aferin kız sana hadi bakalım görim seni...çok sevindim seni adına alkisalkisalkis şimdi kaç kilosun hemen yaz bana.vede tickerını düzelt hemen hihoyyyt delikafadulden :sm_cool: :teytey: :dance:

kızlar ben aynıyım yaaa.neden böle oldu bilmiyorumki.hiç ama hiç kaçamak yok.çok dikkat ettim.içimizde bazılarımız makarna pilav bile yiyo ben onuda yemiyorum ekmekde yemiyorum.niye böle oldu ki yaa CADIARZU çok üzüldüm ama off yaaaa.inadına bu hafta daha çok istikrarlı olcam.bakalım nolcak (((

Selam kizlar nasilsiniz???ben kilo bildirimimi yapip hemen cikicam malum yarin turkiyeye gidiyorum...
Kilom 60.7 1 kilo vermisim bu hafta 61.7 den 60.7 ye dusmusum cok mutluyummmmm :))))))))))))))
turkiyeye 60 kiloyla gidemiycem diye uzulmustum ama sonunda 60 i gordum bugunde dikkat etsem yarin 60.4 falan gorururum kesin buda demektir 60 kiloyum cok mutluyum kizlar :)))

vaayyyyyyyyyyy :lepi: tebrikler mehaycım yaaa.çokmutlu oldum senin adına.ha gayret sık dişini..

vaayyyyyyyyyyy :lepi: tebrikler mehaycım yaaa.çokmutlu oldum senin adına.ha gayret sık dişini..

canim bugunden sonra neler olur bilmem turkiyeye gidiyorum ve her gittigimde kilo alip geliyorum ...cunku burada orda bulamadiklarimi orda yiyorum canimin istedigi herseyi yiyorum fazla fazla...geri kac kiloyla gelirim bilmem..ama bu sene bebekle gidiyorum disleri cikiyor huysuzlaniyor oglum birde sicakmis oralar belki almam bu sene..insallahda almam dikkat etmeye calisicam...kaydirigubbakcemile2

mehaycım istanbulun neresine gelcesin bilmiyorum ama nerdeyse bi haftadır serin hırkalarla geziyoruz.hatta gebze düzce tarafına sel olmuş o kadar yani.inşallah sen geldiğinde kavurucu sıcaklar olurda yediklerini eritirsin sıcaktan zatn sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…