- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.881
Hoşgeldin canm.
umarım sağlıkla zayıflarsın..
Ben Ayşenur..
Hosbuldum tesekkürler a.s.
cok memnun oldum
tesekkürler merve yapcakmısınız çarşamba günü
Bugün bi başkaydı sanki.. Yaşadıklarımı sindirdim belki.. belkide sindiremediklerim duruyor sırada.. Çocukluğumu unutmaktan korkar oldum! Zayıf günlerimi.. Farkettimde o kadar uzun zaman olmuşki zayıf olmayalı..Bisküviler,börekler,çörekler,pastalar,kekler.. Hep nefsime göre hareket etmişim..1 değil 2 yemişim nefsimi doyurmak istercesine.. Aslında 1de yeseydim yetermiş bana..Tadı aynı nasılsa.. az yesem dokunmayacak zararı.. ama çok yersem kilo aldıracak bana.. Öyle gizli öyle haince girmiş bu kilolar vücuduma..ben bile farketmemişim.. Şimdiyse, bundan sonraki hayatımda o güzel giysileri "acaba bana olurmu?" diye korkmadan deneyebilmek,giyebilmek istiyorum.Bundan sonraki hayatımda sağlıklı olmak istiyorum.. Vücudumda sadece yeterli miktarda yağ olsun.. Nefsim bana değil ben nefsime hakim olayım... Kalbim zorlanmadan atsın,organlarım rahata ersin.. Bazen öyle korkuyorumki,başaramayacakmışım gibi geliyor.. Ama hemen kendine gel diyorum.. Başaramamak diye bişey yok bu sefer.. Yıllar geçsede başaracaksın! -ki başarıyorumda! Bunu görmek mutlu ediyor! hemde öyle mutlu ediyorki! Vücudumdan eksildikçe kilolar, rahatlıyorum..üstümden yük atıyorum sanki! Tüm o olumsuzlukları silip atıyorum o an işte.. Kendime,hayatıma kilitleniyorum.. Çünkü başarıyorum...Ben istedikten sonra, kim bana hakim olabilirki? Nefsim mi? -Hayır bi çikolatayla kandıramaz beni.. Çevremdekiler mi? -Onlar beni benden iyi tanıyamazlar ya.. Ailem mi? - Umrumda bile değil!
Sadece hedefime doğru koşuyorum! Zamanında nasıl bozduysam vücudumun yapısını, şimdi onu fabrika ayarlarına geri döndürmek yine bana düşüyor! Korkmuyorum hiçbirşeyden! çünkü en ufak bir şüphe yok içimde! Artık üzüldüğümde buzdolabının önünde almıyorum soluğu.. Ne kadar yesemde, sorun hala orada duracak biliyorum..
O yüzden korkmuyorum, nefsimden,korkmuyorum dış etkenlerden..
Bu acıları kendi içimde yaşadım bu zamana kadar! Kim gördü gözyaşlarımı!
Şimdi, şuan devam ediyor ve edecek bu mücadele!
Bu sefer kaçışı yok!
ÇÜNKÜ;
BU SEFER NEFSİM DEĞİL,BEN KAZANACAĞIM!!!!!
Selam Kizlar Bende Yeni Üyelerdenim araniza alirsaniz bende sizlerle birlikte zayiflamak isterim birlikte yol almak ve paylasmak bana da iyi gelecektir
biktim su kilolardan mafoldumben
yok canım ben genelde cuma yapıyorum.perşeöbede sadece akşam yemeği yerine yiyorum tek öğün lapa.cuma tam gün.burdaki herkeste öyle yapıyo.öylede yapılmalı.en azında cumartesi sabah tartıda eksik görünmek içinnn
hoşgeldin tesnim burda birbirimize moral desteği vererek birbirimizi motive ederek ve yanlışlarımızı birbirimize söyleyerek hayal ettiğimiz kiloya kavuşuruz umarım.sağlıkla zayıflaman dileğiyle.aramıza hoşgeldin sefalar getirdin.cumartesi sabahları bildirim günümüz.seni listeye 108 olarak dahil ediyorum hemen.
uşşş bitanem benim yaa inan bu yazı hepimizin duygularına tercüman asggum.hep birlikte başarıcaz.gerekirse birbirimize fırça atarak vazgeçmemiz gereken alışkanlıklardan birbirimiz sayesinde vazgeçicez inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?