Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

uşşş bitanem benim yaa inan bu yazı hepimizin duygularına tercüman asggum.hep birlikte başarıcaz.gerekirse birbirimize fırça atarak vazgeçmemiz gereken alışkanlıklardan birbirimiz sayesinde vazgeçicez inşallahhh

Selam Kizlar Bende Yeni Üyelerdenim araniza alirsaniz bende sizlerle birlikte zayiflamak isterim birlikte yol almak ve paylasmak bana da iyi gelecektir
biktim su kilolardan mafoldumben​

hoşgeldin tesnim burda birbirimize moral desteği vererek birbirimizi motive ederek ve yanlışlarımızı birbirimize söyleyerek hayal ettiğimiz kiloya kavuşuruz umarım.sağlıkla zayıflaman dileğiyle.aramıza hoşgeldin sefalar getirdin.cumartesi sabahları bildirim günümüz.seni listeye 108 olarak dahil ediyorum hemen.

kızlar bişe sorcam,şu pirinç lapası yiyosunuz ya,sabah kahvaltı da dahil mi??bi de tuz da mı koymuyorsunuz??zaten yağ yok içinde tuz da koymayınca nasıl yiyosunuz ya:bbo:

Hosbuldum tesekkürler

evt cok güzel bi ortam bende umarim saglikli sekilde zayiflarim..

İnşaallah askoomm <3
Ben dün akşam lapa yedm..
Ama acayip derecede tiksindim..
bi daha yapabileceğimi hiç sanmıyorum.
Normal beslenmeme devam edicem sporla ama tövbe bi daha lapa yiyemem .. =/
böögggkk ...

Sabah khvaltısında: 2 dilim çavdar ekmeğinin arasına 1 dilim pynir koydum tost yaptım bide yanında normal çay diil form çayı içtim..

1 saat sonrada meyve yicem inş.

gunaydn kızlar gzl bır gun lcak sanırım herkese ıyı haftalar dılıyorum gzl gnler
sabah nesfıtımle basladım bu hafta su son ıkı gundede bıraz daha kılo alarak basladım ama cumartesıye yıne eskı durumama gelırım hemen yerlesmeden gramlar :))))

gunaydin herkese nasilsiniz.cok sukur okulum bitti bekaydirigubbakcemile3

bugun evimi temizleyip birikmis utulerimi yapacagim.bu hafta ici perdelerimi yikayacagim dip kose temizlik yapacagim evim yine misler gibi olacak.ardindan tatil hazirligimi yapacagim ve bu hengamanin icinde sporumuda aksatmadan yapasam mutlu olacagim.

bugun henuz klasik diyet kahvaltimi yapmadim
birazdan yapacagim kollarimi sivayip temizligime baslayacagim oh be evim evim guzel evimopuyorumnanaktan

Kızlar ben bu aralar fazla giremiyorum. Katılım gösteremiyorum. Beni listeden çıkarırmısınız. Hepinize bu yolda başarılar diliyorum. a.s.

gecmıs olun cnm darısı basıma 10temmuz bende kps yı atlatınca tatıle cıkıcaz hemen
nasıl gectı sonuc ne sımdı ?
bır ıkı dılım karpuz yedım yesıl cayımı demledım ıcıcem bırazdan

sabah erken kalktım az kahvaltı yaptım sonra koşu bandında 45 dakika hem koştum hem yürüdüm :))) Sonraaaaaaa bir güzel bir tane kadayıf yedim (( yaaa evde tatlı olunca duramıyorum eşim tatlıyı çook seviyor alma diyorum alıyor yaniii yaptığım spor boşa gitti (((

kızlar mrb.yaptım kahvaltımı geldim.evde salatalık yoktu çok üzüldüm valla yaaa.hem tok tutuyo hem çok az kalorili.neyse ben sadece yarım domates 2 kk peynir yedim.hafta sonu yediklerimi dengelemek için bugün yarı aç gezcem sempatiksalakcinni akşama leslie ile yüricem geçen hafta veremediğime göre bu hafta en fazla ben vercem :enbuyukkk:

bence bosa gıtmedı ya hareketsız bısekılde yemıs olsaydın onu :))))) o o yonunu dusun ve bırakma sakın bak ben gecen hafta cok gzl kılo verdım bu hafata mısafırımız vardı gerı aldım cokc okc yedım cunku ama bgnyenıden baslıyorum ya baslamasaydım da ustune devam etseydım deılmı ama :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…