- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.921
klava: kötükedihüso alsanaalsanasmile nie başka bölümlere takılıyon bakimmm
masalh msalah tabı ya ama benım ıcın coook zor oluor okuma bılmedığı ıcın ben soyluyorum o dınlıyor ya sureklı tekrar edıyoum bıde herseyı kabullenen bıcocuk olsa ohh n gzl amasureklı ıtıraz edıyor tmm ezberleme dıyorum baslıyor aglmaya(( yavrum pc den acıyorum dınlesın dıye onlar anlasılmıyor deısık okuyor dıyor cocuk seserı acıyorum yok kabul et ıyor dusunsenıze sreklı nere olursak yatakta mutfakta sokakta sureklı ezber yapıyruz :)))
ama mutluyum cok ısteklı cunku
kimse yoktu çünküüüüüükaydirigubbakcemile
sağlıklı beslenmede takılıyodum başka bölüm dediğim..
Ayrıca dün yazdığm yazı bana ait =D
içmden geçenleri yzdm!
Kızlar bişey sorcam benim şmdi öğle yemeği yemem gerek pratik şöyle güzel bişeyler önersenize ya =D
bi salatalık rendele cacık yap.keten tohumun varsa doldur içine ye :)
ınsallah mervecım amın
tarıfın ıcınde cok saol hemen kalkıp yapayım yetıssın oğlen yemegım benım o cunku :)
Biraz önce salatalık yedim ztn =D
yemek istiyorm yemeeekkk
=D
bence bosa gıtmedı ya hareketsız bısekılde yemıs olsaydın onu :))))) o o yonunu dusun ve bırakma sakın bak ben gecen hafta cok gzl kılo verdım bu hafata mısafırımız vardı gerı aldım cokc okc yedım cunku ama bgnyenıden baslıyorum ya baslamasaydım da ustune devam etseydım deılmı ama :)))
hazır çorba yap canım.kaloriside az onun
kızlar sabah kahvaltımı yazmıtım ama tekrar yazim tüm günlük menümü.
sabah:yarım domates,2 kk peynir
ara:form çay
öğlen:incecik bi dilim kek,çay
akşam kocaman bi kase çorba ve cacık
cokacimcoook selam kizlar ben önceki buraya ekledigim diyet lislteme göre bugün tekrar basladim...
bi süre sonra tekrar yeniden basladigim icin az zorlandim desem yeridir ilk gün malum..
ama atlatacagim ins..
nasilsiniz görüsmeyeli ?? diyet nasil gidiyor..
umarim saglikli sekilde verirsin ve hedefledigin kiloya ulasirsin.. benimde bugünüm pek iyi sayilmazdi zorlandim acikcasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?