Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

klava: kötükedihüso alsanaalsanasmile nie başka bölümlere takılıyon bakimmm

kimse yoktu çünküüüüüükaydirigubbakcemile
sağlıklı beslenmede takılıyodum başka bölüm dediğim..

Ayrıca dün yazdığm yazı bana ait =D
içmden geçenleri yzdm!

Kızlar bişey sorcam benim şmdi öğle yemeği yemem gerek pratik şöyle güzel bişeyler önersenize ya =D

okula başladıgında yaşıtlarından ilerde olacak ama bu da güzl bişey.kıyamam yaa canım e-benm allah nazarlardan saklasın

bi salatalık rendele cacık yap.keten tohumun varsa doldur içine ye :)

ay ne guzel nazlim agac yasken egilir gidip ogrensinler bende 7 yasinda ogrenmistim kurani cok sukur yarabbime

mervem vermis tarif bende ayni ispanak yemegi gibi pisiriyorum semiz otu olsada bende pisirsem.

kizlar bende cikiyorum sonra yine gelirim anam burasi ne sicak oldu yaniyoruz valla

ınsallah mervecım amın
tarıfın ıcınde cok saol hemen kalkıp yapayım yetıssın oğlen yemegım benım o cunku :)

ohhhh ne hafif ve dyurucu ayrıca sağlıklı bi öğlen yemeği.yap hemen canım yetişsin.
prensesim katılıyoum olsada yesek.yarın buranın pazarı var.meyvemde bitmiş pazar ekiğine çıkcam zaten semiz otuda alırım.cacıklada güel oluyo o

evet haklısın en azından hem yedim hem kilo almadım hesabı )) benimde şu sınavım bitse ciddi anlamda başlayacam rejime aslında çook kilom yok sadece göbüşüm var beden olarak 38 giyiyorum ama çook uzun değilim 1.60 boyum var boy kısa olunca kiloya çook dikkat etmek lazım. daha çocuk da yok bende. çocuk olmadan en azından biraz form tutayım...

kızlar sabah kahvaltımı yazmıtım ama tekrar yazim tüm günlük menümü.
sabah:yarım domates,2 kk peynir
ara:form çay
öğlen:incecik bi dilim kek,çay
akşam kocaman bi kase çorba ve cacık

kızlar sabah kahvaltımı yazmıtım ama tekrar yazim tüm günlük menümü.
sabah:yarım domates,2 kk peynir
ara:form çay
öğlen:incecik bi dilim kek,çay
akşam kocaman bi kase çorba ve cacık

hiç acıkmıyomusunya bunları yiyince..nasıl tutabiiosun kendini. ben tutamadım için yerimde sayıyorum sürekli

cokacimcoook selam kizlar ben önceki buraya ekledigim diyet lislteme göre bugün tekrar basladim...

bi süre sonra tekrar yeniden basladigim icin az zorlandim desem yeridir ilk gün malum..

ama atlatacagim ins..

nasilsiniz görüsmeyeli ?? diyet nasil gidiyor..

biz iiyiz inşallahta benim diyet ii gitmio buaralar kendimi iycene tutamaz oldum yacokacimcoook önüme yemek konduğu vakit herşeyi unutuyorum :1shok:yedikten sonra pişman oluyorum.şimdiye verecektim hepya

günaydın kızlar pazar pazartesi ik gündür akşama kadar iyi giderken bi gün misafir geldi mantı yedim dünde yemeğe gittik görümceme kızartma yedim yaaaa üff kimseyle görüşmemek lazım dietteyken kendimi tutamadım valla ama az yedim böle avutuyum bari kendimi

sabah kahvaltım :
domates salatalık 2 dilim ekm. çok az beyaz peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…