Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ıkı pogaca bır dılım kek yedım kavaltıda sımdıde yesıl caymı cıcıem ıyıce saldım farkındayım toparlamamlazım acılen
kuzularmı alıcam gamzem gelsın kurstan alısvrıse cıkıcam kızlar bgn gorusemeyız daha bb

gunaydin kizlar anam ne sicak burasi terden gitse bari kilolar banyo ol aninda ter dok bu ne yaakannehir
sabah azcik yagmur attida serinledik hafiften

simdi kahvaltimi yaptim

3 dilim ince tost ekmegi
1 fincan cay
1 domates
1 ince dilim kasar peyniri,biraz helva ve bir catal ucu tereyag

biraz sonra carsiya gidecegi,m yuruyerek gidecegim kalori yakmam lazim azcik

bende cuma lapa yapacagim dayanabilirsem yapmak isteyen varsa beraber yapalim.persembede yapardim ama arkadaslari turkiyeye gonderecegiz hayirlisiyla veda yemegi yiyecegiz.

tamam o zaman canim cumaya yapalim yapabilirsen sen bir liste hazirla ozaman kimler yapar kimler yapmaz belli olur.hem liste oldumu yapanda cok olur mervecigim.

kızlar cumaya lapa yapıyoruz katılmak isteyen söylesin hemen ekliyim listeye
1-merve
2-prenses
3-kevser
4-asya
5-tesnim
6-yasemin

Son düzenleme:
lapa vücuttaki ödemleri yapmaya yarayan ve aslında 2 günlük bi detoks.ama biz bi gün yapıyoruz 2 gün gerçekten katlanılması çok zor.3 öğün lapa yeniliyo aralarda meyve çay kahve vs içiliyo.her öğün için bi çay bardağı pirinç 3 çay bardağı suda yagsız tuzsuz pişiriliyo.içine domates salatalık kıvırcık maydanoz mevsim sebzelerii doğranabiliyo.baharat katılabiliyo.bana bi öğünde bi çay bardağı pirinç çok geliyo ben genelde yarım çay bardağı yapıyorum içine sebzeyi bol koyuyorum.

yasemin29 sen aramıza ne zaman katıldın geriye dönük mesajlarda aranıza bende katılıyorum boyum şu kilom şu gibi bişey göremedim.direk aktivitelerini yazarak başlamışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…