Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşlar bende doğumdan sonra 16 kilo aldım veremiyorum canım çok sıkılıyor nasıl verebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim

kizlar bende lapa gününe katilmak istiyorum beni de yazabilirmisin merve listeye ??

bugün ayni kahvaltiyi yapmak istemedim acikcasi

1 dilim karpuz

1 kibrit kutusu kadar peynir

1 tane incecik bi ekmek

yedim öglende de bi tane meyve

arkadaşlar bende doğumdan sonra 16 kilo aldım veremiyorum canım çok sıkılıyor nasıl verebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim

canım hoşgeldin.öncelikle kilonu söylersen seni listemize dahil ederiz.bizimle beraber burda sürekli bi paylaşım içinde olursan gün iindeki aktivitelerini yazarsan yediklerini yazarsan motive olursun bizimle.bide sakin olmalısın kesinlikle acele etm bu iş çok sabır istiyo gerçekten.ben 16 kilo verdim.zorlu bi süreçti.halada var verilecek çok ilom.önce kendine bi örnek liste oluşturmakla başla derim.sonra da BU DİYETİNİ BİTKİSEL ÇAYLARLA DESTEKLE HE TABİ BİRAZDA SPOR.

kızlar biraz önce yemek yedim ama ne öğlen sayılır ne akşam.öğlende kahvaltı.şimdide öğlen oldu sanırım kaydirigubbakcemile3 bi taak türlü yedim.3-4 kaşığa eş değer makarna gayganası yedim (haşlanmış makarna yumurta ve peynirle karıştırılıp çokkk az yaglı teflonda kızartılıyo) 2 bardakta çay içtim.akşam yemeği yemicem sadece cacık yerim.o da midem kazınırs yani

lapa yi sadece cuma 3 ögün mü yapacagim persembeden baslamam gerekir mi ???

canım normalde 2 gün yapılıyo ama 1 günde verdiriyo ikinci gün pek bişey verdirmiyo (tecrübeyle sabittir) o yüzden sadece cumaları yapıyoruz biz.he daha sağlam olsun dersen perşembe akşam yemeğinde lapayla başlayabirsin.

o halde bende sizlere uyayim cuma da kalayim tesekkür ederim bilgilendirmen icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…