- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #12.961
yasemin29 sen aramıza ne zaman katıldın geriye dönük mesajlarda aranıza bende katılıyorum boyum şu kilom şu gibi bişey göremedim.direk aktivitelerini yazarak başlamışsın.
ama bende pirinç lapası yapmak ıstıyorum benıde alın :kedi:
arkadaşlar bende doğumdan sonra 16 kilo aldım veremiyorum canım çok sıkılıyor nasıl verebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar cumaya lapa yapıyoruz katılmak isteyen söylesin hemen ekliyim listeye
1-merve
2-prenses
3-kevser
4-asya
5-tesnim
6-yasemin
haydi kızlarr yokmu arttıraaannnnn kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile hihoyyyt :lepi: delikafadulden
tabikide canım ne demek hoşgeldin.ama cumartesi kaç kilo verdiğinide yazarsan sevinirim.
3 gun mu yapıyoruz pirinci neden cumartesı anlamadım ben 2 gun deılmıydı :uhm:
lapa yi sadece cuma 3 ögün mü yapacagim persembeden baslamam gerekir mi ???
Bende su kılo cızelgesınden yapmak ıstıyorum nasıl olcak sımdı neler yapıcaz heycanlandım akannehir
canım 2 gün yapılıyo perşembe cuma.cumartesi sabahda tartı günümüz anladınmı.
canım normalde 2 gün yapılıyo ama 1 günde verdiriyo ikinci gün pek bişey verdirmiyo (tecrübeyle sabittir) o yüzden sadece cumaları yapıyoruz biz.he daha sağlam olsun dersen perşembe akşam yemeğinde lapayla başlayabirsin.
ok anladım canım kızlar bu kılo cızelgesını yapıstıracagım kontrol panelını bulamadım nerde bu yawww -tatlicadiarzu-
o halde bende sizlere uyayim cuma da kalayim tesekkür ederim bilgilendirmen icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?