Zayıflamak istiyorum :(

Obaladibalada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
87
0
26
Muğla
Merhaba Kızlar.
Ben 21 yaşındayım.Boyum:1.74 Ve 94 kiloyum.Aslına bakarsanız 3 senedir hiç tartılmıyordum.Dün cesaret ettim ve hazin sonla karşılaştım.Bugünden itibaren karar verdim yarın başlıyorum.Yediklerime çok dikkat edeceğim.Aslına bakarsanız çok fazla yiyen biri değilim ama bağırsaklarım çalışmıyor,abur cubur a dayanamıyorum.Buraya başlangıç fotoğrafımı da koyacağım.Allah zayıf halimi de koymayı nasip eder inşallah Bu arada her hangi özel bir şey yapmayı düşünmüyorum.Sadece az yiyip bol su içeceğim ve yürüyüş yapacağım.Şu an 44-46 bedenim hedefim 40-42 beden olmak.Çok fazla zayıflamak istemiyorum.

Eklentiler

• $555377_10151482749202360_209181097_n.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Merhaba canım hoşgeldin :)
Ben de 23 yaşındayım boyum da 163 cm. 96.5 ile başladım, şimdi 89.4e düştüm. Olmayacak şey değil. Gereken tek şey irade
Boyunun büyük avantajını taşıyorsun bir de ne güzel. Senin şu anki halin benim 85 kiloki halim gibi muhtemelen

Evet aslında boyumdan dolayı kilomu göstermiyorum ama benim bilmem yeterli moralimi bozmama Bu arada hoşbuldum :)

Son düzenleme:
Merhaba gerçekten azmettikten sonra yapılmayacak bir şey yok diyet kelimesi bile irrite ediyor insanı sağlıklı beslenmeyi hayatımıza yerleştirmemiz gerek.
Bende 102 ile başladım şuan 95 kiloyum 1 aydır düzenli besleniyorum ( malum dönemden dolayı şişim bir haftadır da tartılmadım tam 95 mi bilmiyorum :))

Son düzenleme:

Evet bende çok kararlıyım vereceğim bu kiloları.Ama sanki herşey bana karşı evde sürekli cips çikolata yiyen kardeşlerim var

Eveeet az yeme serüvenimin ilk gününde neler yaptım? Kahvaltıdan önce bir küçük su şişesi su içtim.3 tane kayısı yedim.(Bağırsaklarımı çalıştırması için).Kahvaltıda her şeyden yedim ama doymadan kalktım.Çok canım istemesine rağmen tereyağ yemedim.Sonra bu saate kadar 1 litre su içtim. Ve iki bardak yeşil çay içtim.Şimdi annemle pazar alışverişine gideceğiz ve taze taze sebzeler alacağız :) Akşam yemeğinde de bir kase çorba içeceğim.Yemekten sonra ise en az 1 saat yürüyüş vaaaaar.
Söylemeyi unutmuşum benim kahvaltım 12-1 civarı :)

Son düzenleme:
yediklerin çok az bu şekilde kalıcı kilolar veremezsin canım düzene oturtmaya çalış öğün atlama

Evet bende çok kararlıyım vereceğim bu kiloları.Ama sanki herşey bana karşı evde sürekli cips çikolata yiyen kardeşlerim var

benimde öyle kardeşim ve abim sürekli cips kola ne varsa götürüyorlar az önce de cips kek falan almıslar ve ben naptım? sadece köşesinden tadına baktım bu benim için çok büyük bir gelişme çünkü o kekin hepsi bana yetmezdi :) istersen yapabilirsin kafada bitirdinmi istersen önünde yaş pasta yesinler dönüp bakmazsın

Canım böyle kardeşlerin olması çok kötü aslında hepimiz diyetteyiz diyorum onlara da aldırmayacağım onlar da zayıflasın :)
Yediklerim az değil aslında gün içerisinde hiç acıkmadım.Çorbayla beraber semizotu salatası yedim.Şimdi de kardeşim türk kahvesi getirdi onu içtim.Ama yürüyüşe hala çıkamadım.9 gibi çıkmayı planlıyorum :)

Senin yine kardeşlerin benim etrafımdaki herkes hele annem daha önce fark etmemiştim yemeklere o kadar yağ konur mu yahu !

ay sorma geçen gün anam kahvaltıya sucuklu yumurta yapmış yarabbi o ne ! şapır şapır yağ damlıyo dedim ana sen hep böyle miydin tevekkeli değil bizim böyle olmamız

Evet aileden gelme bu durum :) ama artık onlar için de bitti.9 gibi yürüyüşe gittim 1 buçuk saat yürüdüm.Eve geldim kendimi çok aç hissediyordum 3 tane kayısı yedim.

Dün gece 4 e kadar durduğum için akşamdan kalma kısırı tırtıkladım
Kahvaltıdan önce yarım litre su içtim.
Kahvaltıda ise bol yeşillikli çeyrekten daha küçük ekmekli ve haşlanmış yumurtalı güzel bir ziyafet çektim.Ama şöyle bir sorunum var ki yumurtaya alerjim var kollarım,bacaklarım top top oluyor ama olsun zayıflamak uğruna devam edeceğim galiba böyle.Ha bir de yeşil çay içtim bir büyük bardak.Şimdilik yediklerim bu kadar.

Kahvaltıdan sonra çok çok az kıymalı pide yedim.Çeyreği kadar saat 8 de de akşam yemeği olarak bir tabak taze fasulye,cacık ve çeyreğin yarısı kadar ekmek yedim.10 dakikaya da yürüyüş için çıkarım.

az yemek yiyerek sporsuz bir şekilde kısa sürede kilo vermiştim. ama en ufak dikkat etmemenizde geri alıyorsunuz malesef çok demişlerdi de hata yapmadan insan anlamıyormuş. tavsiyem o ki, sporsuz diyet yapma. sporun o kadar etkisi var ki. kilo vermekten çok yağ yakmaya bak. inanırsan ve azmedersen her şey olur, zamanla alışırsın. umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin. ben de diyetteyim. hepimize kolay gelsin :)

Dediğin gibi inşallah hepimiz ulaşırız.Her gün bir saat yürüyüşe gidiyorum parktaki aletlerde de oynuyorum çocuklar gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…