- Konu Sahibi Obaladibalada
-
Merhaba canım hoşgeldin :)
Ben de 23 yaşındayım boyum da 163 cm. 96.5 ile başladım, şimdi 89.4e düştüm. Olmayacak şey değil. Gereken tek şey irade
Boyunun büyük avantajını taşıyorsun bir de ne güzel. Senin şu anki halin benim 85 kiloki halim gibi muhtemelen
Merhaba gerçekten azmettikten sonra yapılmayacak bir şey yok diyet kelimesi bile irrite ediyor insanı sağlıklı beslenmeyi hayatımıza yerleştirmemiz gerek.
Bende 102 ile başladım şuan 95 kiloyum 1 aydır düzenli besleniyorum ( malum dönemden dolayı şişim bir haftadır da tartılmadım tam 95 mi bilmiyorum :))
Evet bende çok kararlıyım vereceğim bu kiloları.Ama sanki herşey bana karşı evde sürekli cips çikolata yiyen kardeşlerim var
İradeni geliştir diye uğraşıyorlar ablası belli ki, kötü düşünme
Evet bende çok kararlıyım vereceğim bu kiloları.Ama sanki herşey bana karşı evde sürekli cips çikolata yiyen kardeşlerim var
benimde öyle kardeşim ve abim sürekli cips kola ne varsa götürüyorlar az önce de cips kek falan almıslar ve ben naptım? sadece köşesinden tadına baktım bu benim için çok büyük bir gelişme çünkü o kekin hepsi bana yetmezdi :) istersen yapabilirsin kafada bitirdinmi istersen önünde yaş pasta yesinler dönüp bakmazsın
Senin yine kardeşlerin benim etrafımdaki herkes hele annem daha önce fark etmemiştim yemeklere o kadar yağ konur mu yahu !
az yemek yiyerek sporsuz bir şekilde kısa sürede kilo vermiştim. ama en ufak dikkat etmemenizde geri alıyorsunuz malesef çok demişlerdi de hata yapmadan insan anlamıyormuş. tavsiyem o ki, sporsuz diyet yapma. sporun o kadar etkisi var ki. kilo vermekten çok yağ yakmaya bak. inanırsan ve azmedersen her şey olur, zamanla alışırsın. umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin. ben de diyetteyim. hepimize kolay gelsin :)
Dediğin gibi inşallah hepimiz ulaşırız.Her gün bir saat yürüyüşe gidiyorum parktaki aletlerde de oynuyorum çocuklar gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?