Zayıflamanın her hali ile 15 kilo

mne19

hepimiz olan bir
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
366
99
323
Kızlar ben 75 kiloyum ve ilk defa bu kadar kararlıyım daha önceden 60 kiloya düştüğüm ve 90 kiloya çıktığım zamanlarda oldu.Kendime burada ilk ve son kez bir günlük tutmaya karar verdim son kez diyorum cünkü hedefim olan 60 a düşmem gerekli .Bitkisel destekler,kürler,spor ve diyetle bunu başarmam lazım.Her günümü yediklerimi içtiklerimi yazıcam buraya hem motive olurum hem belki de motive ederim öncelikle bu linkten yaptığım sporu takip edebilirsiniz http://www.kadinlarkulubu.com/forum...es-yaparak-zayifliyorum.756714/#post-37072507

evet gunydın herkese sımdı buyuk bır bardak alkalı su ıcerek gune baslıyorum,bıraz da corekt otu havanda ezerek suyl yutacagım ne demısler olum dısında he seyın devasıdır corek otu :)

evet sıra geldi kahvaltıda yediklerimi yazmaya
1.Haşlanmış yumurta 2 adet
2. 2 dilim kepek ekmeği
3.salatalık,domates ve zeytin
4.1 küp şekerli limonlu çay bunları saat 11:00 gibi tükettim şu an da dokuzlu çayımı hazırladım hem bunları yazıyor hemde çayımı içiyorum ,yaklaşık 1 saat sonrada spor yapıcam yukarıdaki lınkte sporumla ilgili bilgileri bulabilirsiniz spordan sonra da ara öğün yapmayı planlıyorum ne yiyeceğime henüz karar veremedim Alkali su içmeyi unutmuyoruzzzzz

akşam yemegı vaktı yagı tuzu az bı sekılde hazırlnmıs bamya yemegı 1 yemek kasıgı cunku hıc sevmem pılav ve yogurt gece kapanısıda gene kahveyle ypıcm sekersız

bugün bayağı gec uyandımm... Hemen yrım lıtree alkalı suyumu ve corek otumu hazırladımm.khvaltıda ıse abarttım bıraz haslanmıs patateslı omlet ve bır tane orta boy krep yedım. Bıraz hazmedıp spora baslıcam kı bugun sporumu bırz fazla yapmak ıstıyorum kahvaltı malumm

Bende diyetle zayıflıyorum. O kürleri sağlıklı bulmuyorum. Ama kilo muz ve hedefimiz aynı.
Bakalim nasıl verecez :) kolay gelsin bize

Bende diyetle zayıflıyorum. O kürleri sağlıklı bulmuyorum. Ama kilo muz ve hedefimiz aynı.
Bakalim nasıl verecez :) kolay gelsin bize
kürler ve çaylar durma noktalarında yardımcı olur diye düşünüyorum , çabuk atlatırız o süreyi. yoksa insan başaramadım diye bırakabiliyor :/

bugünü çok ayrıntılı yazamadım sınav ,iş vs derken kusura bakmayın ama şöyle bir özet geçeyim
1.sabah kahvaltıda patates ve kreple fazla karbonhidrat aldım
2.tatlandırıcılı gazlı içecek tükettim,poğaça yedim
3.akşam dengelemek için nar ekşili salata ve çorba yedim
Sporum da ta bu saate kaldı ama vazgecmıcem yapıcam sporda da cardio agırlıklı bır seyley yapayım dıyorum ,cardio ve stretching izleyen varsa kusura bakmasın geç saat için.zayıflıyoruzzzz kızlarrrr buralarda olun hep beraberrr başaracağızzzz

gunaydınnnnnnn kızlar bugün bıraz daha erkencıyım ha sımdı guzel kocaman bır bardak alkalı suyumu ıcecegım ve ynında havada ezılmıs corek otu.sonrasında da bılıyorsunuz kı bugun pısmanlık gunum sadece haslanmıs yumurta ve 1 kase yogurt var kahvaltıda ha bırde sekersız dokuzlu cay ,herkese bol eksıler

ara ogun vaktı gelsın kuruyemısler ve süt bugun ceviz ve az ballı süt tercıh ettım.

• Merhaba tatlım kolay gele. Bende 2012 aralikta dogum sonrası kilo vermeye başlamıştım 88 den 64 kdr düştüm en son ramazan sonu 64 derken bi anda istahima yenildim suanda 68 kiloyum ve 56 yada en fazla 58 olmak istiyorum. Sana katılsam mı acaba yaa motive olmya vs çok ihtiyacım var.

ıstersen tabıkı de katılabılırsın canım ben cok sevınırımmm ,kendı kendıme yazsam bıle motıve olurum dıe basladım beende burda gunluge ,hem fıkır alısverısı yaapmıs oluruz ,zayıflamanın her halı ıle dedım cunku bıtkı kurlerı ,caylaı vee yaglarıda kullanıyorum.

evet ara atıstırmalıklrla kendımı bu saate kdr ıdare ettım ve aksam yemegı olarak 4 kasık acı bıberlı mercımek corbası 1 dılım kepeklı ekmek ve bır salatalık yedım arkasından turk kahvesı ıcecegım ama bıraz sındıreyım gece de cok acıkırsam bır bardak sut ıdealdır

ben şeker konusunda çok zorlanan birisiyim ilk günlerde size şekersiz çay diye yazmıstım ama o çaylar hep yarım kaldı ya da yemekten sonra fondip yaptım.bitki çaylarını şekersiz içebiliyorum ama bizim bu siyah misler gibi demleme çayı iemiyorum.nete gezinirken bunu buldum kendime bir aylık koyduğum hedefte tüm kötü alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum bunun içine şekeri de dahil edeceğim

Eklentiler

• 10696363_558602287601780_3609130049601679213_n.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…