Zayıflamaya Çalışırken Size de Böyle Deniyor mu?

Şekersiz içiyorum zaten her şeyi.Önceden 6 şeker atan ben şimdi şeker kullanmıyorum böyle motive ediyorum kendimi ama dombili gibi laflar olunca bütün zayıflama isteğim gidiyor.Bir soru sorsam üniversitede düzensiz besleniyorum.Abur cubur asitli içecekleri bıraktım ne önerirsin?Yemek yapacak vakit bulamıyorum çünkü çok yoğun geçiyor.
Sabahları haşlanmış yumurta yiyorum. Öğlen birkaç kofte, balık, tavuk, tavada az yağla kizartiyorum, ya da fırında yapiyorum, yanında sebze başlıyorum. Donmuş sebze alıyorum genelde onlari başlıyorum, üzerine yoğurt ya da limon ve zeytinyağı döküyorum. Filtre kahve makinası aldım,aklıma yemek geldikce habire çay kahve içiyorum. Yatmadan önce çok karnım kazinirsa süt ısıtıp tarçın ekleyip onu içiyorum. Benim mide sorunlarım var, çiğ sebze meyve yiyemiyorum. Salata da yapabilirsin.

Bunları takıp stres yapma lütfen. Stresin de kötü etkileri var çünkü. Bu arada diyetin yanımda spor yapıyor musun? Zayıflayabilir aynı zamanda tabiri caizse fazla kilolarını kasa dönüştürebilir daha güzel bir fiziğe kavuşabilirsin.

Türk toplumunun özelliği merhaba dan sonra ay kilo mu aldın sen yada bir gezmeye gitsen bu kıyafet seni kilolu mu göstermiş yoksa kilo mu aldın bidibidibidi...bende son yıllarda bunu duymaktan sıkıldım 4 ve 2 yasinda çocuğum var suan hamileyim ilk konu keske zayifladaydin da öyle gebe Kalsaydın bunları not ediyorum sırf inadına kilo verecem doğumdan sonra sende azmet verirsin hiç rejim yapıyorum deme hatta rejim yapma günlük 1 saat yürü ekmek, şerbetli tatlılari kes nasıl güzel olursun yaş genç olunca hızlı verirsin

Türk toplumunun özelliği merhaba dan sonra ay kilo mu aldın sen yada bir gezmeye gitsen bu kıyafet seni kilolu mu göstermiş yoksa kilo mu aldın bidibidibidi...bende son yıllarda bunu duymaktan sıkıldım 4 ve 2 yasinda çocuğum var suan hamileyim ilk konu keske zayifladaydin da öyle gebe Kalsaydın bunları not ediyorum sırf inadına kilo verecem doğumdan sonra sende azmet verirsin hiç rejim yapıyorum deme hatta rejim yapma günlük 1 saat yürü ekmek, şerbetli tatlılari kes nasıl güzel olursun yaş genç olunca hızlı verirsin
Ben de ilerde evlilik olursa daha beter olmaktan korkuyorum.O değil de hamile kadının kilosundan insanlara ne?Bizim kilomuz da onları ilgilendirmez.Ancak o hamile kadın onca yük taşıyor umarım o laf atanlar da obez olurlar.

Canim benim sakin takma kimseyi.

Ama sen kendin icin kilo ver.
Cok gencsin.
Istedigin gibi giyinmek kendini mutlu hisssetmek istemez misin?

O halde bozma diyeti.
Sabret
Insallah vereceksin o kilolari

Bunları takıp stres yapma lütfen. Stresin de kötü etkileri var çünkü. Bu arada diyetin yanımda spor yapıyor musun? Zayıflayabilir aynı zamanda tabiri caizse fazla kilolarını kasa dönüştürebilir daha güzel bir fiziğe kavuşabilirsin.
Her gün 2 saat olmazsa 1 saat ağır tempo yürüyüş yapıyorumMemlekete geldiğimde bizim dükkanda çalışıyorum efor sarfettiren bir iş yapıyoruz.Onun dışında hareketsiz kalmamaya gayret ediyorum.Temizlik falan yapıyorum mekik çekiyorum.

Kuşum bende bu illet kiloyla uğraşıyorum ama veremiyorum ama millet laf söylüyor yapacak bişey yok inşallah sende bende veririz allah yardımcımız olsun piskolojim çökmüş durumda ama heekese inat zayıflayalım

Canim benim sakin takma kimseyi.

Ama sen kendin icin kilo ver.
Cok gencsin.
Istedigin gibi giyinmek kendini mutlu hisssetmek istemez misin?

O halde bozma diyeti.
Sabret
Insallah vereceksin o kilolari
Çok isterdim çok.İncecik görünmek hoşuma giderdi. :(

Kuşum bende bu illet kiloyla uğraşıyorum ama veremiyorum ama millet laf söylüyor yapacak bişey yok inşallah sende bende veririz allah yardımcımız olsun piskolojim çökmüş durumda ama heekese inat zayıflayalım
Amiinnn inşallah.Benim baya bir var ama 100 değilim ama zorlamasam çok kolay 100 olacak derecede kilolarım var. :(

Sabahları haşlanmış yumurta yiyorum. Öğlen birkaç kofte, balık, tavuk, tavada az yağla kizartiyorum, ya da fırında yapiyorum, yanında sebze başlıyorum. Donmuş sebze alıyorum genelde onlari başlıyorum, üzerine yoğurt ya da limon ve zeytinyağı döküyorum. Filtre kahve makinası aldım,aklıma yemek geldikce habire çay kahve içiyorum. Yatmadan önce çok karnım kazinirsa süt ısıtıp tarçın ekleyip onu içiyorum. Benim mide sorunlarım var, çiğ sebze meyve yiyemiyorum. Salata da yapabilirsin.
Teşekkür ederim.

Ya kızlar ve ablalarım sinirden ana dilimi unutmak üzereyim.22 yaşında kendimi bildim bileli şişko ve aygır gibi bir kızım.Zayıflamaya karar verdim ama bir akrabam bana dombili dedi.Yaşım 22 olabilir ama insan yine de etkileniyor.Gerçi zayıf insana da git zayıfla,iskelet gibisin diyorlar ne haddineyse insanların.6 yaşındaki çocuk da kilolusun dedi ama bu kadar alınmamıştım.Size de oluyor mu?Şu an battı balık yan gider diyip diyeti bozmak istiyorum o söze o kadar alındım ki.Sizin de zayıflamaya çalışırken moralinizi bozan oldu mu?Ne yaptınıız?Diyetinizi bozdunuz mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler?Ah bir anda verebilsem ama olmuyor ki?
Kilo özellikle ileri yaşlarda sizde birtakım hastalıklara zemin hazırlar.Kendi sağlığınız için zayıflayin.Su insanların empati yoksunu beyinsiz halleri beni sok ediyor.Kimseyi ilgilendirmez sizin kilonuz.Agizlarinin payını verin.Kilo vermek sizin elinide.Mumkunse spora gidin.Yoksa hergün tempolu bir şekilde yürüyüş yapın.Bol su için.Aksam sekizden sonra yemek yemeyin.Hamur işini mümkünse hiç tuketmeyin.Ekmek olarak bugday ekmek yiyin.Gunluk kalori aliminiza
dikkat ederek ve spor yaparak çok rahat bir şekilde kilo verirsiniz.Bellki hemen olmayacak ama diyet ve sporla mutlaka çok iyi sonuçlar alirsiniz.Sporu ihmal etmeyin bu çok onemli.

Son düzenleme:
Diyet yaparrken kendine süre tanı. Bir anda 90 kilolardan 50 ye inilmez asla ameliyat bile olsan. Ayda 4 kilo gidiyorsa başardığını düşüneceksin. 1 senede 48 kilo yapar az bir şey mi? Bu süreç uzun gibi görünse de dışardan gelen tepkilere kulağını tıka ve bir sene sonra bir 30-40 kilo verdiğinde hepsinin seni hayranlıkla tebrik edeceklerini düsün.

bade iscil cidden kilo almali
siz de cidden kilo vermelisiniz
bunlar artik saglik sinirini asmis seyler. insanlarin uyarmalarini kotuye yormayin
tabii dombili tarzi alt seviye esprilerden bahsetmiyorum.
yilmayin bu genc yasinizda neden ozguvensiz bi sisman olasiniz ki ? herkes 50 kilo olacak diye birsey yok ama saglikli kilo sinirlarini asmayin
boy kitle oraniniz 25 i asmamali.

Her gün 2 saat olmazsa 1 saat ağır tempo yürüyüş yapıyorumMemlekete geldiğimde bizim dükkanda çalışıyorum efor sarfettiren bir iş yapıyoruz.Onun dışında hareketsiz kalmamaya gayret ediyorum.Temizlik falan yapıyorum mekik çekiyorum.
Bebeğim bir kaç aya hepimizin kıskanacaktı bir kız olacaksın yani. Kıskanmaya başladım bak şimdi. Mekik çekiyorum dedin sana bir program önermekte bir sakınca var mı acaba bende vücut sıkılaştırmak için programı kullanıyordum ve gayet güzel oldu bacaklarım üstelik 20 dakika sadece

Şu an ağlıyorum inan.Dombili demesi beni çok üzdü.zayıf olsam sıska dese bu kadar üzülür müydüm bilmem.Benim için aslında hiç önemli biri değil hiç görüşmüyoruz bile diyebiliriz.Sürekli kilo ver kilo ver demelerinden bıktım çabalıyorum ama insanlara bunu anlatamıyorum.İnsanlara ne benim yağlarımdan.Sürekli bitmiyor.Bade İşçil'in İnstagram hesabındaki yorumlara bakıyorum yorumların %80'i zayıfla zayıfla.Onlara neyse.Biraz sitem etmiş bulundum özür diletim.
Merhaba canım.Sakın kimsenin seni bu yoldan çevirmesine izin verme.Duyma kimseyi.Bak ben kendi zayıflama hikayemi anlatmaya çalışayım sana.Doğumumda 20 kilo aldım 80 kiloydum.Doğum yaptıktan sonra kendi çabamla 20 kiloyu verdim ama herkes bana hasta muamelesi yaptı. "Ayyy ne olmuş sana böyle? Yok yüzün gözün çökmüş yok oran öyle buran böyle."Ben bunları dinleye dinleye verdiğim kiloların 15 kg geri aldım. Ama bu halimden zaten hiç hoşlanmıyordum.Daha sonra tekrar karar verdim ve diyetisyen eşliğinde kilolarımı tekrar verdim,ama daha sağlıklı bir şekilde.Yine beni yolumdan çevirmeye çalışanlar oldu ama bu sefer hiç umrumda olmadı.Önce sağlık tabi ama her giydiğim kıyafetin içine girip kendimi fit hissetmek süper bir duygu.Şimdi hedefim 10 sene önce giydiğim gelinliğimin içine girmek:))Diyette koruma aşamasına geçtim.Şimdi spor yaparak sıkılaşmaya çalışıyorum.Yani diyeceğim o ki herşeyi kendin için yap kimseye yaranamazsın emin ol

Boyum 1.65 kilom 63. İnsanlar neler diyor bir bilsen. Ağzı olan şuursuzca konuşuyor işte. Kimseye kızıpta bozma diyetini aksine hırs yaptırsın bu sözler. Kadın isterse yapamayacağı şey yok.

Boyum 1.65 kilom 63. İnsanlar neler diyor bir bilsen. Ağzı olan şuursuzca konuşuyor işte. Kimseye kızıpta bozma diyetini aksine hırs yaptırsın bu sözler. Kadın isterse yapamayacağı şey yok.
1.60 a 55 kiloyum :) sarışın mavi gözlüyüm( ortamdaki kızdan her türlü daha güzel olacağım anlaşılsın diye yazıyorum)
Bana Adile Naşite benziyorsun dedi :))
Güzel kadındır veya değildir. Resmen bana kısa şişko dedi:)) güldüm geçtim. Ama öyle bir an geldi ki tek lafımla ağlama krizlerine soktum. Gerizekalı ya bak yine sinirlendim:)) ha iyi oldu verdim bi 4 kilo daha çıtı pıtı oldum :)))

Back
X