- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
canım çok sağol faydalı bilgiler için hemen harekete geçmek lazım artık çokça beklediğimin farkındayım...
iyi şeyler olacak prenses en azından zararlı olanlardan uzak durmakta bir başarı bence...
Kesinlikle Kilolar yazdınız mı ben görmedim sanki :)
Ben 1,65 boy kilo da 80 tosuncuk
Bende şimdilik öyle diyorum 22 aylık oğlum dışarı çıkayım yürüyüş yapayım olmuyor soğuk hoş kayınvalide üst katta ama hergün bırakmak istemiyorum..Bir de çok soğuk kendim de hasta olurum diye korkuyorum..Bakalım ne olacak ama nisan a kadar 5 - 8 versem süper olacak..
tacsız prenses cok tesekkurler arkadasım. paylastıgın bilgiler süper kontesiminkiler gibi.
2-3 haftadır deli gibi bir sarımsak yeme isteği var içimde sebebini bilmediğim. sürekli yogurda karıstırıp yıyıp duruyorum.
limonu ve sirkeyi cok sevıyorum. yeşil çaya katarım genelde.
akşamları yatarken 1 bardak suya 1 corba kası sirke koyup ıcersenız hem zayıflamanıza yardımcı olur hemde sabah idrarınızı alkali yapmanızı sağlar diye okumustum.
bu aksamdan itibaren gece yatarken sirkeli su içip yatıcam.
9lu cayım var. inanılmaz tok tutyor. iştahı kapatmada birebir.
tavsıye ederim. aktardan azar azar alıp karıstırın için. gunde 1-2 fıncan içicem.
muzaffer kushanın bı tarıfı vardı, gunde 3 kez 1 fincan yeşil çaya 1 çorba kasıgı sirke ve bır tane kabuk tarcın atarak için. haftada 1 kılo garantı verırsınız dıyordu.
ben cok faydasını gordum diyetle beraber haftada 1-1.5 kılo verıyordum gecen sene.
mehmet öz ün bi yazısını okumustum, yarım yağlı seylerı tuketmeyın diyordu. tamam kalorisi az oluyor ama tadını guzelleştırmek ıcın içine koydukları maddeler saglıgınızı mahvedıyor dıyordu.
artık yarım yaglı seyler tuketmıyorum ben. 4-5 kasık yogurt yıcegıme 2 kasık yerım nolcak yani.
canım bende 2. tosuncuk
boy1,63 kilo 80 diyelim
1 kilo verdim onuda aldım
ohh allah bağışlasın oğluşunu verilir şekerim beraber vereceğiz amacımız buu zaten...
yeterki istikrarla ilerleyelim...
valla hayır dıceksın anacım, kaçamak yapmak yokya aslında benim sorunum ne biliyormusunuz...
tam herşey yolundayken hani olurya bir arkadaşınız eşiniz ne bileyim başka biri hadi bugün şunu yiyelim dediğinde ben hayır diyemiyorum hep uyma eğilimli hareket ediyorum tabii sonuç ortada.. hoop gelsin kilolar...
bir haftadır ciddi şekilde bacaklarım ağrıyor belimdede ağrı oluyor eğilirken zorlanıyorum pontolonlarım sıkmaya başladı...
Allah bagıslasın pıtırcıgı. evde leslie yapsana
Bende şimdilik öyle diyorum 22 aylık oğlum dışarı çıkayım yürüyüş yapayım olmuyor soğuk hoş kayınvalide üst katta ama hergün bırakmak istemiyorum..Bir de çok soğuk kendim de hasta olurum diye korkuyorum..Bakalım ne olacak ama nisan a kadar 5 - 8 versem süper olacak..
kız minnak nereye gömdün kafanı nerelerdesin
kocam geldi yemek hazırlıom ara ara yazıom yauuu
çorba kazanına mı düştün ayy bacımm...
tacsız prenses cok tesekkurler arkadasım. paylastıgın bilgiler süper kontesiminkiler gibi.
2-3 haftadır deli gibi bir sarımsak yeme isteği var içimde sebebini bilmediğim. sürekli yogurda karıstırıp yıyıp duruyorum.
limonu ve sirkeyi cok sevıyorum. yeşil çaya katarım genelde.
akşamları yatarken 1 bardak suya 1 corba kası sirke koyup ıcersenız hem zayıflamanıza yardımcı olur hemde sabah idrarınızı alkali yapmanızı sağlar diye okumustum.
bu aksamdan itibaren gece yatarken sirkeli su içip yatıcam.
9lu cayım var. inanılmaz tok tutyor. iştahı kapatmada birebir.
tavsıye ederim. aktardan azar azar alıp karıstırın için. gunde 1-2 fıncan içicem.
muzaffer kushanın bı tarıfı vardı, gunde 3 kez 1 fincan yeşil çaya 1 çorba kasıgı sirke ve bır tane kabuk tarcın atarak için. haftada 1 kılo garantı verırsınız dıyordu.
ben cok faydasını gordum diyetle beraber haftada 1-1.5 kılo verıyordum gecen sene.
mehmet öz ün bi yazısını okumustum, yarım yağlı seylerı tuketmeyın diyordu. tamam kalorisi az oluyor ama tadını guzelleştırmek ıcın içine koydukları maddeler saglıgınızı mahvedıyor dıyordu.
artık yarım yaglı seyler tuketmıyorum ben. 4-5 kasık yogurt yıcegıme 2 kasık yerım nolcak yani.
valla hayır dıceksın anacım, kaçamak yapmak yok
makarna, pizza, pide, kızartma, pilav, börek çörek, tatlı asla yoooookkkk
Allah bagıslasın pıtırcıgı. evde leslie yapsana
liste çalışmasına başladınmı
hemen yapalım pazartesi orjinal kilolarımızı tartılıp verelim
ben 80
pirenses bacım 80
sen 60
61,2kızııııııııımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?