ZAYIFLAMAYA KESİN KARAR VERDİK, çorbadan dönenin kaşığı kırılsın :)

Çok kilon varmış hehhehe ben 65 e bile razıyım 60 58 arası gidip geliyordum amelyat olmadan..Üstüne evlendim çocuk ohhh temiz 80

bende 76.3 idim gecen sene
15 kılo verdım 61 e kadar düştüm sonra gene saldım bıkac kılo verıp verıp aldım hep.
67 lere cıktıydım gene silkelenıp kendıme geldim. kızkardesım de nıkah gunu alınca tutustuuuuummm :)))
kontesımle de burda tanıstıydık baska bı topikte.
senıde bdv dekı yorumlardan az bucuk tanıyorum

inişler çıkışlar bitmiyor desene..Yani inişler güzel tabi de çıkışlara ölüm diye pankart asasım geliyor

Zaten hep bir şey çıkar benim de kayınbiraderin sözü düğünü sardı

bdv ne desem kızar mısn

:)))
Bir Derdim Var topiği :))))

hehhe :) doğru dertler çok Rabbim hayırlı çözümler versin inşallah..Bende önce başlık dikkatimi çekti açana baktım sen olunca nıck tanıdık bakayım dedim :)) Keyifli olacak burası sanırım..

Ben de müsade isteyeceğim oğlumla ilgilenmem gerek şimdilik görüşmek üzere..

iyi akşamlar, yanakalrını ısır mıncıkla pıtırcıgın :))))

arkadaşlar benim 1 yasında oğlum var, kavitasyon sayesinde 42bedenden 38 bedene düştüm cok memnunum şimdide sıkılaşmaya gidiyorum.... haydı kızlar kavitasyonaaa

arkadaşlar benim 1 yasında oğlum var, kavitasyon sayesinde 42bedenden 38 bedene düştüm cok memnunum şimdide sıkılaşmaya gidiyorum.... haydı kızlar kavitasyonaaa

bende cok dusundum bı ara kavıtasyonu ama o kadar cok zararını okudum ki kesinlikle vazgectim.
beyınde ödeme bıle yol acabiliyormus.
tırstım yani..
fırsat sıtelerınden falan bakıodum ama onlarda 5-10 dklık seanslar bi işe yaramazlar, tanıtım için koyuyorlar o fırsatları biliyoruz zaten artık.
kaca yaptırdın kavıtasyonu?

benımde kafamda cok sorular vardı buraya tavsıye uzerıne gittim 10 seans kavitasyon ve daha 5 cihaz daha vardı hepsine toplam 600tl verdım...cok memnunum kesınlıkle kafanda soru işaretı kalmasın bence

annemler de kartala yakın oturuyorlar.
merkezın adını yazabılırmısın?
kac seansta bıttı işlem?
haftada kac kere gıttın?

kartal merkezde World beauty center , haftada 1 kez gittim sadece tek yaptığım 2 litre su içmek oldu..istersen numarasını veriim sende bı ara konuş

Ben pendik - Kaynarca da oturuyorum kızlar sanırım siz de anadolu yakasında..10 kİLO Verdikten sonra lahmacun partisi yaparız Ya da mantıııı

Ben pendik - Kaynarca da oturuyorum kızlar sanırım siz de anadolu yakasında..10 kİLO Verdikten sonra lahmacun partisi yaparız Ya da mantıııı

ben karsidayim canim... kontesim de uzaktaaaa cok uzaktaâ guneyde oturuyor :) (mustafa ceceli hayranligimda iletilerden belli oluo dimi ))
Kebaba asla hayir diyemem ben. 10 kg veriyim ya kentucky yi yada bi kebapciyi kapatirim heralde en gozu donmusunden

saat 8 de kalktım. sabahları en az 2-3 saat bısey yıyemıorum, midem almıyor. mıdem cok guruldayınca acıktıgımı farkettım
gecen gun dudagımı ısırdım yanlıslıkla 2 kere. bırbırıne cok yakındı, aneeaaaammm o yaralar buyuyup bırlestı. kocaman oldu.:18: canım cok yanıyor. bısey yıyıp ıcemıyorum zaten.

saat 10:15 1 tane kuru kayısı

12:30 1 kase tarhana corbası+1 kasık yogurt

(tarhana corbasını orta boy tencerede tuzsuz et suyu ve 1 tatlı kasıgı yağ ile yaptım. et suyunu 1 gun dolapta bekletıyorum, yağı beyaz tabaka halinde donuyor, o yağ tabakasını atıyorum, geri kalan yağsız suyu corba, pilav ve soslarda kullanıyorum)

wayyyy bendensin canım yapalım bunuuuuu =))

Karşıda nerede otuyorsun eskiden bağcılarda oturyordum ben..Akrabalar orada beylikdüzü avcılar bağcılar bahçelievler her yerde var :)))

Bende geldim arkadaşlar.
Artık dur demenin vakti geldi. Bugün bir baktım 74 kilo olmuşum yuh bana.
170 cm boyum ama 10 kilo vermek hedefim.
Rejim yapayım, aman bozdum dur bidaha yapıyım derken 3 kilo daha almışım.
Birbirimize destek olursak daha rahat motive oluruz diye düşünüyorum.
Pazartesiyi beklemiyorum şimdi başlıyorum.
Hedefe varana kadar kabul ederseniz sizinleyim arkadaşlar.
Umarım birbirmize destek olur fıstık gibi gireriz bahara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…