Çok kilon varmış hehheheben 65 e bile razıyım 60 58 arası gidip geliyordum amelyat olmadan..Üstüne evlendim çocuk ohhh temiz 80
bende 76.3 idim gecen sene
15 kılo verdım 61 e kadar düştüm sonra gene saldım bıkac kılo verıp verıp aldım hep.
67 lere cıktıydım gene silkelenıp kendıme geldim. kızkardesım de nıkah gunu alınca tutustuuuuummm :)))
kontesımle de burda tanıstıydık baska bı topikte.
senıde bdv dekı yorumlardan az bucuk tanıyorum
inişler çıkışlar bitmiyor desene..Yani inişler güzel tabi de çıkışlara ölüm diye pankart asasım geliyor
Zaten hep bir şey çıkar benim de kayınbiraderin sözü düğünü sardı
bdv ne desem kızar mısn
:)))
Bir Derdim Var topiği :))))
hehhe :) doğru dertler çok Rabbim hayırlı çözümler versin inşallah..Bende önce başlık dikkatimi çekti açana baktım sen olunca nıck tanıdık bakayım dedim :)) Keyifli olacak burası sanırım..
Ben de müsade isteyeceğim oğlumla ilgilenmem gerek şimdilik görüşmek üzere..
arkadaşlar benim 1 yasında oğlum var, kavitasyon sayesinde 42bedenden 38 bedene düştüm cok memnunum şimdide sıkılaşmaya gidiyorum.... haydı kızlar kavitasyonaaa
benımde kafamda cok sorular vardı buraya tavsıye uzerıne gittim 10 seans kavitasyon ve daha 5 cihaz daha vardı hepsine toplam 600tl verdım...cok memnunum kesınlıkle kafanda soru işaretı kalmasın bence
kartalda bi merkezde yaptırdım şimdide sıkılaşmaya gidiyorum
şakaaaaaa nerde yaptırdın???
annemler de kartala yakın oturuyorlar.
merkezın adını yazabılırmısın?
kac seansta bıttı işlem?
haftada kac kere gıttın?
kartal merkezde World beauty center , haftada 1 kez gittim sadece tek yaptığım 2 litre su içmek oldu..istersen numarasını veriim sende bı ara konuş
arkadaşlar benim 1 yasında oğlum var, kavitasyon sayesinde 42bedenden 38 bedene düştüm cok memnunum şimdide sıkılaşmaya gidiyorum.... haydı kızlar kavitasyonaaa
Ben pendik - Kaynarca da oturuyorum kızlar sanırım siz de anadolu yakasında..10 kİLO Verdikten sonra lahmacun partisi yaparızYa da mantıııı
ben karsidayim canim... kontesim de uzaktaaaa cok uzaktaâ guneyde oturuyor :) (mustafa ceceli hayranligimda iletilerden belli oluo dimi))
Kebaba asla hayir diyemem ben. 10 kg veriyim ya kentucky yi yada bi kebapciyi kapatirim heralde en gozu donmusunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?