• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamışsın !

Selam hanımlar ..
4 aydır evliyiz kv gittik ..
Kapıdan girer girmez görümce diyor ki eşime seni geçen fln ca görmüş çok zayıflamış X demiş diyor ..
Siz olsanız gıcık olmaz mısınız ?
Sanki ben bakamadım eşime de zayıfladı gibi ..
Ki zayıfladığı fln da Yok hani hala ayni ..
Aynanın karşısına geçip spora baslıycam göbek yaptım bile diyor ..:KK14:
Ayyy huylarıdır saolsunlar evlendikten sonra kilo mevzuu yapmak.Eşimede kaynanam der zayıflamışınn hiiiç umursamam 6 yıllık evliyim hala der.Kendilerini duyurmak amaç halbuki eşim bekarken 75 kiloydu evlendim 85in altına düşmez.En son dediğinde uzun zamandır görmüyosun sana öle gelmiştir dedi eşim bidahada duymadım:KK48:

Selam hanımlar ..
4 aydır evliyiz kv gittik ..
Kapıdan girer girmez görümce diyor ki eşime seni geçen fln ca görmüş çok zayıflamış X demiş diyor ..
Siz olsanız gıcık olmaz mısınız ?
Sanki ben bakamadım eşime de zayıfladı gibi ..
Ki zayıfladığı fln da Yok hani hala ayni ..
Aynanın karşısına geçip spora baslıycam göbek yaptım bile diyor ..:KK14:

eşimle ben de baya kilo almıştık evlendikten sonraki birkaç ay. kv eşime kilo almışsın dedi. ben de "anne çok iyi baktım:KK48:" dedim gülerek. kvde de "sağlıksız beslenmeden almış kiloyu , iyi bakmakla ne alakası var" dedi:halay::halay:

bozulmadım, çok mu yüzsüzüm ne. kahkahayı patlattım geçtim:halay:

sıkma canını buna , amannn boşver. zorla ağzına yemek tıkacak değiliz kazık kadar adamların yada yiyenin elinden alacak değiliz. alsalar da verseler de kendi seçimleri

Ne amaçla söylendiği belli ama sizde onları zafere taşıyorsunuz takmadiginzi görünce dahada kudurur bunlar

7senelik evliyim, gebelikte diyabetten oturu diyet yapiyorum. Son derece saglikli besleniyoruz. Esim zaten kiloya takti kafayi elestirip duruyor kilo alanlari.
Kayinvalidem kendin yemiyorsun ogluma da yedirmiyorsun diyor.
Ben de mutfak orda isteyen istedigini yiyebilir diyorum.
Hic umrumda olmaz valla ona mi üzüleyim bir de.

Haklısınız hanımlar takmamak lazım dediğiniz gibi fazla mı alınganım ne :KK51:

benim eşimede çok kilo almışsın düzensiz mi yemek yiyorsunuz diyorlar. yani ne yaparsanız yapın kılıf bulacaklar. kocaman adamlara bebek muamelesi çekiyorlar.

Bunda art niye göremedim. Ayrıca koskoca adam birilerinin bakımına mı muhtaç? İlla ona bir kadının bakması mı gerek? Neden üstünüze alınıyorsunuz?

Üf ne sacma. Sen onun eşisin bakıcısı degilsin. Iki yetiskin insansiniz ve hayatinizi birlestirdiniz hepsi bu. Şu "bakamadin" muhabbetine gicik oluyorum.
Niye ona bakmak icin mi evlendin ki koskoca adam.

Ayrica kilo alinca iyi bakılmış, zayıflayınca kötü bakılmış mı oluyor?

Kilo almak güzel ve doğru bi şey mi ki? Sağlıklı beslenmek yerine daya önüne hamur işlerini falan kilo alsin, o zaman iyi bakmis mi olacaksın?

Sen de deseydin "yok daha zayiflayamadi ama uğraşıyoruz zayiflamasi icin, malum daha saglikli" diye.

Ne saçma muhabbetler.4 aylık evlilikte sen mi zayıflattın sanki.Oğulları zayıfladı olur gelinler de kilo aldı olur :)) Bizim Eşimin babannesi de Her gördüğünde çok şişmansın top gibisin der halbuki kilolu değilim eşimde tam tersi 3 yılda çok kilo aldı oğlum da zayıf der.Ama mutlaka baba şişman der.Bunlar değişik insanlar ya he deyip geçmek lazım :) Komik duruma düşüyorlar.

bakamıyorsun anlamında diyor ya sinir oluyorum neden ötekileştiriyorlar gelinleri görseler kızları kardeşleri gibi hayat ne kadar basit olur... eşiniz onlara laf arasında cok kilo aldım spora baslıcam desin en güzel kapak olur

bakamıyorsun anlamında diyor ya sinir oluyorum neden ötekileştiriyorlar gelinleri görseler kızları kardeşleri gibi hayat ne kadar basit olur... eşiniz onlara laf arasında cok kilo aldım spora baslıcam desin en güzel kapak olur

Benim esim de evlendikten sonra kilo alip gobek yapti. Kaynanam ve kayinpederim gorunce biraz saglikli beslenin boyle olmaz diyorlar. Kilo alip almamak degil mesele, hala anlamadiniz mi ;)

Çocuk mu bu kocalar..
Besleyip kilo aldıricaz..
Yemek yoksa aç mi kalıyor ya da..
Karnını doyurmaktan aciz mi..

Doktora aylık kontrolüne götürdüm doktor amcası çok beğendi bu ay 600 gram almış oglusunuz diyin :)

Back
X