• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflamışsın !

Benim kayınvalide de bana bir gün "kilo almışsın oğlum iyi bakıyor sana" dedi.
Cevabı görümcem yapıştırdı "oğlun yemek mi yapıyor anne kız kendi yapıyor kendi yiyor, bakıyorsa kendine bakmıyorsa kendine" dedi:D:D

Klasik Kv

Adamlar iki beden büyük giyer anaları vah oğlum zayıfladın sen, tabii yemekler farklı ya ondan der

Boş verin

ha ille de bir şey diyecekseniz de Nasıl zayıfladı ise giysilere sığmıyor yenisini aldık vs deyin arada

Bence gereksiz alınmışsın.
Ha çok içerlediysen "göster göbüşünü kocacım" veya "çok hareketliyiz evde ondandır:KK8:" deseydin. :KK53:

Goster gobusunu kocacim cok iyiymis ya :D oğlum göster amcalara pipini der gibi :D akşam akşam iyi guldurdun Allahta seni guldursun M e g g M e g g :KK68:.

Konu sahibine gelecek olursak bebek değil ya sonucta bu adam neresine bakacaksin:) ister kilo alir ister verir. Boyle kucuk laf soktugunu sanan mahluklari kaale alip mutlulugunuzu bozmasina izin verme

Goster gobusunu kocacim cok iyiymis ya :KK70: oğlum göster amcalara pipini der gibi :KK70: akşam akşam iyi guldurdun Allahta seni guldursun M e g g M e g g :KK68:.

Konu sahibine gelecek olursak bebek değil ya sonucta bu adam neresine bakacaksin:) ister kilo alir ister verir. Boyle kucuk laf soktugunu sanan mahluklari kaale alip mutlulugunuzu bozmasina izin verme
Amin canım cümlemizi :)
Hahah aynen o cümleden esinlendim bende (:

Selam hanımlar ..
4 aydır evliyiz kv gittik ..
Kapıdan girer girmez görümce diyor ki eşime seni geçen fln ca görmüş çok zayıflamış X demiş diyor ..
Siz olsanız gıcık olmaz mısınız ?
Sanki ben bakamadım eşime de zayıfladı gibi ..
Ki zayıfladığı fln da Yok hani hala ayni ..
Aynanın karşısına geçip spora baslıycam göbek yaptım bile diyor ..:KK14:
Bizimki de kilo aldi evlendikten sonra
Kv ona iyi bakmadigimi kilo aldrdigimi soyluyor
Yani bunlar her halukarda sehzadelerine iyi bakmadgmzi ima eder dururlar bosver:KK14:

Selam hanımlar ..
Kapıdan girer girmez görümce diyor ki eşime seni geçen fln ca görmüş çok zayıflamış X demiş diyor ..

"Çok efor sarfediyo dört aydır o yüzden zayıflıyor... Bana pek dayanamıyor da o bakımdan." demek var ama neysee:halay::KK71:

Selam hanımlar ..
Takma gorumcek hep konuşur

Sen dur daha bu gorduklerin fragman yeni gelin .
Evliligin daha basinda bunlari yapiyorlarsa ellerinden cekecegin var demektir.

Back
X