- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
boğzını tutucan my love başka yol yok gibi6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((
Nolurrrrr konumu taşımayında biri bana bi yol göstersin
Kış olduğu için sürekli evdeyim ee evde oluncada yapacak bişey yok habire yiyorumboğzını tutucan my love başka yol yok gibi
başka uğraş bulsanKış olduğu için sürekli evdeyim ee evde oluncada yapacak bişey yok habire yiyorum
Allah yardımcımız olsun bende aynı durumdan muzdaribim. Hatta konu açtım çünkü beni teşvik edecek şeye ihtiyacım vardı. Yemeği azaltıyorum, ekmek,hamurişi,abur cubur bugün itibariyle bıraktım. Hatta eşimle birlikte vericem. Bunun için bi liste hazırlayıp buzdolabına astım. Kendimi takip etmem lazım. Akşam yediden sonra sadece sıvı tüketebilirsiniz. Hem süte faydalı. Şu anda spor yapamıyoruz maalesef hem bebekle olmuyor ama martta başlıcam. Karar verin olacak inşallah6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((
Nolurrrrr konumu taşımayında biri bana bi yol göstersin
Hamileyken yüz kiloydum sonra 80 oldum hala 80 im boyum 1.63Sorması ayıp kaç kilodasınız?
Vücudumda çok fazla ödem vardı bacaklarım falan hep şişmiş yürüyemiyodum bile doktor bile şaşırdı o kadar ödem olmasınaNasıl 35 kiloyu aldın?ne yedin ki bu kadar?
çok tuzlu yer misin yemeklerini oda yapıyo çünküVücudumda çok fazla ödem vardı bacaklarım falan hep şişmiş yürüyemiyodum bile doktor bile şaşırdı o kadar ödem olmasına
hım. gerçekten fazlaymış ama isteyince verilemeyeek kadar çok değil kilonuz.Hamileyken yüz kiloydum sonra 80 oldum hala 80 im boyum 1.63
65 kiloyla hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?