Bende aylardir 3kilo veremedim
Aksam dusundum dusundum ben bogazimi tutamiyorum
İvir zivir yiyorum bi de hep
Vitamin,protein vs hic bisi yok.
Sacma sapan besleniyorum ama canım istiyo

Sezeryanda nasıl atılamıyor anlamadım, operasyon sırasında zaten iyice temizleniyo içerisi, akabinde de lohusa kanaması oluyo, benim 41 gün sürdü misal

merhaba öncelikle daha yeni doğum yaptığın için hemen eski haline dönemezsin bu zamanla olucak çünkü bünyen hormonların hepsi farklı bir evre geçirdi. bu süreç içerisinde tatlı ,tuzlu ve beyaz unlu olan yiyeceklerden uzak durmalısın ama emzikli olduğun içinde süt yapan gerekli gıdaları kullanmalısın bebeğin sütten kesilene kadar yiyeceklerini dozunda yemeye özen göster beyaz ekmek yerine kepek ekmeyi kullan canın çok tatlı istediğinde hafif sütlü tatlılara yönel yada bir parça bitter çikolatayı dilinin altına koy şeker gibi erit o çok faydalı eridikçe beyin tatlı sinyalini kesmeye başlıyor yemeklere az tuz koy sebze ağırlıklı beslen ve her yemek yeme hissi uyandığında önce 2 bardak ılık su iç bu çok önemli aç karnına içilen su mide yi şişirdiği için iştahı kesiyor. akşamlarıda yatmadan yarım saat öncesinde bir bardak sıcak suya 1 dilim limon kes bi parçada çubuk tarçın koy iç ben bu şekilde 9 ay sonra eski halime geri dönmüştüm kendi uyguladığım ve faydasını gördüğüm için sanada tavsiye etmek istedim bu arada rabbim analı babalı büyütsün

kizlar sezeryanda karin ici iyice temizleniyor cekilip aliniyo karin icerisindeki pis kanlar ardindanda zaten adet olunuyor..
konu sahibine gelince benim uc cocugum var ilki normal dogumdu diger ikisi sezeryandi son dugumdan bubasbas yana 3 sene gecti dogumdna cikip eve geldigimde 117 kilo idim dilersen fotolarimida atarim suan 65kiloyum uc sene sabrettim arada biktim yildim bunaldim oturdum yedim ama sonr akendimi yine toparladim giyecek kiyafet bulamiyordum kabinlerde oturup agladigim gunleri hatirliyorum hersey senin elinde asla salma kendini ustelik daha 6ay olmus vucudunda daha hamilelik siskinlikeri varvar kolay kolay gitmes sbaret ve tabiki yemenede bubelki sirada dikkat et emziriyosanda dikkatde edersen kilo verirsin daha

bak before and after halim

Eklentiler

• IMG_20170521_131530.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG_20170313_161810.webp
    14 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20170306_161227.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…