- 9 Temmuz 2015
- 860
- 428
- 103
- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Evet çok tuzlu yiyorum bide benim hamilelik sorunluydu sürwkli su içmem gerekiyodu su içtikcede şişiyodum sanki o su vücudumda öylece kalıyoduçok tuzlu yer misin yemeklerini oda yapıyo çünkü
Muhtemelen sütüm olsun diye yedin de yedin değil mi?65 kiloyla hamile kaldım
Yok hayır hemziremedim hiç bütün kilolar hamilelikden kalma doğumdan sonra öyle çok aman aman yemedim hatta ilk bir hafta hiç iştahım yoktu sadece sıvıyla beslendim ayrıca belirtmeliyim asla ekmek yemem çocukluğumdan beriMuhtemelen sütüm olsun diye yedin de yedin değil mi?
Yok hayır hemziremedim hiç bütün kilolar hamilelikden kalma doğumdan sonra öyle çok aman aman yemedim hatta ilk bir hafta hiç iştahım yoktu sadece sıvıyla beslendim ayrıca belirtmeliyim asla ekmek yemem çocukluğumdan beri
tuzu azaltmalısın ödem konusunda baya fayda görürsünEvet çok tuzlu yiyorum bide benim hamilelik sorunluydu sürwkli su içmem gerekiyodu su içtikcede şişiyodum sanki o su vücudumda öylece kalıyodu
yapma bunu işte inanmak başarmanın yarısıdırÇok fazla kilo aldığım için vücudumda çok fazla çatlak var yani bi doğum yaptım ama 10 tane doğurmuş kadar deforme oldu vücudum yani ben o artık eski ben değilim çok güzülüyorum elbiselerime bakıyorum hepsi ya 40 ya 38 beden ama ben şimdi 44 bedenim kolum bile girmiyo ben bu kadar zayıfmıydım diyorum kendi kendime o güzel elbiselerim boynu bükük bana bakıyor sanırım onları bir daha asla giyemicem eski halime dönmem imkansız
Kilo almaya çok müsait vücudum metabolizmam çok ama çok yavaş aylarca aç kalsam belki öyle zayıflarım ancakAcaba tiroid probleminiz olabilir mi?Genelde tiroid hastaları da tuzlu yemek istiyor.Hipotiroidi hastaları da kilo almaya müsait oluyor.
Kendinizi boyle farketmeden yemek icin motive ediyorsunuz.yapmayin.bende evdeyim.ustelik ders calisiyorum aksama kadar.yinede hakim oluyorym kendime.sonradan sisip uzulecegime o anda midemi kandiririm cok daha iyi.Kış olduğu için sürekli evdeyim ee evde oluncada yapacak bişey yok habire yiyorum
Böyle düşünürseniz aylarca aç kalsanız da zayıflayamazsınız ki,önce beyinde bitireceksiniz,siz inanacaksınız zayıflayabileceğinize.Kilo almaya çok müsait vücudum metabolizmam çok ama çok yavaş aylarca aç kalsam belki öyle zayıflarım ancak
Valla 6 aylık ama çok yoruyor beni dün bütün gece uyumadım şu an başım çatlıyo uykusuzlukdanhem bebeğin daha 6 aylık bi 16 17 aylık olsun benimki gibi tur bindirir sana
troidin yavaş çalışıyo olabilir masala benimki çok hızlıymış o yüzden çocukluğum kilo alma çabasıyla geçtiKilo almaya çok müsait vücudum metabolizmam çok ama çok yavaş aylarca aç kalsam belki öyle zayıflarım ancak
Sizin bahaneniniz cok ama...yemeye devam.ne diyelimKilo almaya çok müsait vücudum metabolizmam çok ama çok yavaş aylarca aç kalsam belki öyle zayıflarım ancak
onlarda var ama benim sözünü ettiğim bedensel yorgunluk sürekli herket halindeyim şuan neden adam ışınlanıyo bildiğnValla 6 aylık ama çok yoruyor beni dün bütün gece uyumadım şu an başım çatlıyo uykusuzlukdan
Çocukluğumdan beri hiç ekmek sevmem yemem çok nadirdir ekmek yediğim abur cubur çok severim ama 1 aydır eve sokmuyorum çünkü gözümün önünde olursa sürekli yerim diye. Genellikle düzenli beslenmiyorum sabah kahvaltı yapmıyorum eşim gün içinde 3 de gelir onunla beraber yemek yerim bide 11 de gelir o zaman yeriz bide evde bulduklarımdan atıştırıyorum sürekli domates salatalık meyve turşu gün içinde acıktıkça bunları yiyorum sadeceCanım benim sabahları sağlam ye 2-3 hatta 4 dilim ekmek bile yiyebilirsin.
Öğlen ekmeksiz protein+sınırsız salata ye
Akşam bir kase çorba ile kalk sofradan.
Aralarda acikirsan sıcak limonlu su iç. Çok tok tutuyor.
Bunu yaparsan rahat kilo verirsin
Tecrübe konuşuyor
Emzirmiyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederimaslında kötü bi kiloyla hamile kalmamışssın. ama hamilelikte cok kilo almışsın . verilmeyecek bir kilo değil aslında.. fakat su anda emziriyor musun ? bu durumda çok fazla veremeyebilirsin. fakat hem bebeğin sütünü azaltmayacak hemde kilo vermene yardımcı olacak diyeti ancak diyetisyenle başabilirsin. devlet hastanelerinde bile diyetisyenler çok güzel listelerle kilo verdiriyorlar.. hiç vakit kaybetme.. bir anladığım kadarıyla bu durum seni bayağı üzmüş sanki hala lohusa depresyonun sürüyor gibi. bir an önce başla eminim verirsin. bu arada evladına sağlıklı mutlu bi hayat diliyorum
dr ye gitmelisin keinlikleÇocukluğumdan beri hiç ekmek sevmem yemem çok nadirdir ekmek yediğim abur cubur çok severim ama 1 aydır eve sokmuyorum çünkü gözümün önünde olursa sürekli yerim diye. Genellikle düzenli beslenmiyorum sabah kahvaltı yapmıyorum eşim gün içinde 3 de gelir onunla beraber yemek yerim bide 11 de gelir o zaman yeriz bide evde bulduklarımdan atıştırıyorum sürekli domates salatalık meyve turşu gün içinde acıktıkça bunları yiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?