Acaba tiroid probleminiz olabilir mi?Genelde tiroid hastaları da tuzlu yemek istiyor.Hipotiroidi hastaları da kilo almaya müsait oluyor.

Çok fazla kilo aldığım için vücudumda çok fazla çatlak var yani bi doğum yaptım ama 10 tane doğurmuş kadar deforme oldu vücudum yani ben o artık eski ben değilim çok güzülüyorum elbiselerime bakıyorum hepsi ya 40 ya 38 beden ama ben şimdi 44 bedenim kolum bile girmiyo ben bu kadar zayıfmıydım diyorum kendi kendime o güzel elbiselerim boynu bükük bana bakıyor sanırım onları bir daha asla giyemicem eski halime dönmem imkansız

yapma bunu işte inanmak başarmanın yarısıdır

Kış olduğu için sürekli evdeyim ee evde oluncada yapacak bişey yok habire yiyorum
Kendinizi boyle farketmeden yemek icin motive ediyorsunuz.yapmayin.bende evdeyim.ustelik ders calisiyorum aksama kadar.yinede hakim oluyorym kendime.sonradan sisip uzulecegime o anda midemi kandiririm cok daha iyi.
Valla 35 kilo cook fazla.takmayin diyemem.kafaniza takin.takin ki bian once duzelin.yazik degil mi?

Kilo almaya çok müsait vücudum metabolizmam çok ama çok yavaş aylarca aç kalsam belki öyle zayıflarım ancak
troidin yavaş çalışıyo olabilir masala benimki çok hızlıymış o yüzden çocukluğum kilo alma çabasıyla geçti

aslında kötü bi kiloyla hamile kalmamışssın. ama hamilelikte cok kilo almışsın . verilmeyecek bir kilo değil aslında.. fakat su anda emziriyor musun ? bu durumda çok fazla veremeyebilirsin. fakat hem bebeğin sütünü azaltmayacak hemde kilo vermene yardımcı olacak diyeti ancak diyetisyenle başabilirsin. devlet hastanelerinde bile diyetisyenler çok güzel listelerle kilo verdiriyorlar.. hiç vakit kaybetme.. bir anladığım kadarıyla bu durum seni bayağı üzmüş sanki hala lohusa depresyonun sürüyor gibi. bir an önce başla eminim verirsin. bu arada evladına sağlıklı mutlu bi hayat diliyorum

Çocukluğumdan beri hiç ekmek sevmem yemem çok nadirdir ekmek yediğim abur cubur çok severim ama 1 aydır eve sokmuyorum çünkü gözümün önünde olursa sürekli yerim diye. Genellikle düzenli beslenmiyorum sabah kahvaltı yapmıyorum eşim gün içinde 3 de gelir onunla beraber yemek yerim bide 11 de gelir o zaman yeriz bide evde bulduklarımdan atıştırıyorum sürekli domates salatalık meyve turşu gün içinde acıktıkça bunları yiyorum sadece

Emzirmiyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

dr ye gitmelisin keinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…