- Konu Sahibi Karsiliksiz sevgi
-
Yanlışın bu zaten.Çocukluğumdan beri hiç ekmek sevmem yemem çok nadirdir ekmek yediğim abur cubur çok severim ama 1 aydır eve sokmuyorum çünkü gözümün önünde olursa sürekli yerim diye. Genellikle düzenli beslenmiyorum sabah kahvaltı yapmıyorum eşim gün içinde 3 de gelir onunla beraber yemek yerim bide 11 de gelir o zaman yeriz bide evde bulduklarımdan atıştırıyorum sürekli domates salatalık meyve turşu gün içinde acıktıkça bunları yiyorum sadece
Inanmıyorum ne kadar güzel kilo vermişsiniz. Maşallah.="muska77, post: 44786371, member: 679854"]Canım benim sabahları sağlam ye 2-3 hatta 4 dilim ekmek bile yiyebilirsin.
Öğlen ekmeksiz protein+sınırsız salata ye
Akşam bir kase çorba ile kalk sofradan.
Aralarda acikirsan sıcak limonlu su iç. Çok tok tutuyor.
Bunu yaparsan rahat kilo verirsin
Tecrübe konuşuyor
Hamileyken ödem çok fazlaydı doğumdan sonra 15 kilo kadar ödem attım zaten buda 1 ayda olduÖdem fazla diyosun vücudunda.ödem söktürücü çaylar var evde yapabildigin.nette biraz araştır. O ödemi at öncelikle.5 kilo verirsin zaten.sonra da gaza verir kilo vermeye devam edersin insallah
En iyisi ben bi diyetisyen yolu tutayım çünkü ben kendim sağlıklı kilo veremicem bunu anladımMetabolizman yavaşsa çok spor yapman gerekir. Bence diyetisyen yardımıyla zayıfla o çocuklu bi anneye uygun program çıkarır
Malesef emzirmiyorumBende 40 almıştım heryerin çatlamıştı ayak bileklerim bile düşün yani
Şu an sadece 3 kilom kaldı
Az sabret ekmeği azalt şekeri kesmeye çalış hamur işlerinden uzak dur sabahları ılık limonlu su iç
Bir saat sonra kahvaltı yap :)
Bol bol emzir Can'ım ben üç ay hiç veremiyordum sonra iki üç kilo veriyordum tekrar üç ay kilo veremiyordum sabret bende sabredemiyordum ama şükür çoğu gitti azı kaldı
6 ay olmuş sen doğum yapalı ben senin gibiyken iki aylık hamileydim geçen sene :)
O zaman daha şanslısın sütüm yetmeyecek korkun olmaz :) 90 günlük diyeti öneririm sana ben onu yaptım 45 günde 8 kilo verdimMalesef emzirmiyorum
Zayiflama takimlarina gel orada zayifliyoruz beraber6 aydır doğum yaptım hala ilk günkü kiloödayım belkide dahada kilo aldım çok kötü hissediyorum kendimi sürekli yiyorum sezaryenle doğum yaptım kocaman bir göbeğim var gardırobum elbise dolu ama hiç birine kolum bile girmiyor öylece oturup onlara bakıyorm bi kaç parça elbise var sadrce onları giyebiliyorum ne yapacam ben ya bunalıma girdim. Bide kollarımda bacaklarımda karın çevremde çatlaklar var çokkkk kötü görünüyo hamileliğimde 35 kilo aldım :-((((
Nolurrrrr konumu taşımayında biri bana bi yol göstersin
bu kız kelepçe taktırdıöncelikle boğazı tutmak çok önemli.çok yiyip de kilo almamak anca binde bir insana olan bişey. o da metabolizma meselesi. bir diyetisyene başvurup onun verdiği liste dahilinde bir diyet programına başlayın. bir de internetten sıkılaştıran egzersiz hareketleri bulun. bunları düzenli yapmak tamamen irade ve azim meselesi. fazla kilo bir kadının düşmanıdır. balıketini ben çok severim ama sizinki 1.63 boyda 80 kilo malesef obeziteye doğru gidiyor. kendinize zayıflayan insanları örnek alın. mesela bkm mutfak ta oynayan pelin öztekin yıllarca çok kilolu bir kızdı. şimdi bir zayıflamış, adeta içinden başka bir kadın çıkmış.
Eki Görüntüle 1751926
neymişO zaman daha şanslısın sütüm yetmeyecek korkun olmaz :) 90 günlük diyeti öneririm sana ben onu yaptım 45 günde 8 kilo verdim
Şimdilerde kalori sayıyorum :) inşallah sende kurtulursun kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?