öncelikle boğazı tutmak çok önemli.çok yiyip de kilo almamak anca binde bir insana olan bişey. o da metabolizma meselesi. bir diyetisyene başvurup onun verdiği liste dahilinde bir diyet programına başlayın. bir de internetten sıkılaştıran egzersiz hareketleri bulun. bunları düzenli yapmak tamamen irade ve azim meselesi. fazla kilo bir kadının düşmanıdır. balıketini ben çok severim ama sizinki 1.63 boyda 80 kilo malesef obeziteye doğru gidiyor. kendinize zayıflayan insanları örnek alın. mesela bkm mutfak ta oynayan pelin öztekin yıllarca çok kilolu bir kızdı. şimdi bir zayıflamış, adeta içinden başka bir kadın çıkmış.

Ödem fazla diyosun vücudunda.ödem söktürücü çaylar var evde yapabildigin.nette biraz araştır. O ödemi at öncelikle.5 kilo verirsin zaten.sonra da gaza verir kilo vermeye devam edersin insallah

Yanlışın bu zaten.
Aciktikca atıştırmak kilo verdirmez.
Akşam 18den sonra lokma yemeyeceksin.
İlk zamanlar geceleri aciyacak miden. Çünkü mide küçülürken acı veriyor emin ol.
Düzenini oturt. Hiçbirşey senden ve bedeninden önemli değil.
Üc ogunun düzenli olsun bak nasıl veriyorsun ozaman.
Bide tavsiyem ne yersen yaz bi deftere.
Az yediğimizi sanıyoruz çünkü. Ama objektif olamıyoruz kendimize.

Inanmıyorum ne kadar güzel kilo vermişsiniz. Maşallah.

Ödem fazla diyosun vücudunda.ödem söktürücü çaylar var evde yapabildigin.nette biraz araştır. O ödemi at öncelikle.5 kilo verirsin zaten.sonra da gaza verir kilo vermeye devam edersin insallah
Hamileyken ödem çok fazlaydı doğumdan sonra 15 kilo kadar ödem attım zaten buda 1 ayda oldu

Metabolizman yavaşsa çok spor yapman gerekir. Bence diyetisyen yardımıyla zayıfla o çocuklu bi anneye uygun program çıkarır

Bende 40 almıştım heryerin çatlamıştı ayak bileklerim bile düşün yani
Şu an sadece 3 kilom kaldı
Az sabret ekmeği azalt şekeri kesmeye çalış hamur işlerinden uzak dur sabahları ılık limonlu su iç
Bir saat sonra kahvaltı yap :)
Bol bol emzir Can'ım ben üç ay hiç veremiyordum sonra iki üç kilo veriyordum tekrar üç ay kilo veremiyordum sabret bende sabredemiyordum ama şükür çoğu gitti azı kaldı
6 ay olmuş sen doğum yapalı ben senin gibiyken iki aylık hamileydim geçen sene :)

Malesef emzirmiyorum

Aynı dert bende de var üstelik günlük yemeğin kahvaltı 2 haşlanmış yumurta 6 yaprak marul 5 zeytin taze portakal suyu öğlen marul ve havucla salata ikindi bi tabak yulaf ezmeli yoğurt akşam salata ve yemeğe gore yarın porsiyon 4 litrede su
4 buçuk ay oldu doğum Yapalı emziriyomda ama yok

Zayiflama takimlarina gel orada zayifliyoruz beraber

Canim yeme istegin cok normal emziriyorsan hele,benim oğlum 1 yaşinda emziriyorum ve yeni yeni tatli yeme istegim gecti,biraz daha var.ben oglum bizimle herseyi yiyene kadar diyet yapmama karari almistim.oglum şükür herseyi yiyor bende bu hafta başladim saglikli beslenmeye bugün 5. Gün ve 1.300 gr.verdim.hamurisi,pilav,mskarna,tatli ve aburcuburu kestim asitli icecek zaten icmiyorum.dikkat edince veriliyor ama birazdaha var sanki..

bu kız kelepçe taktırdı

ben hamile kaldıgımda 65 kiloydum doguma giderken 60 kiloydum dogumdan sonra 60 da kaldım bi süre ama sonra 85 i gördüm bi ara 70 e düştüm ve 6 altı ay kilomu korudum şuanda 80 kiloyum tam 8 aydır abur cubur yemiyorum cola içmiyrum 3 yıl dır çekirdek yemiyorum 3 yıl olacak tuzu kestim neredeyse bütün gün ayaktayım ama kilolar gitmiyor ilk hamileliğimde de hiç kilo almamıştım ama ben lohusa dönemi geçince kilo almaya başlıyorum malesef zaten hiç bi zaman incecik bi kız olmadım nişanladıgımızda 50 kiloydum ama boyum 1.57 olunca pek bişey farketmiyor bende kilo vermek istiyorummm

Metabolizmam yavas demissin birde düzenli yemiyorum diyorsun. Az yemek önemli değil. Turşu falan kilo yapar ödem yapar. Metabolizmani hızlandıracak seyler yap. Sabahları Yeşilçay ic, yemeklere baharat eklemek % 30 oranında artiriyor. Gece yatmadan önce yoğurtlu pul biber limonlu kuru ye. Yediklerini 6 ögune bol. Oglenleri et ya da baklagil ye. Vücut eritmek için bütün gün çalışıyor. Aksamlarida sebze hafif ye. Birde 30 dk sürüyor max 30 day shred yap. Birde spordan önce kahve iç daha çok yag yaktırir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…