Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım biraz nereden kilo alıp verdiğinle alakalı kimisi vucudun üst kısmından alır verir kimisi alt. Fakat gene de 10 kilo gibi büyük kayıplarda gözle görülür incelmeler oluyor
Özenilecek bir şey değil bence. Şahsen göğüslerim olmasa zayıf dururdum sıfır göbek ve 36 beden pantolon giyiyorum tek sorun göğüs. Boyum 1.60 - 48 kiloyum.
48 kiloda ne kadar büyük olabilir merak ettim gerçekten. Benim de göğüslerim büyük aslında zayıfım ama senin kadar değil sanırım:) 171 - 57 kiloyum. Göğüs ölçülerin ne biliyo musun? Merak ettim. Benimki 90 ama eskiden 95 ti 4-5 kilo verince küçüldü. Bence küçülüyor. Ama sen zaten zayıfsın, acaba sana mı büyük geliyorlar? Belki boşa canını sıkıyosundur canım
Ya canım valla 85'di o zaman şimdi bilmiyorum kendiliğinden gittiler biraz 80'e düştü. Aslında bi ara kiloluyken bana göğüslerin büyük demişlerdi o yüzden taktım yani 80 bile bana büyük geliyor
Valla tatlım ben göğüs küçültmekten yana oldugum için bilmiyorum pek sadece sunu biliyorum eğer bazak bölgeni eritmek istiyosan spor yap ve karbonhidrat çok tüketme. Mesela benım üst bölgem fazla oldugu icin ben yağlı yemekler çok yememeye çalışıyodum.
arkadaşlar herşey vücudunuzun şekliyle alakalı eğer göğsü iri bir insansanız kilo alıp vermedede fazla bir değişik olmuyor ,basenli bir bayanın 30 kilo vermesine rağmen hala basenli olması gibi birşey bu :)