Zayıflayıp herkesi şaşırtmak istiyorsan başlamak için iyi bir gündesin.

Ben de varım kızlaaarr neler yapacaksınız?

Boy: 1.60
Kilo:62.5-63
Hedef kilo:55
Hedef tarih:4 kasım!

Merhaba canım:)
Öncelikle uyguladığın bi diyet var mı?
Ben diyetin yanında 1 saat yürüyüş ve plates yapıcam.Faydalı olur diye düşünüyorum.
Ve 4 kasım da çıtı pıtı olucaksın inanıyorum :)

Enerjin çok hoş hahaha
Sanırım senin poblem bölgesel.
spor ve bol protein işine yarar cınıım:)

incelten 10 hareketi denemek istiyorum bede.Umarım iyi sonuç alırsın :) Kaç kiloydun?

Hoşgeldiiiiiiin :)
Kilomuz aynı sayılır. Beraberce veririz kilolarımızı :)Çok fit olucaz ahaha

Boyum 1.74
Kilom 101
Hedef kilom 65
22 Agustosta başladım.
İlk hafta hiç spor yapmadan kilo verdim. Bu hafta Leslie'yle yürüyecegim. Hadi hayırlısı

Günaydııın :)

Ben genellikle sabahları sindirim için 1 bardak sıcak su,
Akşam uyumadan 1 saat kadar önce form çay içiyorum.
Gün içinde ekmek tüketmemeye çalışıyorum elimden geldiğince.
Fakat düenli bir rejim yapamıyorum, spor yapamıyorum, birlikte yaparsak kendimizi mecbur hissederiz diye düşünüyorum :)
Çok fazla zorlamama rağmen 3 kilo kadar verdim yaz başından bu yana, hiç yoktan iyi ama yeterli değil

Günaydın :)
birlikte yaparsak kendimizi mecbur hissederiz kesinlikle.Bende onun için burdayım :)
Rejim yapmadan 3 kg verdiysen ne mutlu sana.Dişini biraz daha sıksan yesilliğe ve proteine daha çok yüklensen daha güzel sonuç alırsın.Ayrıca Günde 2 ince dilim kepek ekmeği sağlıklı kilo vermek için gerekli.
Senin için sıkı olmayan bi liste hazırlasak? :)

Oluuuur :)
Sen neler yapıyorsun peki :)

1saat yürüdüm leslie'yle . Evet evden çıkmıyorum. Okula gitmek istemiyorum. Bu sene lise1'e başlayacagım. Yeni insanlarla tanışacagım , bu halimi hiç bilmesinler istiyorum.

incelten 10 hareketi denemek istiyorum bede.Umarım iyi sonuç alırsın :) Kaç kiloydun?
Umarım sıkılaştıracağını da düşünüyorum.Başlayalı az olmasına ragmen kalçamda azıcık bi toparlanma hissettim.Teyzemde yapıyor onn da göğüs bölgesinde toparlanma oldu azıcık o da yeni bşladı.İnş faydası olur....2beden incelteceği yazıyor 21günde.....64 kiloyum,uzun vadede 50ye bu ay için 60a düşmek hedefim.İnş Şubat ayına kadar 50ye düşmek istiyorum....Hepimize kolaylıklar versin Rabbimm,güzel güzel yemeklere karşı da irade....

o kiloyu 1 ayda çok rahat verirsin canım.Yanındayız.Ayrılma bizden :) Bu arada diyete başladın mı?

Bugün sabah itibariyle başladım inşallah.Listemi akşam paylaşmayı düşünüyorum tüm yediklerimle beraber.İnş. hepimiz veririz kilolarmızı ..... Bu ay 4 kilo vereblsem geri kalan 10 kiloya savaş açıcam

selamm kislarr benm hedefim 4-5 kilo
1 70
64

dun itibari ile tatliyi-tuzu-ekmegi -yagi tamamen kestimm kizlar
okudugum bir tarifi uygulamaya karar verdim

1 bardak pirinc 3 bardak kaynayan suya atilip haslaniyor
uzerine az yagli ama 1-2 kasik cok degil yogurt ile gun icinde yenecek aciktikca
baharatla susleyebilirsiniz tuz haric,
nane yakisiyoooo deneyebilirsiniz.
3 gun bu yapilacak
sonrasinda sebze agirlikli bisey yapmayi planliyorum

sabah 1 yumurta-az peynir
ogleyin pirince devam-kefir
aksam balik-az et yada tavuk-salata

gibi devam ediim diyorum bakalimmm hayirlisi :)))

bu arada sabah uyanir uyanmaz 1 kucuk bal ile 1 litre ilik su ile basliyorum gune bu benim kuralim vucudumu yikadigina inaniyorum
ve gecede 1 litre su
cam sisem var olcumle bunu yapiyorum
gun icindede
diledigim kadar ilik boll limonlu yesil cay-nane cayi-papatya-biberiye-mate cayi-funda yapragi-kusburnu-nar cayi......... caylarimi seviyorum ilitarak ve boll limonlu

veeeeeeeeeee sporrrr

30 Day Shred (level 1) on Vimeo

bunu yaptim cok faydalii tavsiye ederim ilk gun sonrasinda heryeriniz tutulabilir endiselenmeyin devam 2-3 gun sonra aciliyo ama guzel biseyy

kolay gelsin opuyorum
suan midem zil caliyooooooooooo

acimmmm uleynnnnnnnnnnnnn

1saat yürüdüm leslie'yle . Evet evden çıkmıyorum. Okula gitmek istemiyorum. Bu sene lise1'e başlayacagım. Yeni insanlarla tanışacagım , bu halimi hiç bilmesinler istiyorum.

Görsünler bence.Bunda bi kaç ay sonraki değişimni görünce daha çok saşıracaklardır.Başarabilirsin canım.Sakın umutsuzluğa düşme.Biz yanındayız.Beraber zayıflıycaz seninle.
her hafta kilonu buraya yaz ama :)Gelişmeni görmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…