Umarım sıkılaştıracağını da düşünüyorum.Başlayalı az olmasına ragmen kalçamda azıcık bi toparlanma hissettim.Teyzemde yapıyor onn da göğüs bölgesinde toparlanma oldu azıcık o da yeni bşladı.İnş faydası olur....2beden incelteceği yazıyor 21günde.....64 kiloyum,uzun vadede 50ye bu ay için 60a düşmek hedefim.İnş Şubat ayına kadar 50ye düşmek istiyorum....Hepimize kolaylıklar versin Rabbimm,güzel güzel yemeklere karşı da irade....
Bugün sabah itibariyle başladım inşallah.Listemi akşam paylaşmayı düşünüyorum tüm yediklerimle beraber.İnş. hepimiz veririz kilolarmızı ..... Bu ay 4 kilo vereblsem geri kalan 10 kiloya savaş açıcam
selamm kislarr benm hedefim 4-5 kilo
1 70
64
dun itibari ile tatliyi-tuzu-ekmegi -yagi tamamen kestimm kizlar
okudugum bir tarifi uygulamaya karar verdim
1 bardak pirinc 3 bardak kaynayan suya atilip haslaniyor
uzerine az yagli ama 1-2 kasik cok degil yogurt ile gun icinde yenecek aciktikca
baharatla susleyebilirsiniz tuz haric,
nane yakisiyoooo deneyebilirsiniz.
3 gun bu yapilacak
sonrasinda sebze agirlikli bisey yapmayi planliyorum
sabah 1 yumurta-az peynir
ogleyin pirince devam-kefir
aksam balik-az et yada tavuk-salata
gibi devam ediim diyorum bakalimmm hayirlisi :)))
bu arada sabah uyanir uyanmaz 1 kucuk bal ile 1 litre ilik su ile basliyorum gune bu benim kuralim vucudumu yikadigina inaniyorum
ve gecede 1 litre su
cam sisem var olcumle bunu yapiyorum
gun icindede
diledigim kadar ilik boll limonlu yesil cay-nane cayi-papatya-biberiye-mate cayi-funda yapragi-kusburnu-nar cayi......... caylarimi seviyorum ilitarak ve boll limonlu
veeeeeeeeeee sporrrr
30 Day Shred (level 1) on Vimeo
bunu yaptim cok faydalii tavsiye ederim ilk gun sonrasinda heryeriniz tutulabilir endiselenmeyin devam 2-3 gun sonra aciliyo ama guzel biseyy
kolay gelsin opuyorum
suan midem zil caliyooooooooooo
acimmmm uleynnnnnnnnnnnnn
Görsünler bence.Bunda bi kaç ay sonraki değişimni görünce daha çok saşıracaklardır.Başarabilirsin canım.Sakın umutsuzluğa düşme.Biz yanındayız.Beraber zayıflıycaz seninle.
her hafta kilonu buraya yaz ama :)Gelişmeni görmek istiyorum :)
Geçen hafta 103.6'ydım. Dün 101.3'e düştüm. Gelecek haftada hayırlısı. :)
Geçen hafta 103.6'ydım. Dün 101.3'e düştüm. Gelecek haftada hayırlısı. :)
Evet zumba da çok eğlenceli gibi gözüküyor onu da denemek istiyorum
Ben evde onu yapamam. Kursa da gitmek istemiyorum. Kilo verene kadar evden çıkmak istemiyorum. Leslie'ciyim
İlk gün bitti sayılır.Fena değildi...
Sabah :9.00 yarım haşlanmış yumurta,yarm dilim byz peynr,bol yeşillik,3-4 zeytin,1dilim ekmek,şekersiz çay
Öğle::13.30:1minik tost,salata,sirken pancarı diyolar bilmem bilir misinz(sebze yemeği),yeşillik
Akşam:18.00: Mercimek çorbası,1kabak dolması,cacık
Son öğün :) 20.30: 1adet kuru incir,2 fındık,tarçın(üstüne,bu sitede görmştm tarifi:), bir de şekersiz çay
spor:sabah-akşam 30dak. (Ender SARAC ın 10hareket ,sayıları artırarak yaptım daha iyi oldu...)
Öğünlerim ve saatleri biraz tuhaf oldu ama bugün misafir vardı,gerçi yarın da misafir olcak börekler poaçalar aman YA RABBİM:)Ara öğün de yapamadım yoğunluktan.Yarın inş daha düzenli olacak
Benceee 90lı bi rakam görüceksin.yuppiiii :)
Günaydıııııııınnn :)
Bu sabah 1 bardak limonlu su içtim.
kahvaltı;
1 dilim peynir
3 zeytin
1 ince dilim ekmek
3 dilim domates
5 dilim salatalık.
Peki siz neler yediniz? :)[/Q
Yediğin salatalık domatesleri de sayıyorsun onların kalorisi yok gibi :) değil mi ben mi yanlış biliyoruuummm..Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama baktım da herkes daha da bi az yiyorrr((( Neyse geç olsun güç olmasın ama kararrrlıyııımmm inşallah vercem bu kiloları :)))))
Bu arada topicimizdeki herkes nereye gitttiiiii ??Kimseden ses seda çıkmıyooorr??Yoksa bozduk mu diyetleriiii?
Dünki listem:
sabah:9.00: 2 kaşık menemen,1dilim ekmek,yeşillikk,peynir
Öğle:14.00: Kabağı kavurup üzerine yoğurt,baharat, 1dilim ekmek,yeşillik,2-3tane yaprak sarma
Araöğün:17.00:Yarım dilim yalancı tvk göğsü(içinde margarin hiç yok),sade kahve
Akşam:19.30:Yoğurtlu çorba,semizotu,1dilim ekmk
son öğün:1 porsyn meyve
son olarak form +yeşil çay
Canım bıraktılar bizibenim diyet devam ama ses soluk çıkmayınca yazmadım.Domatesi salatalığı istediğin kadar ye sorun yok :) Ayrıca bi daha tatlı yok ona göre :)
aynen yaa.Araştırma yapıyorum bende neye başlassam diye.Sarkmamak lazıııııııım :)ah kötü haberama biz devam di mi :) o tatlıyı dedim ki çaktrmadan araya sıkıştırsam belli olmaz mı ki ama olmadı neyse artıkkk bi daha yok inş sööözzz :)
senn nasıl gidiyo diyet ben de spor konusunda biraz tembellik yapıyorum.Bişyler yapmak lazımmm
aynen yaa.Araştırma yapıyorum bende neye başlassam diye.Sarkmamak lazıııııııım :)
Ve devaaam
öpüyorum
kaldık mı başbaşa neyse devvaaammm
ben yine çok yormayan ama sıkılaştran ender saraçtan devam etçem sanırım belki biraz da yürüyüşşş ,,ahh tembellik başa bela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?