• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflayıp herkesi şaşırtmak istiyorsan başlamak için iyi bir gündesin.

Umarım sıkılaştıracağını da düşünüyorum.Başlayalı az olmasına ragmen kalçamda azıcık bi toparlanma hissettim.Teyzemde yapıyor onn da göğüs bölgesinde toparlanma oldu azıcık o da yeni bşladı.İnş faydası olur....2beden incelteceği yazıyor 21günde.....64 kiloyum,uzun vadede 50ye bu ay için 60a düşmek hedefim.İnş Şubat ayına kadar 50ye düşmek istiyorum....Hepimize kolaylıklar versin Rabbimm,güzel güzel yemeklere karşı da irade....

Aminn.Seninde kilo bölgesel sanırım.Bol yeşillik ve protein :)

selamm kislarr benm hedefim 4-5 kilo
1 70
64

dun itibari ile tatliyi-tuzu-ekmegi -yagi tamamen kestimm kizlar
okudugum bir tarifi uygulamaya karar verdim

1 bardak pirinc 3 bardak kaynayan suya atilip haslaniyor
uzerine az yagli ama 1-2 kasik cok degil yogurt ile gun icinde yenecek aciktikca
baharatla susleyebilirsiniz tuz haric,
nane yakisiyoooo deneyebilirsiniz.
3 gun bu yapilacak
sonrasinda sebze agirlikli bisey yapmayi planliyorum

sabah 1 yumurta-az peynir
ogleyin pirince devam-kefir
aksam balik-az et yada tavuk-salata

gibi devam ediim diyorum bakalimmm hayirlisi :)))

bu arada sabah uyanir uyanmaz 1 kucuk bal ile 1 litre ilik su ile basliyorum gune bu benim kuralim vucudumu yikadigina inaniyorum
ve gecede 1 litre su
cam sisem var olcumle bunu yapiyorum
gun icindede
diledigim kadar ilik boll limonlu yesil cay-nane cayi-papatya-biberiye-mate cayi-funda yapragi-kusburnu-nar cayi......... caylarimi seviyorum ilitarak ve boll limonlu

veeeeeeeeeee sporrrr

30 Day Shred (level 1) on Vimeo

bunu yaptim cok faydalii tavsiye ederim ilk gun sonrasinda heryeriniz tutulabilir endiselenmeyin devam 2-3 gun sonra aciliyo ama guzel biseyy

kolay gelsin opuyorum
suan midem zil caliyooooooooooo

acimmmm uleynnnnnnnnnnnnn

Bu dediklerini uygulayarak istediğin kiloya rahatlıkla ulasabilirsin cınııım :) Spor da etkili görünüyor.O 4 kilo giderse süper görüneceğine eminim.Boy da iyi maşallah :)) Acıktığında hemen kilo kaybı fotoğraflarına bak.çok etkili :D

Görsünler bence.Bunda bi kaç ay sonraki değişimni görünce daha çok saşıracaklardır.Başarabilirsin canım.Sakın umutsuzluğa düşme.Biz yanındayız.Beraber zayıflıycaz seninle.
her hafta kilonu buraya yaz ama :)Gelişmeni görmek istiyorum :)

Geçen hafta 103.6'ydım. Dün 101.3'e düştüm. Gelecek haftada hayırlısı. :)

İlk gün bitti sayılır.Fena değildi...
Sabah :9.00 yarım haşlanmış yumurta,yarm dilim byz peynr,bol yeşillik,3-4 zeytin,1dilim ekmek,şekersiz çay

Öğle::13.30:1minik tost,salata,sirken pancarı diyolar bilmem bilir misinz(sebze yemeği),yeşillik

Akşam:18.00: Mercimek çorbası,1kabak dolması,cacık

Son öğün :) 20.30: 1adet kuru incir,2 fındık,tarçın(üstüne,bu sitede görmştm tarifi:), bir de şekersiz çay

spor:sabah-akşam 30dak. (Ender SARAC ın 10hareket ,sayıları artırarak yaptım daha iyi oldu...)

Öğünlerim ve saatleri biraz tuhaf oldu ama bugün misafir vardı,gerçi yarın da misafir olcak börekler poaçalar aman YA RABBİM:)Ara öğün de yapamadım yoğunluktan.Yarın inş daha düzenli olacak

Son düzenleme:
Geçen hafta 103.6'ydım. Dün 101.3'e düştüm. Gelecek haftada hayırlısı. :)

1haftada 2kg 300gr çoooookkkk iyi düşünsene 2buçuk kgluk eti.Maşallah 2buçuk kilo veren geri kalanı da verir.İnşallah hep beraber incecik oluruz da bizi kıskananlar çatlar:D aslaaslademenin de dediği gibi 90lı rakamları görürsün inşalllahhh....Ha gayreeettt

İlk gün bitti sayılır.Fena değildi...
Sabah :9.00 yarım haşlanmış yumurta,yarm dilim byz peynr,bol yeşillik,3-4 zeytin,1dilim ekmek,şekersiz çay

Öğle::13.30:1minik tost,salata,sirken pancarı diyolar bilmem bilir misinz(sebze yemeği),yeşillik

Akşam:18.00: Mercimek çorbası,1kabak dolması,cacık

Son öğün :) 20.30: 1adet kuru incir,2 fındık,tarçın(üstüne,bu sitede görmştm tarifi:), bir de şekersiz çay

spor:sabah-akşam 30dak. (Ender SARAC ın 10hareket ,sayıları artırarak yaptım daha iyi oldu...)

Öğünlerim ve saatleri biraz tuhaf oldu ama bugün misafir vardı,gerçi yarın da misafir olcak börekler poaçalar aman YA RABBİM:)Ara öğün de yapamadım yoğunluktan.Yarın inş daha düzenli olacak

Bence gayet sağlam bi menü :) Sirken pancarı mis mis :))
Yarın hamurişiydi falan kaçırma sakın gerisi geliyo sonra :)

Günaydıııııııınnn :)
Bu sabah 1 bardak limonlu su içtim.
kahvaltı;
1 dilim peynir
3 zeytin
1 ince dilim ekmek
3 dilim domates
5 dilim salatalık.

Peki siz neler yediniz? :)

Günaydıııııııınnn :)
Bu sabah 1 bardak limonlu su içtim.
kahvaltı;
1 dilim peynir
3 zeytin
1 ince dilim ekmek
3 dilim domates
5 dilim salatalık.

Peki siz neler yediniz? :)[/Q
Yediğin salatalık domatesleri de sayıyorsun onların kalorisi yok gibi :) değil mi ben mi yanlış biliyoruuummm..Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama baktım da herkes daha da bi az yiyorrr :(((( Neyse geç olsun güç olmasın ama kararrrlıyııımmm inşallah vercem bu kiloları :)))))

Son düzenleme:
Bu arada topicimizdeki herkes nereye gitttiiiii ??Kimseden ses seda çıkmıyooorr??Yoksa bozduk mu diyetleriiii?
Dünki listem:

sabah:9.00: 2 kaşık menemen,1dilim ekmek,yeşillikk,peynir

Öğle:14.00: Kabağı kavurup üzerine yoğurt,baharat, 1dilim ekmek,yeşillik,2-3tane yaprak sarma

Araöğün:17.00:Yarım dilim yalancı tvk göğsü(içinde margarin hiç yok),sade kahve

Akşam:19.30:Yoğurtlu çorba,semizotu,1dilim ekmk

son öğün:1 porsyn meyve:D
son olarak form +yeşil çay

Bu arada topicimizdeki herkes nereye gitttiiiii ??Kimseden ses seda çıkmıyooorr??Yoksa bozduk mu diyetleriiii?
Dünki listem:

sabah:9.00: 2 kaşık menemen,1dilim ekmek,yeşillikk,peynir

Öğle:14.00: Kabağı kavurup üzerine yoğurt,baharat, 1dilim ekmek,yeşillik,2-3tane yaprak sarma

Araöğün:17.00:Yarım dilim yalancı tvk göğsü(içinde margarin hiç yok),sade kahve

Akşam:19.30:Yoğurtlu çorba,semizotu,1dilim ekmk

son öğün:1 porsyn meyve:D
son olarak form +yeşil çay

Canım bıraktılar bizi :( benim diyet devam ama ses soluk çıkmayınca yazmadım.Domatesi salatalığı istediğin kadar ye sorun yok :) Ayrıca bi daha tatlı yok ona göre :)

Canım bıraktılar bizi :( benim diyet devam ama ses soluk çıkmayınca yazmadım.Domatesi salatalığı istediğin kadar ye sorun yok :) Ayrıca bi daha tatlı yok ona göre :)

ah kötü haber:( ama biz devam di mi :) o tatlıyı dedim ki çaktrmadan araya sıkıştırsam belli olmaz mı ki ama olmadı neyse artıkkk bi daha yok inş sööözzz :)
senn nasıl gidiyo diyet ben de spor konusunda biraz tembellik yapıyorum.Bişyler yapmak lazımmm

ah kötü haber:( ama biz devam di mi :) o tatlıyı dedim ki çaktrmadan araya sıkıştırsam belli olmaz mı ki ama olmadı neyse artıkkk bi daha yok inş sööözzz :)
senn nasıl gidiyo diyet ben de spor konusunda biraz tembellik yapıyorum.Bişyler yapmak lazımmm
aynen yaa.Araştırma yapıyorum bende neye başlassam diye.Sarkmamak lazıııııııım :)
Ve devaaam
öpüyorum

kaldık mı başbaşa neyse devvaaammm :D
ben yine çok yormayan ama sıkılaştran ender saraçtan devam etçem sanırım belki biraz da yürüyüşşş ,,ahh tembellik başa bela:D

Plates yapıcam sanırım ben.3 gün önce 30 dakika denedimde bildiğin pert oldum.kaslarım süper ağrıdı valla :D
Şimdi bi program hazırliim kendime :)
oyyys incecik olucaz

diyet sayfama ugradığın için teşekkürler..

çokta fazla bir kilon yok aslında 10 kilo versen kendini daha iyi hissedersin. 1.55 boya 63-64 kiloda olur bence, kendini yormadan sağlıklı bir şekilde ver kilolarını..

Back
X