Zayıflığım millete dert oldu

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.747
333
Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar

Ayni dertten muzdaribim bende bu son aylar diyetin faydasini gordum baslafilar soylenmeye.Hayirdir üzuldugun bir seymi var hastamisin yoksa diye varan sozler duyuyorum.
Tabikide takmiyirum .Konusup dursunlar.
Bu arada yasit bir komsum var kendiside kilolu zayiflamaya calisan birisi banada anlatir ne kadar zayiflamak istedigini.Gecen bana diyorki zayiflamisin sanki ama bu sekilde ne giysen yakismaz kilolu olunca her kiyafet yakisirmis

Oda birşey mi biri anneme kızın hasta ani kilo kayıpları çok tehlikeli mıtlaka bir doktora görünsün demiş
Kısaca kanser olabilir demiş
Annem elimden tutup zorla hastahaneye götürecek ki zayıta değilim

Kelin ilaci olsa basina sürer.
Ayni dert bende de var sana söylenenler yine hafifmis..
Evimize misafirlige gelen akrabamiz bana yemeye yemeye geberirsin dedi
Ayy çok güldüm allah ta sizi güldürsün , arkadaşlarım neden cevap vermiyorsun diyor ne söylenirki , seviyorum kilomu diyorum ben rejim yapıyorum diyorum anlamıyorlar böyle akraba düşman başına

Benim de boyum ve kilom aynı, hatta sizden 2 cm uzunum. Hiç de zayıf değilim.
Ben halimden memnunum deyip gecin

Cekememiştir zayıflamış olmanızı muhtemelen. Kıskançlığından ne diyecegini şaşırtmak da bu olsa gerek..
kac kilo verdiniz ben de merak ettim..
Önceleri 70 yaklaşık 1 senedir 65 kiloydum çokta değil yani

Tam da olmak istedigim kilodasin. Ben de 1.70 boyundayim ama 63 kiloyum :) (1 ayda 68 den 63 e dustum hedefim yaza kadar 57 ya da 58 ) Bu kadar kendimle ilgili gereksiz bilgi verdikten sonra konuya donersek kilon cok ideal ve resmen kiskanmislar seni :))

Bende obez derecesinde sismandim insanlarin dalga konusu olmustum. Simdi zayifladim neden zayiflamisim. Bazi insanlara cidden fermuar lazim agizlarini kapatabilmek icin yani duymamazliktan gelmekten baska bir care yok gibi
Aynen ya milletin ağzı torba değil misal çıldırdım akşam akşam kurumuş ne yaaa

Ben alıştım bunca laflara. Bende 1.70 boy 48 kiloyum. O kadar çok söylüyorlar ki zayıf olduğumu umursamıyorum. En basit cümleyi söyleyeyim: kabirden çıkıp gelmiş bu... Deniliyor. Bende onlara sizin gibi kilolu olup hastane hastane dolaşıp zayıflamaya çalışacağıma en azından istediğim her şeyi yiyip içiyorum. Kıskanıyorsunuz lafinizi bilmiyorsunuz diyorum susuyorlar. Hiç umursamayın kıskanan kişiler genelde laf söyler. Gülüp geçin

Ay çok imrendim. Takmayın milleti. Darısı başıma umarım ben de kilo veririmeger kontrollü sağlıklı bir şekilde verdiyseniz hele çok güzel. Size zayifliginizdan dem vuran tombiklere 3 doz "agir yaşamlar "atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…