Biliyorum memnunun kilomdan da yüzün erimiş kemik ortada kalmışmışBence normalsin. Bende onceden 165 boy 49 kiloydum.
Ayy çok güldüm allah ta sizi güldürsün , arkadaşlarım neden cevap vermiyorsun diyor ne söylenirki , seviyorum kilomu diyorum ben rejim yapıyorum diyorum anlamıyorlar böyle akraba düşman başınaKelin ilaci olsa basina sürer.
Ayni dert bende de var sana söylenenler yine hafifmis..
Evimize misafirlige gelen akrabamiz bana yemeye yemeye geberirsin dedi
Sence nasilsin? Senin kendini nasil gordugun onemli. Banada bi suru sey söylüyorlardı, ama ben halimden cok memnundum.Biliyorum memnunun kilomdan da yüzün erimiş kemik ortada kalmışmış(
Önceleri 70 yaklaşık 1 senedir 65 kiloydum çokta değil yaniCekememiştir zayıflamış olmanızı muhtemelen. Kıskançlığından ne diyecegini şaşırtmak da bu olsa gerek..
kac kilo verdiniz ben de merak ettim..
Açıkçası kemikli yüzüm birazcık erimiş gibi gözüküyor onun dışında fiziğime bayılıyorumSence nasilsin? Senin kendini nasil gordugun onemli. Banada bi suru sey söylüyorlardı, ama ben halimden cok memnundum.
Aynen ya milletin ağzı torba değil misal çıldırdım akşam akşam kurumuş ne yaaaBende obez derecesinde sismandim insanlarin dalga konusu olmustum. Simdi zayifladim neden zayiflamisim. Bazi insanlara cidden fermuar lazim agizlarini kapatabilmek icinyani duymamazliktan gelmekten baska bir care yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?