Hayır aksine gençten kadınlar da söylüyor İnan’ın artık bunaldım bu kaçıncıııAy kilo çetelesi tutan teyzeler mi onlar?
Şakayla karışık tersleyince çok güzel oluyor ama o yüzlerindeki ifadeyi görmek, paha biçilemez.
Tavsiye ederim ^_^
Hayır aksine gençten kadınlar da söylüyor İnan’ın artık bunaldım bu kaçıncııı
Kelin ilaci olsa basina sürer.
Ayni dert bende de var sana söylenenler yine hafifmis..
Evimize misafirlige gelen akrabamiz bana yemeye yemeye geberirsin dedi
İnşlh verirsin canım küçük bir tüyo nacizane bir yerde okumuştum yemek için yaşama , yaşamak için ye ...bu söz etkiledi beni hayatımın merkezi olmaktan çıktı Benin içinAy çok imrendim. Takmayın milleti. Darısı başıma umarım ben de kilo veririmeger kontrollü sağlıklı bir şekilde verdiyseniz hele çok güzel. Size zayifliginizdan dem vuran tombiklere 3 doz "agir yaşamlar "atın.
Kilon cok ideal. Darisi basima.. ben de 170 im. 71 kiloyum. Dogum sonrasi kilolarimi vermeye calisiyorum..Önceleri 70 yaklaşık 1 senedir 65 kiloydum çokta değil yani
Keşke , diyemedim şokladım ve şuan fena dert oldu içime"O kuruyan şey senin zayıflama ümidin olmasın?" deyip basın kahkahayı o zaman, daha iyi ya.
oha. kovardım onu. hadsiz. şoktayım yahu insanlar ne kadar kötü olmuş. nerden bu hakkı buluyokar kendilerinde. Allahım sen sonumuzu hayır et.
teşekkür ederim verirsin fazla değil zaten kilonTam da olmak istedigim kilodasin. Ben de 1.70 boyundayim ama 63 kiloyum :) (1 ayda 68 den 63 e dustum hedefim yaza kadar 57 ya da 58 ) Bu kadar kendimle ilgili gereksiz bilgi verdikten sonra konuya donersek kilon cok ideal ve resmen kiskanmislar seni :))
Teşekkür ederimBence normal kilonuz.. tabiki vucut yapınızlada alakalı bi durum.. kimisinde 58 kilo zayıf gösterir kimisinde kilolu.. ayrıca zayıf ve ya kilolu kimseyi ilgilendirmez.. hep bir bahane ararlar.. kilo alırsın dikkat et.. kocan begenmez olur. Zayıflarsın hastamısın hayırdır olur.. insan ogluna yaranılmaz takma canım kimseyi nasıl mutluysan öyle ol..
Ama ben yemek yemeyi çok seviyorumİnşlh verirsin canım küçük bir tüyo nacizane bir yerde okumuştum yemek için yaşama , yaşamak için ye ...bu söz etkiledi beni hayatımın merkezi olmaktan çıktı Benin için
Ayy çok güldüm , ama cidden bir değil iki değil insaların derdi yok galiba bizimle böyle uğraştıklarına göre :)Ben hayatim boyunca zayiftim, hatta bayagi zayiftim yani. Ama bu sene kendi kiloma geldim sonunda, cok da mutluyum. Ama insanlar kilo aldigimi soyleyip kendilerince tatli tatli konusuyorlar ama sahne aynen su.
x.:Ay philly nasilsin ya
Philly:Iyiyim xx hanim/amca teyze vs vs.
Sonra gozleri dotume ve basenlerime odaklanmis bir halde "sen biraz kilo mu aldin" :))))) bir duysam tamam derim, herkes mi oraya bakar ya:)))tamam azicik aldik ama yani bidona da donmedim ki " yok cok iyi olmus philly, cok zayiftin onceden":) ayak ustunde eski beni de gomuyorlar:)))
Keşke , diyemedim şokladım ve şuan fena dert oldu içime
aynı durumdayım 40 kiloyum bana ay çok zayıfsın ay şöylesin diyen herkese bakıyorum her yerinden löp löp et çıkıyor imkanı olsa benden daha çok zayıf olmak isteyecek insanlar bana ne diyor diyip gülüp geçiyorum cevap bile vermiyorum cevap verme verdikçe devam ederlerÇıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
Ayy çok güldüm , ama cidden bir değil iki değil insaların derdi yok galiba bizimle böyle uğraştıklarına göre :)
Bizim ulkede "yedirerek oldurme cetesi" diye bir cete var, ciddi ciddi tombul insan seven bir kitle var nereden mi biliyorum kendimden:)))))nerede hafif tombis cocuk bebek yetiskin var, sarilasim geliyor:)))) seviyorum hafif kiloyu ozellikle cocuklarda, ve bence bazilarina yakisiyor ama iste orada bir ama var:)))
Yeminlen söylüyorum, annem arkadaşımı bayılttı. İftar davetinde, kız, bayıldı Philly.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?