Zayıflığım millete dert oldu

Ay kilo çetelesi tutan teyzeler mi onlar?
Şakayla karışık tersleyince çok güzel oluyor ama o yüzlerindeki ifadeyi görmek, paha biçilemez.
Tavsiye ederim ^_^
Hayır aksine gençten kadınlar da söylüyor İnan’ın artık bunaldım bu kaçıncııı

170 boyun en fazla olacağı kilo 60 dır.
Yani ben 175 im 65 kiloyum göbeğim bile var ayva.
Bence siz eczanede tartılın ya da basen ve göğüs bölgeniz çok zayıf.

Kelin ilaci olsa basina sürer.
Ayni dert bende de var sana söylenenler yine hafifmis..
Evimize misafirlige gelen akrabamiz bana yemeye yemeye geberirsin dedi

oha. kovardım onu. hadsiz. şoktayım yahu insanlar ne kadar kötü olmuş. nerden bu hakkı buluyokar kendilerinde. Allahım sen sonumuzu hayır et.

İnşlh verirsin canım küçük bir tüyo nacizane bir yerde okumuştum yemek için yaşama , yaşamak için ye ...bu söz etkiledi beni hayatımın merkezi olmaktan çıktı Benin için

Önceleri 70 yaklaşık 1 senedir 65 kiloydum çokta değil yani
Kilon cok ideal. Darisi basima.. ben de 170 im. 71 kiloyum. Dogum sonrasi kilolarimi vermeye calisiyorum..
Bariz kıskançlık.. belli yani..

oha. kovardım onu. hadsiz. şoktayım yahu insanlar ne kadar kötü olmuş. nerden bu hakkı buluyokar kendilerinde. Allahım sen sonumuzu hayır et.

Nasil kovayim ki ? Bana bunu diyen kadin 85 kilo.
Sizin de kilo vermeniz gerekiyor saglik acisindan dedim cevap verdigim icin kötü oldum bu sefer.
Hic umursamamak lazim inan ki

teşekkür ederim verirsin fazla değil zaten kilon

Bence normal kilonuz.. tabiki vucut yapınızlada alakalı bi durum.. kimisinde 58 kilo zayıf gösterir kimisinde kilolu.. ayrıca zayıf ve ya kilolu kimseyi ilgilendirmez.. hep bir bahane ararlar.. kilo alırsın dikkat et.. kocan begenmez olur. Zayıflarsın hastamısın hayırdır olur.. insan ogluna yaranılmaz takma canım kimseyi nasıl mutluysan öyle ol..

Ben hayatim boyunca zayiftim, hatta bayagi zayiftim yani. Ama bu sene kendi kiloma geldim sonunda, cok da mutluyum. Ama insanlar kilo aldigimi soyleyip kendilerince tatli tatli konusuyorlar ama sahne aynen su.

x.:Ay philly nasilsin ya
Philly:Iyiyim xx hanim/amca teyze vs vs.

Sonra gozleri dotume ve basenlerime odaklanmis bir halde "sen biraz kilo mu aldin" :))))) bir duysam tamam derim, herkes mi oraya bakar ya, sanki sadece oradan kilo aldim:)))tamam azicik aldik ama yani bidona da donmedim ki " yok cok iyi olmus philly, cok zayiftin onceden":) ayak ustunde eski beni de gomuyorlar:)))

Teşekkür ederim

İnşlh verirsin canım küçük bir tüyo nacizane bir yerde okumuştum yemek için yaşama , yaşamak için ye ...bu söz etkiledi beni hayatımın merkezi olmaktan çıktı Benin için
Ama ben yemek yemeyi çok seviyorumo kadar fazlaymis yok şükür ama bı 10 kilo versem fıstık gibi olurum. 5 de olur bakalım.

Ayy çok güldüm , ama cidden bir değil iki değil insaların derdi yok galiba bizimle böyle uğraştıklarına göre :)

Keşke , diyemedim şokladım ve şuan fena dert oldu içime

Baktınız aklınıza hiçbir şey gelmiyor "Sana niye dert oldu bu kadar hayırdır?" diye gülerek sorun, otomatik savunmanız olsun bu soru. Ne savunma getirirse getirsin karşınızdaki "Hı hı tamam canım anlıyorum ben seni" diyerek gülmeye devam edin ve konuyu değiştirin. İkinciye açabileceklerini sanmıyorum. Tiye alın özetle. Bu tip konularda alay, ciddiyete galip gelir.

Hiç dert etmeyin. İnsanlar her şeyi söyler, konu bulamaz saçına tırnağına kilona bakar, kimi pozitif insandır över, güzel görür; kimi işte takacak yer arar. Boşverin.

aynı durumdayım 40 kiloyum bana ay çok zayıfsın ay şöylesin diyen herkese bakıyorum her yerinden löp löp et çıkıyor imkanı olsa benden daha çok zayıf olmak isteyecek insanlar bana ne diyor diyip gülüp geçiyorum cevap bile vermiyorum cevap verme verdikçe devam ederler

Ayy çok güldüm , ama cidden bir değil iki değil insaların derdi yok galiba bizimle böyle uğraştıklarına göre :)

Bizim ulkede "yedirerek oldurme cetesi" diye bir cete var, ciddi ciddi tombul insan seven bir kitle var nereden mi biliyorum kendimden:))))) nerede hafif tombis cocuk bebek yetiskin var, sarilasim geliyor:)))) seviyorum hafif kiloyu ozellikle cocuklarda, ve bence bazilarina yakisiyor ama iste orada bir ama var:)))

Aynı şeyi sürekli eşim için söylerler , oysa göbekli yağlı bir adam istemezdim ve istemem de. En azından giydiği yakışıyor.

Arkdaşlarının çoğu göbekli ve yağlı , bir gömlek giyerler bütün düğmelerinin araları açık kalır. İğrenç bir görüntü.

İnsanların ağzı torba değil büzemiyorsun, kilolu olsaydın da “ne bu hal az zayıfla derlerdi” sen kendini beğeniyorsan gerisi teferruat.

Yeminlen söylüyorum, annem arkadaşımı bayılttı. İftar davetinde, kız, bayıldı Philly.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…