Zayıflığım millete dert oldu

Yeminlen söylüyorum, annem arkadaşımı bayılttı. İftar davetinde, kız, bayıldı Philly.
ahahahaha inanirim vallahi:))) kulturumuzde "ayip olur isteyemez, ya da tabaga az konmaz cimri-gozu dar derler" ayagina, tabagina tek kasik yemek istemene ragmen, 10 kasik korlar. Bu kulturun ustune bir de "tabaktaki bitecek" kulturu eklenince, biz kilolu olmayalim da kim olsunbir yere yemege gidiyorum mesela, evde yemek yedikten sonra gitmisim ama o cayin yanina gelen seyler o kadar cok ki, gecenin bir yarisi sekerle doluyor mide. Yesen olmaz, yemesen olmaz,Ama olsun ben tombis insan severim:) kendimde kiloyu sevmiyorum, ama baskasinda super duruyor

Sofrada yeter abla cok koydun deseler bile 3 kepce daha ekleyen bir annem oldugu icin hemen inandim.

Olayı anlatayım hatta hani böyle yazınca havada kalıyor, aynen dediğiniz gibi "Ye kızım, yee... Bu yaşlarda yemiycen de ne zaman yiycen, yaş deri süner ye kızım. Siz gençsiniz, ihtiyacınız var; bunun da tadına bak, iki kaşıkçık (Kaşık dediği bildiğin elim kadar kaşık ve en az 4 kaşıktır) Aaa ama beğenmedin mi? Kalmasın tabağında" vs vs...

Garibim arkadaşım bir başka arkadaş grubuyla takılmış, denizdelermiş, deniz sonrası midemiz kazındı diye bir şeyler atıştıralım demişler öyle gelmiş bize, yarı tok yani, söyleyemiyor da. Aileler de tanışıyor, kız tatilde bizim memlekette, bir nevi anne emaneti gibi anneme... İftar sofrası da olunca yani... Oy ki ne oy misafir emanet kızcağız genç yesin kombosu oldu. Ondan bundan derken kız kibarlığından "Teyzeciğim elinize sağlık ama" dedikçe annem yığıyor. En son "Teyzeciğim ben biraz şuraya uzanabilir miyim?" dedi ve gitti. Bildiğin bayıldı Uyuyakaldı. Dokunmadık orada uyudu öyle. Biz zaten koptuk annem "Tatlısından yiyemedi" dedikçe hala

Yerlerdeyim:))))

Yeminlen söylüyorum, annem arkadaşımı bayılttı. İftar davetinde, kız, bayıldı Philly.

Sofrada yeter abla cok koydun deseler bile 3 kepce daha ekleyen bir annem oldugu icin hemen inandim.

Kiz da ayip etmis 1 tatli yeseydi ölmezdi yani

Biraz kilo alınca derlerki nedir bu halin,göbek çıkmış,basenler genişlemiş... Biraz kilo verince de ne olmuşsun erimiş kalmışsın...

Boşver yahu... Sen kendinden memnun Musun onu söyle

Ahaha 1.70 boy ve 53 kilo ile ben ne yapayım asıl sen bana fikir ver :)

Ahahhhhha ay gülmekten bayılcam şimdi bende :) ay çok yaşasın anneniz

Siz kendi isteginizle vermissiniz ne guzel. Ben de bi bes kilo kadar almak istiyorum ama elde olan bir durum degil tabi ki... Bundan sonra zayifsin ecik kilo al diyenlere " manavda cok pahaliydi ,alamadim " demeyi dusunuyorum. Sen memnunsan halinden Ahu14 takilma bosver.

Amannn cnm senin için problem yoksa takma az zayıp olsan laf az Kilo alsan laf milletin lafı bitmez bosverr

Öncelikle kilon boyun gayet normal, hatta oldukça da güzel. Hiç takma bile insanlari. Hem sana laf ederler hem 'aman bu öğünü az yiyeyim, şişkinlik yapıyor' der kilo almak istemezler : )
Belki çok kilo verince yüzünüzde hep kemikler ortaya cikmistir, yüz içe çökmüştür. Ama ben birsuru YouTube videosu izlemiştim böyle içe çekik zayıf suratları konturle daha sağlıklı - güzel bir hale getiriyorlardı. Aynı şekilde tombul suratları da konturle inceltiyorlar.
Bence siz de izleyin, oldukça ekonomik ve kolay sürülen konturler var, belki doğru yerleri aydınlatıp doğru yerleri bronzlaştirirsaniz böyle cümleleri duymazsiniz

Kilomu verir, havamı atarım diyorsun :)
Çok güzelsin, fıstık gibisin. Boyuna göre manken gibi kilon olmuş aferin sana.
Oldu mu? :)

Güzel cevap :) Benimde artık cebimde hemen yapıştırmalı cevabım olmalı

Ben çok yerim ama kilo almam sizde öylesiniz sanırım ama kilonuzda bir problem görmedim ben gayet iyi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…