Zayıflığım millete dert oldu

Rabbim bebeginizi hayirla kucaginiza almayi nasip etsin. Dediginiz gibi takmamak gerek. Ben hamile olsam sadece gobegim olur sizin gibi buyuk ihtimalle. Hayir kilolu olunca bebegin daha kolay tutundugunu hangi bilim insani ispatlamista bizim haberimiz olmamis acaba :KK9:
Amin Allah razı olsun. En kısa zamanda sizede nasip olur insallah. Çok doğru söylediniz hamileliğin kiloyla alakası yok kendine dikkat edersen sağlıklı bir bebek doğurabilirsin. :KK54:

Ben de benzer boy ve kilodayım. Cidden bazen çok sinirimi bozuyor. Fesatlık yapmak isyemem ama bazi insanlar bunu gerçekten kıskandığı için yapıyor. Sırf moral bozmak için

-yerinizde olmak isteyen çok var fesatlık dizboyu
-kurusan nolur kurumasan nolur. canın acısa çevreden vah vah demekten başka hayır gelir mi?
-ne güzel iradene hakim bir bayansın ve ideal kilondasın.bu kiloyu taşıyamasan illa bir rahatsızlığın olurdu.

kılon guzel aslında nıye dert edıysunkı bence fızıgın cok duzgun oldugu ıcın kesın tombıs olanlar kılona elestırede bulunmuslardır. onlara göre cok zayıf gelmısındır. ama bence guzel yanı 170 58 kılo. hep mı boyeydın oncadan cokmu kıloluydun da kurumusun dedıler?

170 boya 58 kilo olmak zayıflık mıymış ?
170 boyunda 55 kiloydum bu ay 3 kilo aldım 58 oldum, geri vermeye çalışıyorum. Siz bu boy ve kiloyla kaç bedensiniz merak ettim ?

Kilo konusunda hiç kimsenin ne dediği umrumda olmadı. 52 de oldum 65 de, kime ne benim kilomdan.. Bi kulağınızdan girsin diğerinden çıksın, siz kendinizi nasıl beğeniyorsunuz o önemli.

:KK62::KK62::KK62::KK62: Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar

Gayet normal kilonuz.
Bosverin ya kiskanmislardir:bicak:

:KK62::KK62::KK62::KK62: Çıldıracammmm boyum 1 70 kilom 58 eskiden kilolu biriydim ve kendi isteğimle kilo verdim resmen başıma gelmeyen kalmadı komşular , eş , araba çıldırttılarr kurumuş kalmışım , bugün yine misafirlikte gıcık biri bana bu lafı kulladı Ahu kurumuş dedi içime dert oldu yeter bıktım bu inşalardan , bişey söyleyin a dostlar
laf sokanlar hasetliklerinden yapıyorlar çatlıyorlar hiç sıkma canını mesela kilo vermek için çabalayan ama çok yavaş iki ileri bir geri kilo veren biri olarak bende sana aynı cümleyi kurabilirim:63::D:D:D:D

Valla bende aynı boydayım 82 kiloydum 3 ayda 67 kiloya düştüm hala da vermek istiyorum. Evde her gün kavga kıyamet. Kv kişisi diyor ki ben böyle sevmiyorum :p bende seni g.tlü göbekli sevmiyorum bişey diyor muyum dedim :) herkes istisnasiz herkes artık öleceğimi düşünüyor halbuki 40 beden anca oluyor :) sizin kiloda olmayı çok isterdim tebrik ederim kafanızı takmayın hasetlik hangi alanda açığa çıkıyor belli olmuyor :)

Ben zayıflafımda beni çekrmeyen tombişler de hep öyle dedi.ama zaten zayıf olanlar beni yine çok beğendi :) bahse girerim seni zıvanadan çıkaranların hepsi kiloludur :) bu arada boyum 156 kilom 49. 20-21 kilo verdim

Valla bende aynı boydayım 82 kiloydum 3 ayda 67 kiloya düştüm hala da vermek istiyorum. Evde her gün kavga kıyamet. Kv kişisi diyor ki ben böyle sevmiyorum :p bende seni g.tlü göbekli sevmiyorum bişey diyor muyum dedim :) herkes istisnasiz herkes artık öleceğimi düşünüyor halbuki 40 beden anca oluyor :) sizin kiloda olmayı çok isterdim tebrik ederim kafanızı takmayın hasetlik hangi alanda açığa çıkıyor belli olmuyor :)
neden öyle diyorsun beni koynuna sen mi alıyorsun senle mi yatıp kalkıyoruz da haberim yok desene :D
bu arada naptın yahu 3 ayda az tüyo versene ;)

neden öyle diyorsun beni koynuna sen mi alıyorsun senle mi yatıp kalkıyoruz da haberim yok desene :KK70:
bu arada naptın yahu 3 ayda az tüyo versene :KK66:
Onu da dedim :) koynuna alan sen değilsin dert etme diye:) ürün kullandım canım spor yaptım hala yapıyorum :)

Bizim toplumda kilolu olanların sağlıklı olduğu, iyi beslendiği gibi bi yanlış algı var yaa. Çocuğun tombişse iyi bakmışsındır, eşin evlenip kilo aldıysa iyi bakmışsındır vs.. Halbuki aksine kilo bi çok hastalığın sebebi. Tebrik ederim bu arada süper kilo vermişsiniz :KK9:

Gayet normal kilon onların etrafında hep tombikler var demekki. 175 boyum 57 kiloyum gayet normalim bence hiçte öyle çöp gibi zayıf değilim.

Bende 87 58 e düştüm herkes de tabi ayni size soylenilen laflar gorumcem de dahi hic guzel olmamissin böyle hastalikli gibi olmussun dedi
Kendisi 90 anin uzerindeydi simdi 12 kilo vermis senin gibi olacam dio :KK71:varin siz karae verin artıkın
Kimseyi takmayin en iyisi biz böyle daha guzeliz:KK24:

Metobolızmamız Hızlı calısıyorsa suc bızım mi ? Yiyip yiyip almıyoruz ıste millete dert oldu yahu
İlla kilolu olcan sağlıklı demeleri ıcın

Back
X