Zayıflıyorum

Anladım gülüm annem de aynı şeyi diyor yaptırmak lazım. Bu tadım olması lazım al mutlaka 1.5 tp bisey

Menum sahur da (kucuk bir lavaş arası tavuk ama 12 de yaptim sahuru)
Az once iftarda
Iki kepce tavuk suyu ile yaptgm tavuklu pilav
Bir tabak bol yeşillikli mücver ,cacık
Birazdan bir kase dondurma yerim
Sahurda da meyve yicem sadece . Ve bol su .

Insallah cumaya kadar biraz daha kilo veririm.yılmak yok devam ramazanı en hafif saglıklı bir şekilde gecirmek olsun hedefimiz.yaz tatilinde daha fazla kilo veririm umarım

Menum
Aksam iftarda kahvaltı seklinde yedim
Azar azar Domates salatalik maydanoz peynir zeytin menemen
Dunden kalan mucver 3 tane
Yanında ayran ictim

Sahuru erken yapiyorum o yuzden simdi yaptim meyve yiyorum sadece erik kiraz seftali yedim bir kucuk tabak kadardi

Evde oldugum icin rahatca tutuyorum hareketli bir hayatim olsaydi kesinlikle sahuru da öğün seklinde yapardim
O yuzden onerim siz sahur yapin hafif olsun ama olsun yani

Dunku menum
Iftar
1 kepce corba
1 kepce makarna
Birkactane mercimek koftesi ,marul
Iki kasik havuclu yogurt
Salata

Saat 2 de( sahur) bir avuc meyve .
Artik bu cuma 69 u gorurum insallah
Tek sıkıntı spor yapamiyorum orucluyken imkani olmuyo iftardan sonrada olmuyo ama ramazandan sonra spora devam insallah

Menum iftar da
3 çitır but
Kucuk bir tabak patates kızartmasi
Bir kepce pilav
Dunden iki tane mercimek koftesi
Bir bardak partakal suyu
Bir kac catal karpuz
Sahurda bisey yemeyi dusunmuyorum yersem kucuk bir tabak meyve yerim .
Bugun iftarim biraz agir oldu ama yarindan itibaren daha hafif olcak insallah onumuzdeki hafta enaz 2 kilo vermek niyetim reglimede birkac gun kaldi o zman spor yaparm artik

akşam:
3 galeta ekmek
4 yemek kaşığı pilav
1 kase ton balığı salatası
1 litre su
1 dilim portakal, 1 dilim elma, 1 dilim kırmızı erik

kızlar cuma gününe az kaldı. Geçen hafta diyeti bozmuştum o yüzden sadece 500 gr verebilmiştim ama bu hafta daha dikkatliydim umarım cumaya kadar

kızlar cuma gününe az kaldı. Geçen hafta diyeti bozmuştum o yüzden sadece 500 gr verebilmiştim ama bu hafta daha dikkatliydim umarım cumaya kadar
Tamam cok kural yok bende sevmem cok karısmayi da karışlmayıda. ama sen bi var bir yoksun oyle olmaz ki

Tamam cok kural yok bende sevmem cok karısmayi da karışlmayıda. ama sen bi var bir yoksun oyle olmaz ki
canım annem ufak kaza geçirdi onunla ilgileniyorum tüm işler ve yemek de bana kaldı fırsatım oldukça giriyorum hemen çıkmak zorunda kalıyorum

sahurda 1 kase yoğurt, 1 galeta ekmeği, ince dilim peynir, zeytin, bol sebze yiyeceğim şekersiz çay içeceğim ve tabi bol su.

akşam menüm:
1 adet karnıyarık yemeği
galeta ekmeği
yoğurt olacak

yarın tartı günü çok heyecanlıyımm eksileri göreceğiz inşAllah kızlar akşam fırsatım olunca sporumu da yazarım. leslie ve squat yapalım bol bol. Annemin rahatsızlığı sebebiyle dışarı çıkıp yürümeye fırsatım olmuyor evde yapabildiğim kadar spor yapacağım bu aralar

Menum
Iftar; bir kepce mercmek corbasi
3 yk ciger sote
1 kucuk but
2 dilim kepekli ekmek
3 catal peynir iki yesil zeytin
3 catal karpuz

Bir saat sonra 1 tane dondurma
Kiraz (sahur yerine gecicek)

Su

Günaydın kızlarr bugün tartı günüüü hadi herkes tartılsın

Başlangıç: 64 kg
Güncel: 62 kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…