- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Canim seni anliyorum bende oyleyim arıda olsa bocek de olsa herturlu hayvandan ürkerim ve cok telaş yaparım .bazen gercekten insana zahmet ediyolar. Cozüm olarak camlarinda sineklik yoksa kesinlikle tavsiye ederim bende olmasaydi sineklik herhalde surekli ugrasiyo olurdum
. İftardan sonra benimde canim tatli biseyler istedi ama meyve yiyince bastirdi .bar yemedim hic. alip denicem diyorum unutuyorum.
Canim sen surekli yazmayinca menu paylasmicaksin sandim ilk sayfadan sildim seniakşam:
3 galeta ekmek
4 yemek kaşığı pilav
1 kase ton balığı salatası
1 litre su
1 dilim portakal, 1 dilim elma, 1 dilim kırmızı erik
Tamam cok kural yok bende sevmem cok karısmayi da karışlmayıda. ama sen bi var bir yoksun oyle olmaz kikızlar cuma gününe az kaldı. Geçen hafta diyeti bozmuştum o yüzden sadece 500 gr verebilmiştim ama bu hafta daha dikkatliydim umarım cumaya kadar
canım annem ufak kaza geçirdi onunla ilgileniyorum tüm işler ve yemek de bana kaldı fırsatım oldukça giriyorum hemen çıkmak zorunda kalıyorumTamam cok kural yok bende sevmem cok karısmayi da karışlmayıda. ama sen bi var bir yoksun oyle olmaz ki
Oyle mı canım Allah yardımcın olsuncanım annem ufak kaza geçirdi onunla ilgileniyorum tüm işler ve yemek de bana kaldı fırsatım oldukça giriyorum hemen çıkmak zorunda kalıyorum
Bu cuma da eksileri gorcez insallahsahurda 1 kase yoğurt, 1 galeta ekmeği, ince dilim peynir, zeytin, bol sebze yiyeceğim şekersiz çay içeceğim ve tabi bol su.
sağol canımOyle mı canım Allah yardımcın olsun
Senle ben menu paylasiyoz birtek :)Günaydın kızlarrbugün tartı günüüü hadi herkes tartılsın
Başlangıç: 64 kg
Güncel: 62 kg
bugün regl oldum regl bitene kadar biraz daha kilo veririm ve şişkinlik de giderSenle ben menu paylasiyoz birtek :)cok iyi gidiyosun tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?