ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Kimseye kendini kotu hissettirmek gibi bi niyetim yok...ayrica topik secerken tenhaligi benim icin avantajdi cunku herkese yazamiyordum burdada...

menü verip kaçıcam yine
sabah
2 y. k. lor salatası
sucuklu yumurta
1 d. ekmek
krem peynir
domates salatalık

ara
ananaslı yeşil çay

akşam
1 küçük biber dolması
2 kaşık yeşil fasülye
2 kaşık misket köfteli patates
rokalı semizotlu salata

Afiyet olsun canim cok saglikli menu

Kizlar benim evde sebze meyve kalmadi haftasonu gidecekmisiz alisverise o yuzden menu karisik oldu pazartesiden itibaren menu paylasimi yapmaya baslicam

Oldukca Az yemişsin ablam bugün afiyet olsun

Günaydın
Bugun 15 dk erken uyandim uzun zaman sonra ve bu bile nasıl iyi geldi anlatamam yani bir kez daha gördümki insan uyudukca uyuşuyormuş birgun saat 6 da gune baslayacak hale gelebilirim insallah.. Bugün tartı ve ölçü günü fazla bir degisiklik oldugunu sanmiyorum hemen ölçüm yapıp yazıyorum

Kilo bildirimi

Gecen hafta. 101.1
Güncel 101.0

Göbek 100
Kalça 117
Göğüs 107
Bacak 71
Bel. 96

Yani cok bi fark yok stabil kaldim en azından kilo almadigima seviniyorum :)

ekim2009 bugün yogunsun biliyorum canım fırsat bulursan bi ara yaz hemen kac:))

metra daha yazmadın bildirimini canım yaz hemen onumuze bakalım 2 hafta sonra güzel sonuc olsun diye bugunden asilmak lazım

Şimdi yeşil cay zamani sonrada ütü yapacagim fazla birikmeden halledeyim pazar günü de ütü günü

Fark 1.4 supersin tebrik ederim
Bir sonraki bildirimde 99 a çok yakınsın inşallah

Ütüyü bitirdim çok şükür. Elbiseleri yerlestirdim miydi büyük bir yük kalkacak üstümden..