ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Toparlanmak icin burdayiz canim sen nasilsin

Toparlanmak icin burdayiz canim sen nasilsin

Biraz disiplin lazim bize canım madem motivasyonumuzu yalniz saglayamiyoruz bari biraz daha ciddiyetle asilip birbirimizden guc almaya çalışalim..

Ben iyiyim cok sukur gelip sayfaya bakıyorum hic yazasim gelmeden çıkıyorum dün aksam mangal vardı iyi yedim bugun de arkadaşıma davetliydim ordada serbest bir öğün yaptim yarin toparlamaya calisacagim inşallah

Tartilan var mi bu arada ben onceden ne kadar vermiştim bilmiyorum ama bi onceki tarti sonucuyla ayni olmuşum

Hiç protein günü falan yapma bence normal beslen sadece su ve yesil cayi arttir hemen gidecektir artı

Benim de isinamama sebeplerimden biri bu. Tam bir heyecanla geldim o ilk gun cok guzeldi ama yanlis zaman miydi sonradan cok cok düşüktu topigin enerjisi. Derken hastaliklar geldi pespese bir kopukluk oldu. Sen kendi adina cok cabaliyorsun görüyorum. Insallah eskisi gibi olur gene .. ben de gorurum o gunleri

İnsallah canım canlı bir topik hepimizin işine yarar.. sönük herkesin girip bir menu yazıp çıktığı bir topikten fayda sağlayamaz kimse. Benim cevapsız sorularım cokkk havada kalmıştır yani neyse düzeltebiliriz umarım bize düşen herkesin kendini ve takım arkadaşını düşünerek burayı ciddiye alması..

Bu sayfada Morali bozuk olan genelde benim..kimsenin kilo vermesine mani olmak istemem..

Bu sayfada Morali bozuk olan genelde benim..kimsenin kilo vermesine mani olmak istemem..

Canim ozellikle senin üstüne alinmani gerektirecek birsey soyledigimi sanmıyorum hepimiz varız bu işin içinde.. hem ben neden moral bozuklugu yaşıyoruz demedim ki aksine sorunlarımızı paylasalim demisimdir hep. ben de yeri geldi burda anlattim kendi sıkıntılarımı degil mi? Ben kirmak dökmek istemiyorum kimseyi sadece yazmayinca kimse sayfaya girmek bile istemiyor bunu elestirdim..

Erkek kardesin gecen sene evlenmisti demi canim yeni evliler diye mi gitmek istememisti annen
Kiz buarda annen gidince biraz boslugunu yasarsin
hemde nasıl boşluğa düşücem hafta sonu gidecek aldık bile biletini geçen ağustos başı evlendi kardeşim annemin eşyaları antalyada kardeşimin bir odasında duruyor annem hala ev açamadı kadın iyice bunaldı malatyadaki kendi evini satıp üstüne biaz ekleyip yeni ev almak istiyor hayırlısıyla evi satışa çıkardı satılırsa antalyadan sonra evine geçecek :)

diğer sayfaya yazdığımın aynını kopyaladım valla eşim ne yapıyorsun pc başında diye lafa tutuyor boyuna
sabah 10:30
1 kaşarlı dereotlu omlet
1 dilim börek
domates salatalık

15 :30 komşuda
3 yemek kaşığı kısır
3 yemek kaşığı kurutma yoğurtlaması
1 dilim ıslak kek
bir kaç çiğ fındık fıstık
1 orta şeker kahve

kızlar ben leptop u salona aldım artık mutfakta çekmiyor sürekli bağlantı kopuyor sabah 7 de kalktım eşim gittikten sonra yemeklerle uğraş sessizce evi toparla derken salonda pc açmaya vakit kalmadı etli kabak dolması, biber dolması yayla çorbası ve kuru iç bakla pişirdim gürültü yapmıyım diye herşeyi elde doğradım annem uyusun diye :))sonra çay koydum kahvaltı hazırladım annem kalktı hemen kahvaltı yaptık evi süpürdüm örtüleri yıkadım ama toz almaya vakit kalmadı komşuya gittik :)ütülenip serilecek salon takımı daha gece toz alıp ütü yaparım artık gün boyu ne yaptım ne ettim hepsini yazdım hazır pc yi açmışken heheheh
annem hafta sonu gidiyor beni az daha idare edin haftaya söz düzenli gelicem inşallah

herkes aynı gülüm hafta sonu bir iki kere açtım netten ötürü yazamadım ama iki topiktede aman aman yazan yoktu şaşırdım herkeste bir rehavet yorgunluk koşturmaca var
kız miladım havalar ısınacakmış şu kara bulutlar giderse bizimde halimiz enerjimiz gelir elbet topiğimiz de canlanır kanlanır kımıl kımıl oluruz allahın izniyle

Hayirlisiyla tasinir insallah annecigin sende rahat rahat gidersin annenin evine sana gelip kalmasini beklemeye gerek kalmaz canim kolay gelsin simdiden:))