Toparlanmak icin burdayiz canim sen nasilsinSelam kizlar
Evet haklısınız topigin modu düştü gerçekten ama neden diye bir dusunelim kimin morali bozuksa ilk aklina gelen sayfaya yazmayi bırakmak oluyor haksız mıyım kendi adıma yoruluyorum bu ayda yılda bikez olur tabi ama bizim sayfada herkes bunu haftada iki kez yaşıyor.. ciddiyetimizi çok çabuk kaybediyor malesef
Toparlanmak icin burdayiz canim sen nasilsin
Ben yarin toparlamaya baslarsam cumaya ancak kurtulurum artidan heralde protein gunu mu yapsamTartilan var mi bu arada ben onceden ne kadar vermiştim bilmiyorum ama bi onceki tarti sonucuyla ayni olmuşum
Benim de isinamama sebeplerimden biri bu. Tam bir heyecanla geldim o ilk gun cok guzeldi ama yanlis zaman miydi sonradan cok cok düşüktu topigin enerjisi. Derken hastaliklar geldi pespese bir kopukluk oldu. Sen kendi adina cok cabaliyorsun görüyorum. Insallah eskisi gibi olur gene .. ben de gorurum o gunleriSelam kizlar
Evet haklısınız topigin modu düştü gerçekten ama neden diye bir dusunelim kimin morali bozuksa ilk aklina gelen sayfaya yazmayi bırakmak oluyor haksız mıyım kendi adıma yoruluyorum bu ayda yılda bikez olur tabi ama bizim sayfada herkes bunu haftada iki kez yaşıyor.. ciddiyetimizi çok çabuk kaybediyor malesef
Benim de isinamama sebeplerimden biri bu. Tam bir heyecanla geldim o ilk gun cok guzeldi ama yanlis zaman miydi sonradan cok cok düşüktu topigin enerjisi. Derken hastaliklar geldi pespese bir kopukluk oldu. Sen kendi adina cok cabaliyorsun görüyorum. Insallah eskisi gibi olur gene .. ben de gorurum o gunleri
Gunaydin canimmmGünaydınlar herkese güzel enerjik bir gün olur umarım
Kahvaltimi yaptim keyif cayi iciyorum canlarim birazdan hizli tempo ev toplamaca supurup silmece baslayacak
Bu sayfada Morali bozuk olan genelde benim..kimsenin kilo vermesine mani olmak istemem..Selam kizlar
Bu sayfada Morali bozuk olan genelde benim..kimsenin kilo vermesine mani olmak istemem..
hemde nasıl boşluğa düşücemErkek kardesin gecen sene evlenmisti demi canim yeni evliler diye mi gitmek istememisti annen
Kiz buarda annen gidince biraz boslugunu yasarsin
herkes aynı gülüm hafta sonu bir iki kere açtım netten ötürü yazamadım ama iki topiktede aman aman yazan yoktu şaşırdım herkeste bir rehavet yorgunluk koşturmaca varSelam kizlar
Hayirlisiyla tasinir insallah annecigin sende rahat rahat gidersin annenin evine sana gelip kalmasini beklemeye gerek kalmaz canim kolay gelsin simdiden:))hemde nasıl boşluğa düşücemhafta sonu gidecek aldık bile biletini geçen ağustos başı evlendi kardeşim annemin eşyaları antalyada kardeşimin bir odasında duruyor annem hala ev açamadı kadın iyice bunaldı malatyadaki kendi evini satıp üstüne biaz ekleyip yeni ev almak istiyor hayırlısıyla evi satışa çıkardı satılırsa antalyadan sonra evine geçecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?